ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ

Οι Άγγελοι
Ο Θεός όταν τελείωσε τη δημιουργία των 6 ημερών και αφού γεννήθηκε το γένος των ανθρώπων δημιούργησε μετά τα Αγγελικά τάγματα.

Από τη συγκεκριμένη γραφή ξεκινούν όλες οι παρερμηνείες και οι φανταστικές υποθέσεις περί αγγέλων

Αφού πρώτα έγινε ο άνθρωπος και μετά ο άγγελος = άρα αυτοί είναι κάτι άλλο από τους ανθρώπους, μάλιστα όταν αυτοί έχουν φτερά και εμείς όχι τότε η διαφορά μεγαλώνει και η βλασφημία ανεβάζει αυτούς ψηλότερα από τους αγίους και η πλάνη μακραίνει όταν ο Εωσφόρος παρέσυρε το 1/3 των αγγέλων του ουρανού. Τότε αυτοί ψήλωσαν ακόμα πιο πολύ και κυρίως μετά την νίκη του Μιχαήλ υψώθηκαν πάνω από κάθε τι στον ουρανό.
Επικυρίαρχοι των ανθρώπων του Παραδείσου, ομιλούν με το Θεό, τη μόνη ανώτερη δύναμη από αυτούς, παίρνουν τις εντολές Του και όλοι οι άλλοι υπακούν στις διαταγές τους.
Αυτά συνθέτουν τα σημερινά δεδομένα που πιστεύουν οι γήινοι για τους Αγγέλους και τους μόνους που βάζουν πάνω από αυτούς είναι ο Χριστός και η Παναγία.
Μάλιστα για να εκτελούν ασυγκίνητα τις Θεϊκές προσταγές αφαίρεσαν από αυτούς τις αισθήσεις και τα συναισθήματα μετατρέποντας τους σε δαιμονικά Ρομπότ που τρέχουν στον ουρανό
με σπαθιά και πύρινες ρομφαίες και σκοτώνουν όσους δεν υπακούν.
Έτσι ο Παράδεισος έγινε από τους ανόητους γήινους ο τόπος διαμονής της ελεγχόμενης βίας, του νόμου και επιβαλλόμενης τάξης και τον κατέβασαν κοντά στο επίπεδο της Κόλασης, της πολύ βίας και Αμαρτίας της ανυπακοής.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ και δαιμονίζουν το δημιουργό.
Οι αυθαίρετες αυτές ερμηνείες και φαντασιώσεις προέρχονται κυρίως από τον ψυχικό σκοταδισμό και επειδή ο άνθρωπος της γης δέθηκε με την ύλη με την ίδια θεωρία βλέπουν υλικά την κοσμογονία.

* Θα προσπαθήσω με τη βοήθεια του Θεού να γκρεμίσω τα γήινα ψέματα και να φανερώσω τη μοναδική αλήθεια για να μάθει επιτέλους ο κόσμος τι είναι το καλό και τι το κακό.
* Θα ξεκινήσω από την παρερμηνεία της γέννησης των αγγέλων.
Όταν ο Θεός τελείωσε την δημιουργία με τον άνθρωπο κυρίαρχο και επιστάτη Του επάνω στα άλλα ζώα ο κόσμος αυτός απλώθηκε σε όλο το γεννημένο Σύμπαν εκεί όπου οι πλανήτες ήσαν σε θέση να δεχτούν τη ζωική και αιώνια εξελικτική πορεία.
Πέρασαν οι αστρικές εποχές των πρώτων κοινωνιών, μεγάλωσε ο Γαλαξίας με τις συνεχόμενες ενώσεις των άλλων ελίκων, και κάποτε η ανθρώπινη κοινωνία μεγεθύνθηκε
στην ευρύτητα της μεγάλης αστρικής ανθρωπότητας.

Από τη μια άκρη ως την άλλη , στο ύψος και πλάτος του Έλικα οι κοινωνίες αυξήθηκαν και κατέλαβαν όλη τη Γένεση.

Οι κοινωνίες απόμακρες και αποκομμένες κατά κάποιο τρόπο, λόγω των μεγάλων αποστάσεων δημιούργησαν γειτονικές φιλές και ποτέ δεν είχε στον ουρανό γίνει η παραμικρή εχθρική, η άλλη βίαιη έκφραση.
Όλοι ήσαν δοσμένοι στην ευτυχία της αιώνιας δοξολογίας( τεχνουργήματα ) και φανέρωσης του Θεού και υμνούσαν ( διέδιδαν στη Γένεση ) τα τεχνολογικά τους επιτεύγματα.

Ήρθε λοιπόν μια νέα εποχή στο Διάστημα όπου όλοι έμελλε να ξεκινήσουν τους νέους αγώνες στον Στίβο της καινούργιας ζωής.
Ο Στίβος γεννήθηκε εξαιτίας της μεγάλης ερχόμενης 8λής μεγέθυνσης του Γαλαξία
Και οι άνθρωποι έπρεπε να δούνε το Θεό στην Καταβαίνουσα δημιουργία. Επειδή από τούδε η Γαλαξιακή μεγέθυνση θα έφερνε συνέχεια ευρύτατους μεγάκοσμους οι άνθρωποι θα γίνονταν οι ζηλωτές του Θεού στη Μεγαλειότητα Του.

Έτσι γεννήθηκε Ο ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ και οι ιεροί αγώνες των αγίων πλέον ανθρώπων.
Οι δρόμοι στους ανοιχτούς Αστρικούς ορίζοντες αμέτρητοι και με αρκετά εμπόδια.
Από τώρα και στο εξής οι άγιοι σύμφωνα με το λογισμό της αγιοσύνης άρχισαν να ανεβαίνουν τη σκάλα στο ύψος των ουρανών με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η περίφημη Βασιλεία των 7 Ουρανών και ψυχοσωματικών επιπέδων.
Το ‘Έπαθλο των αγώνων ήταν εκεί ψηλά η ΘΕΩΣΗ

Άλλαξαν λοιπόν τα πρώτα και όλοι μπήκανε στους δρόμους του Θεού για την εξερεύνηση Του και τη τελική δοξασία = ( φανέρωση Του ) με τις δικές τους άγιες δημιουργίες. Ανέβασμα και δοξασία = τεχνολογική φανέρωση και παραγωγή από τις πάνω ευρισκόμενες αξίες.
Η Οδός που ανεβάζει τον άνθρωπο και τον οδηγεί στη Θέωση ονομάζεται…..ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ
και μόνον αυτή άγει από τα κάτω επίπεδα στο 7ο,
της άμεσης συνομιλίας με τον Ποιητή Θεό.
Αυτός όσα δημιούργησε δεν τα φανέρωσε όλα και αυτά που ανανεώνει με την αυξητική δημιουργία πάλι τα κρατά και τα δίνει στον άνθρωπο ώστε να γίνει αυτός ο ΜΟΝΟΣ φανερωτής – δημιουργός των έργων Του.

Στο καθένα δημιούργημα και σε όλες τις αξίες Του που εποίησε ο Θεός, τις αμέτρητες και τα άπειρα λόγια, ο Επιστήμων μπορεί να ξεκινήσει απ` όπου θέλει
παίρνοντας όποια λόγια Του αποφασίσει, ως Μάγος που είναι να σχεδιάσει τα λόγια,
να τα επεξεργαστεί και να παράγει τα τεχνολογικά του προϊόντα.

Όλα τα προϊόντα έχουν ένα αληθινό ΠΡΟΤΥΠΟ αυτό του Θεού.

Η παραχώρηση στον άνθρωπο των πολλών λόγων που οδηγούν στο Πρότυπο ονομάστηκε……ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Εύκολα μπορούμε να σκεφτούμε ότι η ελευθερία έχει την ευρύτητα του πλήθους της Συμπαντικής ανθρωπότητας.

Συνέχεια στη 2η Σελίδα

flox

Σελίδα 2η
Όταν λοιπόν ο όποιος άνθρωπος δημιουργήσει το αφανέρωτο Πρότυπο προϊόν αυτός δοξάζεται στην Ιερά Οδό.

Είναι φανερό ότι για να έχει ο Αγώνας ενδιαφέρον και μάλιστα με έπαθλο το στεφάνι της αιώνιας σοφίας και Θέωσης δε θα είναι και τόσο εύκολα τα αγωνίσματα
και ο πήχης στις επόμενες εξερευνήσεις ανεβαίνει αρκετά ψηλά.

Κάποιοι προσπαθούν περισσότερο και άλλοι λιγότερο, υπάρχουν αρκετές αποτυχίες αλλά κανένας δεν εγκαταλείπει τον αγώνα για την ένωση με το θεό.

Τα αίτια της επιτυχίας η αποτυχίας βρίσκονται στην καθαρότητα της μελέτης και της όλης δράσης του.
Οι επιτυχίες διδάσκουν στους άλλους τις μεθόδους που πρέπει και αυτοί να ακολουθήσουν για να αποφεύγουν τα δύσκολα μπερδέματα.

Οι σκάλες της επιτυχίας ονομάζονται ΑΡΕΤΕΣ
και αυτές είναι άπειρες, όπως άπειρες είναι και οι δωρεές του Θεού.

Οι βασικές αρετές για τις πρώτες παραγωγές είναι η Ιερότητα ( καθαρή οδός, όχι βιαστική ),
η Παλικαριά, η ανδρεία και η Ταπεινότητα.

Σύμφωνα με αυτά η αστρική ανθρωπότητα άρχισε να ξεχωρίζει στους μπροστάρηδες που ανοίγουν τους νέους δρόμους ( φανερούς πλέον )
και σε αυτούς που σε κάποια στιγμή της ζωής τους θέλουν μόνο να ακολουθούν

Έτσι σε κάθε κοινωνία δημιουργήθηκε ο ΑΝΔΡΑΣ μπροστάρης, ο αγαθός Ηγέτης και οι μαζί του ιερείς που σχηματίζουν τις ΑΡΧΕΣ των λαών.

Οι αρχές μιας κοινωνίας έχουν 2 κύρια έργα,
_το πρώτο και κυριότερο είναι να ανοίξουν καινούργια λόγια και να ανεβάσουν το λαό τους ψηλότερα στην ιερά οδό.
_Το άλλο είναι η παρακολούθηση των από κάτω ανθρώπων ώστε να βοηθήσουν τους αδύνατους, αυτούς που αποτυγχάνουν στην εργασία τους και με τη συμβολή τους, με συμβουλές και την καθοδήγηση να ανέβουν και αυτοί.

Όταν κάποιος δοξάσει Ιερά λόγια ( στην παραγωγή ) και αυτό συνεχίζεται τότε αυτός ανεβαίνει και γίνεται Ιερέας στην Άρχουσα τάξη της κοινωνίας του.

Και οι ιερείς προσπαθούν όχι να ρίξουν τον Αρχιερέα με τρικλοποδιές, όπως γίνεται στη γη, αλλά με την ταπεινότητα και αφοσίωση στο θεϊκό έργο έρχεται η στιγμή της ανόδου από ιερέας σε πρώτο άρχοντα.
Τούτο γίνεται πλέον σε όλη την κλίμακα των 7 ουρανών

και ο Άρχων είναι πάντα υπηρέτης και του τελευταίου πολίτη.

Όπως έκανε ο Πρώτος όλων ο Χριστός που έπλυνε τα πόδια των μαθητών Του, για να γίνουν άξιοι δάσκαλοι του λόγου της ανάστασης.

Καθάρισε τις άρρωστες βάσεις. Πάλι συναντάμε τον Πύργο του Δίσκου της Φαιστού

Στο κυνήγι της δόξας των αφανέρωτων αξιών του θεού υπάρχουν και οι κίνδυνοι, κυρίως όταν το επιδιωκόμενο είναι αρκετά δύσκολο και όσο ανεβαίνουμε στην ιερά οδό όλα γίνονται πιο δύσκολα.
Θα πω 2 παραδείγματα.
1) Ο άνθρωπος θέλει να πάει να δει από μέσα στον Ήλιο την ακριβή θεωρία και όσα γίνονται εκεί για να έχει την πλήρη επίγνωση και να μη μένει απλά σε επιστημονικές απόψεις. Δύσκολο επιχείρημα με αρκετούς κινδύνους που όμως κάποιος κάποτε πρέπει να βρει τρόπο, την κατάλληλη τεχνολογία και την ανδρεία να ταξιδέψει στο όνειρο του, να πολεμήσει τα θανατηφόρα θηρία ( ραδιενέργεια, μαγνητική συμπίεση ) και να επιστρέψει νικητής και τροπαιοφόρος.

Τότε δοξάζει αυτός το θεό και ο ίδιος δοξάζεται στην ιερά οδό του Σύμπαντος κόσμου.

2) Είναι αναγκαίο, να τεχνουργήσει καλά διαστημόπλοια που να πηγαίνουν σε δύσκολες αποστολές σε οποιοδήποτε μέρος της δημιουργίας, γιατί αυτός είναι ο επιστάτης του θεού και του έχουν δοθεί όλα τα λόγια με πολλές επιλογές για να φτάσει στις δόξες.

Επειδή οι κίνδυνοι από τη μη καθαρή μελέτη και τεχνολογική παραγωγή είναι πολλοί και οι άνθρωποι όλοι θέλουν να δοξάσουν και δοξαστούν δημιουργήθηκαν προβλήματα με αρκετές αποτυχίες.

Έτσι τα επιστημονικά κυνήγια διακρίνονται κυρίως
σε αυτά των ελαφιών της Άρτεμης ( = οι ιδέες που τρέχουν με ιερό φορτίο και έχουν την αρτιότητα, την οποία αν δεν έχεις δε θα πιάσεις ποτέ ένα ελάφι της θεάς ).

Σε αυτά τα κυνήγια της Άρτεμης επιδίδονται κυρίως τα παλικάρια,

ενώ άλλοι κυνηγούν και Ταύρους οι οποίοι κρύβουν πολλούς κινδύνους και είναι δύσκολες αποστολές για τους Ανδρείους Αρχιερείς.

Ταύρος ήταν η επιστήμη της ενσάρκωσης του φωτεινού Χριστού στο θνητό σώμα και η στον Άδη ανάσταση Του.

Εδώ εμφανίζεται η ανάγκη της δημιουργίας των Αγγέλων.
Τι είναι λοιπόν οι Άγγελοι???
Μήπως άλλα όντα εκτός από αυτά που έπλασε ο θεός??
Γιατί αυτά τα γνωρίζουμε, είναι όλα τα ζώα και ο άνθρωπος.!!

Στη Γένεση της δημιουργίας δεν αναφέρονται πουθενά η ύπαρξη άλλων όντων ομοίων η παρομοίων του ανθρώπου. Η δημιουργία τελείωσε με τον επιστάτη του Θεού ως το ανώτερο δημιούργημα Του, στον οποίο έδωσε όλη την ΚΤΙΣΗ, τα όντα, τα έμψυχα ζώα, τα έμψυχα ουράνια φαινόμενα και τις γεννημένες δυνάμεις από την πιο μικρή ως την μέγιστη.

Όσο και αν ψάξουμε δεν θα βρούμε την Αγγελική γέννηση παρά μόνο στο γένος του ανθρώπου.

Οι Άγγελοι δηλαδή είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ όπως όλοι οι άλλοι του Σύμπαντος.

Όταν οι γραφές μιλούνε για την δημιουργία τους εννοούν την γένεση του ΣΩΜΑΤΟΣ ( κοινωνία ) μιας ξεχωριστής τάξης ανθρώπων οι οποίοι ανέλαβαν άλλα καθήκοντα από αυτά του επιστάτη. Δηλαδή κάποιοι άνθρωποι επιλέχτηκαν, σύμφωνα και με τη δική τους θέληση, να ενταχτούν στη δημιουργία του ουράνιου αυτού αναγκαίου στρατού.
Γινόμενος ο άνθρωπος Άγγελος το πρώτο πράγμα που απαρνείται είναι η ατομική του δράση σε επιστήμες και τέχνες.
Ότι χρειάζονται για να επιτελέσουν τα καθήκοντα τους δίνονται σε αυτούς από τις κοινωνίες των λαών όπου κατατάσσονται.

Και οι θνητοί γήινοι σε μεταγενέστερα και τωρινά χρόνια δημιούργησαν τα δικά τους στρατεύματα, τα οποία όπως βλέπουμε σε αντίθεση με τον Παράδεισο, αυτά κυριαρχούν με την επιβολή της βίας που παράγεται από ειδικές στρατιωτικές έρευνες και τα θανάσιμα οπλικά τους Μαγικά ραβδιά.

Τα καθήκοντα των Αγγέλων

* Θα πω πρώτα ότι οι άνθρωποι έχουν λογιστεί στα 7 επίπεδα.
Το ίδιο και τα Αγγελικά τάγματα ξεχωρίζουν στους 7 ουρανούς της Ιεράς Οδού.
Αυτό σημαίνει ότι όταν δημιουργούνταν αυτά τα σώματα, ο κάθε ουρανός ( επίπεδο ) πήρε από τη δική του κοινωνία τους επιλεχθέντες αγίους και έδωσε σε αυτούς την Αγγελική Εντολή.

* Συνήθως έχουν μια κοινή διαμονή, Βάση,
και στην δική μας γειτονιά είναι ο Αστερισμός του ΚΥΩΝ (= σκύλος = φύλακας ), εκεί εκπαιδεύονται στα ειδικά καθήκοντα
που είναι τα εξής.

* Υπηρετούν πρώτα την Άρχουσα τάξη ων Ιερέων της κοινωνίας τους.
Εδώ σε μας είναι η ΖΩΔΙΑΚΗ ΣΦΑΙΡΑ.
_ Από αυτούς παίρνουν οδηγίες και εντολές τι να κάνουν και πως ??
_ Αυτοί αναγγέλλουν τα νέα στον υπόλοιπο κόσμο κατά το θέλημα πάντα των αρχών.

* Στη δικαιοδοσία τους είναι η επίβλεψη ( αυτό χωρίς εντολή ) των παραγομένων επιστημονικών αγαθών όλων των ανθρώπων.
_ Ότι τεχνουργεί ο όποιος τεχνίτης γίνεται γνωστό στους Αγγέλους, έτσι ώστε να αποφεύγονται ανίερες παραγωγές ( ανακάτεμα αξιών μη συνδεόμενων μεταξύ τους = δαιμόνια )
_ Λόγο της συνεχούς επίβλεψης γίνονται άξιοι γνώστες των εργασιών και μπορούν να προβλέπουν τα επακόλουθα παράγωγα.
_ Εκεί επεμβαίνουν και με την μεγάλη επιστημονική τους κατάρτιση καθοδηγούν και διδάσκουν τους ανθρώπους για την αλλαγή στην πορεία του δρόμου που δεν άγεται.

_ Απαγορεύεται σε αυτούς η μελέτη και οι επιστημονικές παραγωγές.
_Έτσι γίνονται οι άριστοι προστάτες των δρόμων
και οι συνοδοί στα κυνήγια των αγίων.

_ Όταν οι ουράνιοι άνθρωποι προχωρούν αγαθά και ο δρόμος τους δεν απομακρύνει
από την Ιερά Οδό οι Άγγελοι είναι οι πρωτομάρτυρες ( βλέπουν πρώτοι ) των καλών ειδήσεων και αναγγέλλουν τις επιτυχίες σε όλη την κοινωνία που ανήκουν.

_Αν το επίτευγμα είναι μεγάλο τότε η αγγελία υμνείται σε όλο το Σύμπαν και οι Άγγελοι ως Ταχυδρόμοι φέρνουν τα νέα στους κόσμους όπου δοξάζουν τον άγιο η αγίους για τη δουλειά τους.

Συνέχεια στην 3η Σελίδα

flox

Σελίδα 3η

* Από αυτά συμπεραίνουμε ότι στο Σύμπαν υπάρχουν άπειροι πολιτισμοί και τεχνολογίες.
Αυτό είναι λογικό γιατί μόνον η ύλη έχει την μικρότατη τεχνολογική εξελικτική αγωγή.
Αντίθετα ο άπειρος ΛΟΓΟΣ των ΙΔΕΩΝ απειρίζει τις επιστήμες και τέχνες.
_ Εκτελούν οποιαδήποτε υπηρεσία και αγγαρεία του όποιου ανθρώπου έχει την παραμικρή ανάγκη τους.
_ Σε λαούς που δεν άγονται η έχουν βρεθεί σε δυσκολίες πηγαίνουν και τους καθοδηγούν με σοφία δείχνουν σαφέστατα τι να κάνουν για να ξεφύγουν από τη στασιμότητα.
_ Οι ανώτεροι Άγγελοι των επάνω ουρανών έχουν το δικαίωμα να επέμβουν όπου υπάρχει η ανάγκη τους εκτός του κόσμου τους, σε όλους τους από κάτω.
Το αντίθετο δεν επιτρέπεται η άνοδος των κάτω στα επάνω επίπεδα, δηλαδή Άγγελος του πρώτου ορόφου γιατί να ανέβει ψηλότερα?
Να κάνει τι???
Όταν οι εκεί Άγγελοι είναι σοφότεροι και πιο κοντά στην κορυφή της μεγάλης
αλήθειας της Θέωσης.
_ Οι του 7ου ουρανού υπηρετούν τους Αρχιερείς του Μελχισεδέκ.

* Και αυτοί, όπως οι άγιοι όταν Θεοθούν μετά δε χρειάζονται τεχνολογικά διαστημόπλοια για τις μεταφορές τους.
* Είναι πραγματικοί αγγελιαφόροι του Θεού, οι οδηγοί, οι δάσκαλοι, οι υπηρέτες της πάσης ανθρωπότητας,.

_ Για τη μεταφορά τους στους ουράνιους κόσμους χρησιμοποιούν τα διάσημα ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ = τα διαστημόπλοια του φωτός και της μαγνητικής υπερδύναμης.

Στα επάνω επίπεδα τα Χερουβείμ είναι ανώτερης τεχνολογίας και
μέσα από τις Πύλες και τους Πυλώνες των μοιρών μηδενίζουν το χρόνο
και η άμεση επικοινωνία φέρνει κοντά τους απόμακρους κόσμους και ενώνουν
τα αμέτρητα χρονόμετρα στο ΕΝΑ της Γαλαξιακής ώρας.

_ Μεταφέρουν τους αγίους όπου θέλουν να πάνε, εντός της επικράτειας τους,
είναι οι φρουροί στις εισόδους και εξόδους των ουρανών, τις οποίες δεν επιτρέπεται να περάσουν τα Χερουβείμ των από κάτω, και τούτο για να προστατέψουν τους ερχόμενους ακάλεστους από κινδύνους που αγνοούν.

* Μετά την αμαρτία του διαβόλου είναι και οι φύλακες στις εξόδους της Κόλασης, όπου κρατούν τον ΚΕΡΒΕΡΟ ( = τους Σατανικούς Αγγέλους )
στη μικρή ΠΥΡΑΜΙΔΑ
του κάτω κόσμου της Ζωδιακής Σφαίρας.

_ Οι Ιερείς έτσι των λαών του ουρανού ανέθεσαν όλα τα καθημερινά βάρη στα χέρια των Αγγέλων οι οποίοι έγιναν οι στυλοβάτες της Βασιλείας των ουρανών,
η μόνιμη υποστήριξη της Ιερά Οδού
και οι υπερασπιστές του καλού και αγαθού αγώνα των ανθρώπων του Σύμπαντος.

* Με αυτόν τον τρόπο οι Μπροστάρηδες ( Άνδρες = ανδρεία ) παραμένουν προσηλωμένοι στο ιερό τους καθήκον που είναι να ανοίγουν νέους δρόμους
για καινούργια Θεϊκά ταξίδια
στα ΕΡΧΟΜΕΝΑ από Τον Πατέρα θαυμάσια Αριστουργήματα του Αγίου Πνεύματος.

_ Οι Άγγελοι όλων των επιπέδων του Παράδεισου απέκτησαν μεγάλη φήμη και δόξα, μια ξεχωριστή και ζηλευτή θέση στις κοινωνίες τους.,
γιατί εκεί επάνω στην αιωνιότητα της ζωής,
αυτό που έχει σημαντική αξία είναι να προσφέρεις την βοήθεια σου σε όσους την έχουν ανάγκη.
Όλοι θέλουν να δίνουν και δεν υπάρχει ούτε ένας να μαζεύει στον εγωισμό του,
όμως οι πιο αδύνατοι παίρνουν την Αγάπη από όλους τους άλλους και οι κάτω έχουν πάντα την ανάγκη των επάνω.

Ο ανταγωνισμός είναι ιερός στους δρόμους,
στα αγωνίσματα,
στην παλικαριά,
στις δύσκολες Ταυρομαχίες

και όταν βγαίνουν από τα εμπόδια νικητές
και προσφέρουν τα νέα αγαθά με τα αποκαλυμμένα λόγια
χαίρονται που ο ιδρώτας τους φτάνει στους άλλους.

flox

Αφήστε μια απάντηση