2η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ σελιδες 4,5,6,7

Σελίδα 4

_________4) να μη “γουστάρω” και πολύ τα της ύλης…… απομονώνομαι δηλαδή από τα κοινωνικά.

Εδώ να με συγχωρείς για το θάρρος που παίρνω να απαντήσω, ίσως σε προσωπικά σου θέματα, αλλά πρέπει να πω κάποια σοβαρά πράγματα που αφορούν όλους μας.

Το θέμα με την ύλη και τα της ύλης θανατηφόρα, πιστεύω ότι προχώρησα και πέρα από όσα αρχικά είχα σκοπό να μιλήσω. Και ας πάμε πιο πέρα. Ότι και να κάνουμε ΤΩΡΑ είμαστε υλικοί, έχουμε ΑΝΑΓΚΗ την ύλη = για τη διατροφή μας, τις μεταφορές μας, την έστω και άρρωστη μελέτη αυτής της ζωής και γενικά την ΕΠΙΒΙΩΣΗ μας. Αυτή δεν είναι πια ευχάριστη και ανθόσπαρτη για γέλια και χορούς η για φανταχτερά ταξίδια στο λαμπερό κόσμο της ουράνιας ανθρωπότητας.

Εξόριστοι από τον αληθινό κόσμο και στον πάτο του ξεροπήγαδου, στην ΕΡΗΜΙΑ της απόγνωσης και μακριά από τα ΦΩΤΑ, έχουμε την υποχρέωση να περάσουμε τα θλιμμένα μονοπάτια του ψεύτικου κόσμου και να αγωνιστούμε ενάντια στα θηρία του θανάτου με την πίστη ότι θα καταφέρουμε να ΒΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ στη ΖΩΗ.

Θα σπείρουμε, θα θερίσουμε και θα φάμε τα υλικά είτε το θέλουμε είτε όχι, γιατί ο προορισμός μας είναι να βγούμε νικητές ακριβώς μέσα από αυτή τη χαμοζωή. Δεν ήρθαμε στην άρρωστη γη για να καλοπεράσουμε και να γελάμε αλλά να συντρίψουμε τον ΕΓΩΙΣΜΟ μας με τον πόνο, την αγωνία, τη θλίψη, με τα πολλά δάκρυα, την αρρώστια, τα πικραμένα γηρατειά και όλα τα άλλα βιώματα που πρέπει να ζήσουμε γιατί ΟΛΑ είναι απαραίτητα για την ανάσταση μας αφού έτσι ο μεταλλαγμένος ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΤΑΙ.

Η Ταπείνωση είναι η αγωγός δύναμις της ανύψωσης του ανθρώπου.

Η ενασχόληση μας με τα υλικά πρέπει να είναι ανάλογη των απαραίτητων αναγκών του εκάστου ανθρώπου, αφού ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από τα αναγκαία, τα απολύτως βασικά και χρειαζούμενα και να μη γινόμαστε οι ΚΟΙΝΗΓΟΙ των υλικών και του ΧΡΗΜΑΤΟΣ, όπως συμβαίνει κατά κόρον ΣΗΜΕΡΑ.

Ειδικά στην εποχή μας φτωχοί και πλούσιοι έχουνε ξαποληθεί σε ένα άγριο ΤΡΕΞΙΜΟ να προλάβουν να κάνουν τους 2 Χιτώνες= χιλιάδες. Στοιβάζουν τα χώματα σε μεγάλες αποθήκες, τα χρήματα λαμπιρίζουν στα μάτια με τέτοια λάμψη η οποία τους στραβώνει, και παγιδεύονται σε μια μόνιμη αρρώστια από όπου είναι  πολύ δύσκολα να ξεφύγουνε.

Ας δούμε πως λειτουργεί εναντίον μας αυτή η τρελή μανία με τα υλικά.

Ο Εγκέφαλος = το μυαλό μας είναι η ΜΕΣΟΤΗΤΑ η οποία δένει τη Διάνοια με το υπόλοιπο σάρκινο σώμα.

Η Διάνοια εξωτερικά είναι δομημένη και με αρκετά αισθητά, υλικά, σωματικά. Η ίδια αποτελεί τη μεσότητα που ενώνει τα νοητά και τα αισθητά έτσι ώστε ο Νους να δέχεται τις ειδήσεις από όλες τις πηγές.

Αν εμείς ασχολούμαστε διαρκώς ΜΟΝΟ με τα υλικά και καθόλου η λίγο με τα πνευματικά τότε αυξάνουμε την παροχή των από κάτω εισερχομένων υλικών με αποτέλεσμα το παραφόρτωμα της Διάνοιας με αυτά. Έχουμε δηλαδή έναν αγωγό που ασταμάτητα ρίχνει το τσιμέντο και στις άλλες τρύπες του άλλου αγωγού των νοητών. Παραβιάζει έτσι την όλη Διανόηση σε βάρος του νοητού αγωγού και τον οποίον καταλαμβάνει με τις συνεχείς επιχωματώσεις.

Όταν συμβαίνει αυτό ο Νους φέρεται ακόμα περισσότερο επιβαρημένος αδυνατώντας να προσφέρει προς τα έξω ( = στο σώμα ) τα απαραίτητα ελάχιστα πνευματικά που χρειάζονται για την επιβίωση μας. Οι άκρες του Εγκεφάλου είναι τα αόρατα νήματα του τα οποία πάνε και αγκιστρώνουν στα άγκιστρα της έξω Διάνοιας και από αυτήν την ένωση εκτελούνται οι κινήσεις προς τα έξω και προς τα μέσα του Νου και διατηρείται η ζωή.

Όταν εμείς χαλάσουμε αυτήν την διαδρομή και καταφέρουμε να εισάγουμε μόνον τα υλικά τότε τα αόρατα νήματα του Εγκεφάλου πετρώνουν με αποτέλεσμα την εμφάνιση των σοβαρών ψυχοσωματικών ασθενειών, και πάντα γίνεται η ΚΥΡΙΑ αιτία του σωματικού θανάτου. Τρέχει ο τρελός με άγχος και υπερκόπωση να γεμίσει τα κοφίνια για να έχουν να τρώνε 10 γενεές και όταν σπάσουν τα βαρυφορτωμένα δεσμά ο Νους σταματάει τις προς τα έξω ωφέλιμες εφαρμογές, το μυαλό απορυθμίζεται, χάνει τις συνέχειες και ο άνθρωπος αν δεν πεθάνει αρρωσταίνει ΒΑΡΙΑ.

Όσο και να γυμνάζεται σωματικά ο υλιστής είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να αποφύγει τη συντόμευση του θανάτου η των σοβαρών ασθενειών.

Αντίθετα η πνευματική απασχόληση αφαιρεί από τη Διάνοια υλικά φορτία και ελευθερώνει κάπως τους αγωγούς της ζωής. Τα αόρατα νήματα του μυαλού γίνονται πιο δυνατά και μπορούν να μεταφέρουν τις δυναμικές του Νου προς όφελος της υγείας του Σώματος.

Υπάρχει όμως και εδώ ο κίνδυνος όταν η ενασχόληση μας με τα καλά θεωρούμενα, την ψυχική εξάσκηση και πολλά άλλα που λένε ΠΟΛΛΟΙ να αποβούν μοιραία και για την ψυχή μας και για το σώμα. Γιατί η υπερφόρτωση του Νου ακόμα και με τα νοητά = όταν αυτά είναι ψευδή έχουνε το ίδιο αποτέλεσμα με αυτήν της συσσωρευμένης ύλης.

Αυτό συμβαίνει αφού οι εισερχόμενες ψεύτικες ιδεολογίες δεν βρίσκουν θέση στις αλήθειες της Αρμονίας και ως μη εκτελούμενες ( = να διαβαστούν, να αποθηκευτούν στη μνημοσύνη και να φύγουν από την Αρμονία ελευθερώνοντας τα μέτρα της, για νέες αναγνώσεις ) δρουν συσσωρευτικά και συμπιέζουν τη Συνείδηση, η οποία ανεβάζει τα πυκνώματα προς τα πάνω όπου βουλώνουν οι έξοδοι της εσωτερικής Διάνοιας. Και πάλι ο Νους αδυνατεί να ελέγξει τον όλο ψυχισμό φρενάρει η αγωγιμότητα και ο άνθρωπος αρρωσταίνει και πεθαίνει.

Η λαιμαργία στο φαγητό δεν αυξάνει μόνον το σωματικό βάρος αλλά κυρίως φράζει τις ψυχοσωματικές συνέχειες στον ΕΓΚΈΦΑΛΟ και στο Νου.

Η ίδια λαιμαργία με όλα τα υλικά είναι θανατηφόρα με άμεσες συνέπειες στους ήδη πεθαμένους της γης.

Οι γιατροί    λένε ότι η Νικοτίνη φράζει τις αρτηρίες με τα γνωστά αποτελέσματα. Είναι φυσικά σωστή διάγνωση, όμως δεν ξέρουν το σοβαρότερο πρόβλημα είναι η φραγή των αόρατων άκρων του Εγκεφάλου η οποία αν κλίσει εκείνες τις συνέχειες τότε από αυτό το γεγονός προέρχονται όλες οι θανατηφόρες ασθένειες του σώματος μας. Όσο αυτές παραμένουν ανοιχτές, στο σάρκινο μικρό τους  άνοιγμα, τότε από εκεί περνούν όλες οι επιταγές = η συνολική λειτουργικότητα του Νου , που έχουν τις ικανότητες να κάνουν θαύματα  στο άρρωστο σώμα.

Σελίδα 5η

__________ απομονώνομαι δηλαδή από τα κοινωνικά.

Σε αυτό έχω να πω τα εξής.

Η κυρίαρχη ουσία της Δημιουργίας ήταν, είναι και θα είναι = η ΑΓΩΓΗ και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ όλων των όντων για τη Δοξασία και την Ύμνηση ( = εξάπλωση ) των θαυμαστών δωρεών του Θεού.

Η αγωγή αυτή και η κοινωνία ονομάζονται = ΑΓΑΠΗ, η οποία γεμίζει το Σύμπαν με την απέραντη χαρά και ευτυχία της συντροφικής μετάληψης. Το να ποιήσει κάποιος ΚΑΤΙ και να μην το χαρίσει σε όλους είναι Δυστυχία , ΕΓΩΙΣΜΟΣ, και αφανέρωτη η δημιουργία του. Το να σου φανερώσει ο Θεός άγνωστα ονόματα Του και εσύ να τα κρατάς ΔΙΚΑ σου οδηγεί στο θάνατο και το σατανισμό, όταν βέβαια σου δώσει την ελευθερία της κοινοποίησης.

Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ΑΝΑΓΚΗ σε όλη τη γένεση από αυτήν της επικοινωνίας και συνομιλίας των όντων .

Αυτή είναι και η αιτία για την οποία ο Θεός γέννησε το Γιο Του = ο Οποίος δωρίζει την ποιητικότητα του Αγίου Πνεύματος παντού στα γεννημένα – πλασμένα όντα.

Έτσι ο λαμπρός λόγος της κοινωνικότητας οδηγεί τους ανθρώπους στα ύψη και δίπλα στο Θεό. Το αντίθετο απομακρύνει στη βαθιά Κόλαση.

Οι γήινοι βρέθηκαν στην Ερημιά της εξορίας για να ζήσουν την αρρώστια μακριά από τα ιερά και αγνά του Αγαθού ώστε να μην τα μολύνουν και αυτά. Και εδώ οι θανατηφόροι Ερημίτες έχουν την ΑΝΑΓΚΗ της κοινωνικότητας γιατί ΠΟΛΛΑ ο Θεός τα έχει διαμοιράσει σε μαζικές προσφορές. Οι εκκλησίες , τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια, οι λαοί, τα Έθνη, τα ήθη και τα έθιμα και όσα άλλα Θεϊκά λόγια δεν ανήκουν σε έναν αλλά σε ΟΛΟΥΣ.

Ούτε είπε να ζουν οι άνθρωποι ως ΜΟΝΑΧΟΙ σε μοναστήρια, να κρύβονται στις ερήμους και απόμακρα από τους άλλους ανθρώπους και να αποφεύγουν την επικοινωνία και ευλόγησε το γάμο λέγοντας  < αυξάνεστε και πληθύνεστε και κατακυριεύσατε τη γη >

Ούτε είπε να μιλάτε σε όσους επιλέγετε και να διώχνετε τους άλλους, δεν έκανε διακρίσεις ανάμεσα στους άρρωστους. Τη μόνη διάκριση έκανε όταν κατάταξε αυτούς στις διαφορετικές εθνικές κοινωνίες και λαούς εξαιτίας των ιδιομορφιών αυτών των συναγμένων.

Αν υπήρχε και η παραμικρή δυνατότητα οι ερημίτες να αποκτήσουν την αθανασία πιο εύκολα, τότε η πρώτη συμβουλή – εντολή θα ήταν οι άνθρωποι να απομακρυνθούν και να επιβιώσουν ΜΟΝΑΧΙΚΑ. Αυτό όμως αντιβαίνει με την πάγια ουσία της Αγάπης που είναι η καθαρτήρια δύναμη να ανοίγει δρόμους ακόμα και μέσα στα απολιθώματα του ΕΓΩΙΣΜΟΥ.

Έπειτα ας δούμε τη ζωή των μοναχών σε τι τους ωφέλησε περισσότερο από τους άλλους.???

Στους προηγούμενους αιώνες και χιλιετίες οι άνθρωποι στα χωριά και στις πόλεις πόσες αμαρτίες έκαναν ώστε να θέλουν κάποιοι να φύγουν στα βουνά???

Τίποτα σοβαρό, καμιά μικροκλοπή για να φάνε οι πεινασμένοι ( κλεφτοκοτάδες ) στους καφενέδες, οι μικρές ζηλοτυπίες, οι διενέξεις και κυρίως τα περί των γυναικών. Στα πλαίσια αυτά που σήμερα θεωρούνται νομικά δίκαια και λογικά οι τότε φτωχοί = οι πραγματικοί ΜΟΝΑΧΟΙ ζούσαν με τη βιοπάλη να βγάλουν το ψωμί τους μόνοι τους και μέσα στη μικρή η μεγαλύτερη κοινωνία να παλέψουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους στις εκάστοτε δυσκολίες της ζωής.

Αντίθετα οι Μοναχοί ζούσανε την ανώτερη κοινωνικότητα αφού όλοι μαζί όργωναν, φύτευαν και έτρωγαν τα αγαθά της συγκομιδής. Μαζί στις όποιες δυσκολίες, συμπαραστάτες φρόντιζαν ο ένας τον άλλο και θα πω ότι ίσως τα μοναστήρια να παραμένουν οι μεγάλες ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ των πλουσίων και όχι των φτωχών. Εκεί τα τρόφιμα γέμιζαν τις αποθήκες με εκλεκτά υλικά αγαθά και σπάνια κρασιά.

Όσο για την έλλειψη των γυναικών δεν είναι λίγα τα ιστορικά ντοκουμέντα όταν οι μοναχοί έκαναν εισβολές στις γύρω περιοχές και άρπαζαν τις γυναίκες για να ξεσπάσουν την ανηθικότητα τους. Μάλιστα αν θυμάμαι καλά οι Αγιορείτες δεν είχαν αφήσει καθόλου γυναίκες όπου εφορμούσαν και ξέσπαγαν τη μανία τους.

Ο πραγματικός μοναχισμός έχει μόνο ΜΙΑ πρακτική = ο άνθρωπος που αναζητεί το Θεό μπορεί να φύγει κάπου μόνος του = εντελώς μόνος για να προσπαθήσει να μιλήσει με το Θεό. Η παραμονή του μακριά από τον κόσμο σταματάει αν δεν τα καταφέρει και όταν δει το Θεό επιστρέφει για να δώσει στο κόσμο. Μόνον αυτός ο μοναχισμός είναι ωφέλιμος και όχι το ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΜΑ στα μεγάλα μοναστήρια. Και πάντως οι αληθινοί μοναχοί δεν έφυγαν από τις οικογένειες τους ούτε από τις δουλειές τους, αλλά βρέθηκαν στην ερημιά της μοναξιάς για αρκετό καιρό και αυτοί και είδαν και μίλησαν με το Θεό.

Δεν έχω τίποτα με τους μοναχούς αλλά πιστεύω ότι η καλοπέραση τους ξεπερνάει τα δικά μας δεδομένα και αυτοί απολαμβάνουν ΟΛΑ τα τεχνολογικά αγαθά και κατέχουν μόνον τα καλύτερα και ακριβότερα = τέτοιο συσσωρευμένο υλισμό σήμερα μόνον οι πολύ πλούσιοι διαθέτουν.

Και κάτι ακόμα οι μοναχοί ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ στην κοινωνία = ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ούτε πολέμησαν για την πατρίδα, για την υγεία τη  φτώχεια = πρώτα ο εαυτός τους και μακριά οι άλλοι , να μην τους χαλάσουμε την αφθονία τους, τη ζεστασιά τους και την ευημερία τους.

Το ίδιο κάνουν και όλες οι αιρετικές ΟΜΑΔΕΣ, στα κλειστά γκέτο όπου νομίζουν ότι συνομιλούν τα Θεϊκά ενώ στην πραγματικότητα διαβάλουν τις παραδόσεις και τα ιερά γραπτά των θρησκειών, τα μόνα αληθινά λόγια , τα δοσμένα για τη σωτηρία μας. έχουν γίνει κέντρα σατανικής προπαγάνδας και σκοπό έχουν την παραπλάνηση των χαμένων και το εύκολο κέρδος.

Αν είχα και την παραμικρή αμφιβολία δε θα έγραφα όλα αυτά γιατί ξέρω ότι όλα ξεκινάνε από τις παραφράσεις των ιερών κειμένων. Για παράδειγμα ο Χριστός ποτέ δεν πήγε σε κάποια  έρημο για να προσευχηθεί όπου τον πείραξε ο διάβολος. Η ιστορία αυτή έχει ως εξής.

Ο διάβολος την εποχή του Χριστού, 2.000 χρόνια πριν, δεν ήταν στη γη, αλλά στην Κόλαση κλειδωμένος εκεί από τους αγγέλους που δεν άφηναν κανέναν από αυτούς να ξεφύγει. Έπειτα η διαδρομή περνάει μέσα από τη διαστημική πύλη του αστερισμού του Κυνός, όπου έχουν τις βάσεις τους οι άγγελοι. Όμως η γη είναι γεμάτη με τις διαβολικές ιδέες και τη μόλυνση του θανάτου, έτσι αν δεν πήγε ο άνθρωπος διάβολος στο Χριστό πήγαν οι ιδέες του οι οποίες ακολουθούσαν το Χριστό για κάποιο χρονικό διάστημα ( =ύπαγε οπίσω μου Σατανά ) και τις οποίες απέρριψε όλες ασυζητητί.

Τα γραμμένα στην Καινή Διαθήκη, τα σχετικά με τον πειρασμό του Ιησού από τον διάβολο έχουν άλλο σκοπό διδασκαλίας. Αφού λοιπόν ο διάβολος δεν ήταν στη γη πως ήταν δυνατό να συνομιλεί με τον φωτεινότερο του Σύμπαντος και μάλιστα να ίπταται αιωρούμενος και να πηγαίνει πότε από τον ένα χώρο στον άλλο. Μάλιστα ο ίδιος δεν γνώριζε την ύπαρξη των χρημάτων, τα γήινα πλούτη, την Ηγεμονική διάθεση των ανθρώπων, τους άρχοντες και τους πρίγκιπες και γενικά την όλη κατάσταση στη γη.

Η εξήγηση υπάρχει, όταν ο σατανάς διώχτηκε από τον ουρανό και τη γη, εδώ στη γη ΤΗ ΔΙΑΒΟΛΙΑ την συνέχισαν οι άνθρωποι της γης. Αυτοί πήραν τα γεννημένα σατανικά λόγια και τα επέκτειναν στην απομονωμένη δική τους κοινωνία με τις γνωστές ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. Έτσι λοιπόν όταν η γραφή λέει ότι..

ΟΥΕ την ΓΗ και τη θάλασσαν ότι κατέβη ο διάβολος προς υμάς έχων θυμόν μέγα, ειδώς ότι ολίγον καιρόν έχει. Αποκ. 12/12

Δεν κατέβηκε εδώ ο άνθρωπος σατανάς αλλά όσα δημιούργησε με τις ψεύτικες υλικές τεχνολογίες του, στη σφαίρα των Αστερισμών, μαζί με όλες τις ιδέες και τις κακολογίες του δεν παρέμειναν ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ , όπου αυτές οι κοινωνίες ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ = με την ουράνια χιλιετή βασιλεία του Χριστού, αλλά μας ήρθαν εδώ στη γη και στη δική μας, την αρρωστημένη κοινωνία και μάλιστα πολλαπλασιασμένα, γιατί πριν και στη γη δεν ήταν το χρήμα, η εξουσία και όλα τα κακά που ήρθαν από το κουτί του διαβόλου. Εξάλλου αν ήταν στη γη 16.000 χρόνια

δεν θα τον έβλεπε κανένας???.

Δε θα μιλούσε στους ανθρώπους???

Δε θα προσπαθούσε να γίνει Ο ΑΦΕΝΤΗΣ της γης???

η μήπως κρύφτηκε στα βάθη των ωκεανών και ζούσε εκεί μακριά και περίμενε τόσο χρόνο για να μας ξανάρθει σήμερα??

Είναι δυνατόν ένα ΖΩΟ ανήμερο να κρατούσε τον εαυτόν του δεμένο χωρίς να τον φυλάει ΚΑΝΕΙΣ???

Η λέτε από την μακρινή Κόλαση να έχει τέτοιες ικανότητες που να μας επηρεάζουν και να μας επιβάλουν τα διαβολικά του. Όλα αυτά είναι σοφιστικές και ψεύτικες μεταφράσεις των ιερών γραφών, γιατί αυτός δεν μπορεί να δει τι γίνεται δίπλα του, ούτε που καταλαβαίνει κάτι άλλο εκτός από τις πετρωμένες στο χρόνο πονηριές του.

Η υλική του ιδεολογία  βρήκε εύφορο τόπο στους χωμάτινους γήινους οι οποίοι έχουν συγγενικά δεσμά με τα διαβολικά και έτσι δεν υπήρχε ανάγκη η παρουσία του εδώ αφού πολύ εύκολα τα δαιμονικά = ασύνδετοι λόγοι = αναληθή πράγματα = τα ψέματα συνδέονται και μάλιστα τα πήραν οι γήινοι και τα ύψωσαν ψηλά με 2 πυρηνικούς πολέμους στο παρελθόν και ένα σημερινό και τις άλλες κατά καιρούς συμπλοκές με μαχαίρια, τόξα, κανόνια κλπ.

ειδώς ότι ολίγον καιρόν έχει. = Ποιος??? Αυτός??? ο εντελώς ανόητος??? …..του οποίου το κεφάλι παίρνει ανάποδες στροφές = λόγω της βαρύτητας των πυκνωμάτων, δηλαδή μια στροφή μπροστά ( λόγω της κίνησης της ψυχής ) και χίλιες πίσω. Θα γνώριζε και τα μελλούμενα???

Όχι, αλλά τα δαιμονικά επειδή δεν έχουν την αιώνια προοπτική της παραγωγικότητας, και γενικά το κακό δεν θα μπορούσε να παραμείνει επί αρκετό χρόνο ως δεδομένη και χρονίζουσα κατάσταση στο Σύμπαν. Το γνώριζε ο Θεός, οι Άγιοι, η ίδια η Δημιουργία όχι όμως ο διάβολος.

Η διαβολική ΜΟΛΥΝΣΗ κατέστρεψε τα ΠΑΝΤΑ στη ΓΗ, μετάλλαξε τα πριν αγνά και πνευματικά σε πέτρινα ΑΓΑΛΜΑΤΑ. Η Φύση, τα φυτά, τα ζώα, οι μικροοργανισμοί ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ και το ίδιο έγινε σε όλα τα όντα της Θάλασσας. Τα ραδιενεργά και άλλα απόβλητα καταλήγουν στα αλμυρά νερά όπου ο πυθμένας έχει μεταβληθεί σε μια ΤΡΟΜΕΡΗ μηχανή θανάτου. Όσα συμβαίνουν σήμερα ( και αυτά που έγιναν στο παρελθόν ) δεν τα ΚΑΝΕΙ ο διάβολος αλλά οι άνθρωποι της γης, οι δαιμονισμένοι με τα ραδιενεργά υλικά.

ΟΥΕ λοιπόν και στην επιφάνεια και στα σύννεφα και στα κάτω από τη θάλασσα. Οι  Τερατογεννήσεις είναι γνωστές όταν κάνουν τις πυρηνικές δοκιμές στους ωκεανούς με όλα τα επακόλουθα. Δεν είναι ανάγκη να έρθει ο διάβολος στη γη για να πεις ΟΥΕ, αλλά αφού ήρθε και αυτός τώρα θα πούμε πολλά ουέ-ουέ-ουέ …. ουέ = στους κατοικούντες τη γη και τη θάλασσα, με όσα έρχονται μπροστά μας.

Η συνέχεια για τον μοναχισμό=

Ο μοναχισμός είναι ίσως ένα από τα τραγικότερα λάθη των άρρωστων γήινων και σίγουρα δεν ΑΓΕΙ στη ΑΓΑΠΗ προς το ΘΕΟ και τον ΠΛΗΣΙΟΝ. Παρόλα αυτά πρέπει να υπήρξαν και μοναχοί οι οποίοι πραγματικά είδαν το Θεό.

Αυτά ήθελα να πω και εσύ κάνε ότι θέλεις , τράβα σε μια σπηλιά και κάτσε μόνος σου. Το σπήλαιο του Ιωάννη δεν ήταν απομόνωση αλλά κοντινή κατοικία όπου έμεινε τα τελευταία χρόνια για να γράψει την αποκάλυψη που του έδωσαν οι άγγελοι.

Και αφού μίλησα για την ψυχική διάθεση και αγωγή και έδειξα τον δρόμο της πνευματικότητας ως τον ιδανικό για τη γιατρειά μας θα πω και δυο λόγια για τις εξαντλητικές σωματικές γυμναστικές οι οποίες πιστεύω ότι μας φέρνουν μακριά από το αρχικό ζητούμενο αλλά πολύ περισσότερο προσθέτουν χειρότερα βάρη στην όλη υγεία μας. Οι αρχαίοι Έλληνες, της κλασικής εποχής, στην προσπάθεια τους να ξανά βρούνε την χαμένη αλήθεια παραποίησαν τελικά σχεδόν τα πάντα και έβαλαν τα γερά θεμέλια στο σατανικό  Πύργο της Κολάσεως ο οποίος στην κορυφή του στεγάζει τον απόλυτο σημερινό θάνατο.

Μια από τις ψευδείς επιστολές που μας έστειλαν είναι και το γνωστό περί αθλητισμού

< Νους υγιής εν σώματι υγιές >

Αυτό δεν είναι μόνον ψευδές αλλά και σατανικό αφού προτάσσει τη σωματική βελτίωση για να έχουμε καλό Νου. Η αλήθεια όπως πάντα είναι το αντίθετο των λεγομένων=

< Νους υγιής, και το σώμα υγιές >

Όλες οι σωματικές αρρώστιες προέρχονται βασικά από τα μπερδέματα του Νου. Εκείνος είναι ο κυρίαρχος που μπορεί να πάρει τα καλά λόγια, να τα επεξεργαστεί και να παράγει λόγους – αξιώματα και δυνάμεις ικανές να διορθώσουν αρκετά κακά του σώματος. Και όχι μόνον αυτά αλλά όλοι οι αθάνατοι ελεγκτικοί και παραγωγικοί μηχανισμοί και όργανα βρίσκονται εκεί στον πνευματικό ρυθμιστή των όλων  λειτουργιών του ανθρώπου και των άλλων όντων.

Όταν ο άνθρωπος προσπαθεί με μανία να φτιάξει μπράτσα και γεροδεμένο κορμί με τις σωματικές γυμναστικές το μόνο που καταφέρνει είναι να γερνάει πιο γρήγορα και πολλάκις  φθείρει την υγεία του. Τα σώματα των διαβόλων είναι σχεδόν πέτρινα τα οποία βαραίνουν υπερβολικά τις κινήσεις και συμπιέζουν την όποια πνευματική δράση. Για παράδειγμα ένας γήινος εδώ ζυγίζει 80 κιλά ενώ ένας διάβολος με  ολόιδιο ανάστημα φτάνει στα 500 κιλά πάνω στην ίδια ζυγαριά.

Κάνουν βαράκια οι άρρωστοι για να πήξουν το σώμα τους περισσότερο σατανικά και να μειώσουν την μικρή τους πνευματικότητα σε κατώτερα επίπεδα ΑΝΟΗΣΙΑΣ.Ο αθλητισμός είχε άλλους σκοπούς στις Ολυμπιάδες = να μεταφέρουν τα κρυμμένα εκεί μηνύματα για τούτο και γίνονταν κάθε 4 χρόνια ώστε να μην επιβαρύνουν το σώμα.

Τα ζώα είδη γνωρίζουν ότι η σωματική υπερκόπωση φέρνει γρήγορα το γήρας και έτσι κυνηγούν μόνον όταν είναι ανάγκη για την επιβίωσή τους.

Ο Νους λοιπόν δε βρίσκεται ΜΕΣΑ στο σώμα αλλά το σώμα μέσα στην εξωτερική ψυχή που το οικοδομεί και έξω από το Νου και αυτήν ακόμα τη Διάνοια.

Σελίδα 6η

________ πριν διώξω κόσμο από κοντά μου.

Για να σου απαντήσω μου είναι λίγο δύσκολο αφού δεν ξέρω την ηλικία σου, την οικογενειακή σου κατάσταση και για ποιους μιλάς. Θέλεις να φύγεις μακριά από τους γονείς?, συγγενείς?, φίλους?, συνεργάτες? η μήπως έχουν μαζευτεί γύρω σου πολλοί που το παίζουν μεγάλοι δάσκαλοι και διαφωτιστές???

Γιατί σε τούτο τον καιρό όλοι γίνανε μεγάλοι φιλόσοφοι που έμαθαν και τα μυστικά του Διαστήματος απλά διαβάζοντας τους ανόητους αστροφυσικούς και προσθέτοντας τη δική τους φαντασία με πολλές και άπειρες σχεδόν απόψεις για τα πάντα.

Εγώ ξεκαθάρισα ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι δικό μου αλλά Θεϊκές αποκαλύψεις οι οποίες μου έρχονται ασταμάτητα πάνω από 25 χρόνια και λέω όσα μου επιτρέπει ΕΚΕΙΝΟΣ να πω.

Αν η περίπτωση σου είναι η τελευταία τότε πραγματικά μάζεψες πολλούς ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ και η θέση σου είναι αρκετά δύσκολη. Εδώ δε μιλάμε για πέτρες αλλά για ΒΡΑΧΟΥΣ που έχουν στριμώξει κυρίως τα οικονομικά και θεσμικά ΚΕΦΑΛΙΑ της κοινωνίας μας, τους έχοντες και κατέχοντες, σε μια ανελέητη σατανική επίθεση τέτοια που παρόμοια της δεν υπήρξε ποτέ στα γήινα χρονικά. Χιλιάδες αιρετικές οργανώσεις, θρησκευτικές, Μασονικές, φιλοσοφικές,  Πανεπιστημιακές, Επιστημονικές , ΟΙ ΒΡΑΧΟΙ * , και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς κάνουν εισβολή στις βίλες και στα αρχοντικά της γης,

σαν τις  <κυνόμυγες =μια από τις αρχαίες πληγές>.

Μισθωμένοι στρατιώτες σατανικών σχημάτων και εκατομμύρια μοναχικοί απατεώνες κύκλωσαν όσους θέλησαν να μάθουν ΚΑΤΙ παραπάνω και με προσβλητικό τρόπο απέκτησαν τρομερή επιρροή στα θύματα τους. Χωρίς την παραμικρή ιδέα για την αλήθεια παίρνουν από τα κατεστραμμένα υπόγεια του μυστικισμού τα ψεύτικα υπολείμματα, τα μαυρισμένα από το κάψιμο του χρόνου, τα πασαλείβουν με χρυσόσκονη και τα πουλάνε για λαμπερό Χρυσάφι. Μιλάνε μεγαλόστομα με λόγια φοβερά και χτυπάνε αλύπητα εκεί που πονάει ο ανόητος ζητιάνος ο οποίος ακούει πράγματα που δε γνώριζε, αφού δεν τα δίδαξαν στα σχολεία, και εύκολα με απορία θαμπώνουν τα μάτια τους στα χάλκινα λαμπυρίσματα των λύκων.

Ο εκφοβισμός είναι τα όπλα τους με τα οποία εκβιάζουν μέχρι θανάτου και όπου μπούνε δύσκολα βγαίνουν.

Ναι αλλά τα λένε ωραία, τους έχεις ακούσει???

Ποιούς  τους ΒΡΑΧΟΥΣ * ???

Μιλάνε φυσικά στην αρχή με λόγια αρνιού μέχρι να σε βάλουν στο χέρι και μετά σε κάνουν ότι θέλουν, αν πας να ξεφύγεις η φωνή αλλάζει ο λύκος αγριεύει και αρχίζουν τα δύσκολα, οι κατάρες και οι απειλές ακόμα για τη ζωή τους.

Ο Χριστός δε φόρεσε χειροπέδες στους χριστιανούς ούτε παγίδεψε η απείλησε, είπε μόνον= Όποιος θέλει οπίσω μου ελθείν.

Όποιος θέλει!!!!!

Για τους άλλους λες ο θεός να τους παράτησε στη μαύρη τύχη τους???. Και για ένα μυρμήγκι έχει μεριμνήσει ΕΚΕΙΝΟΣ πόσο πολύ περισσότερο για τους ανόητους ανθρώπους, τους χαμένους στους λαβύρινθους!!!!!

Με ποιο δικαίωμα αυτοί τους εξαναγκάζουν να ακολουθήσουν τη σατανική τους προπαγάνδα???

2 είναι οι λόγοι, το χρήμα και η διαβολιά που κρύβουν επιμελώς στην περιφέρεια ενώ οι μέσα  ξέρουν ποια σατανικά σχέδια εξυπηρετούν, όπως το ολοκαύτωμα της γης.

Πριν 20 χρόνια, το 1990, τους είδα και γνώρισα τις απατηλές τους γνώσεις. Ήταν τότε που θέλησα να βγω στον κόσμο να πω τα υπέροχα λόγια και εικόνες που μου έδειξε ο Κύριος. Εκείνα τα χρόνια είχαν πιάσει όλους τους γιατρούς της περιοχής μου οι Πεντηκοστιανοί και τους είχαν δέσει με άλυτα δεσμά, τα οποία ο Θεός τα έλυσε και όλοι γύρισαν στην Ορθοδοξία.

Οι Χιλιαστές περιμένουν τη χιλιετή βασιλεία του Χριστού η οποία άρχισε πριν 16.000 χρόνια και ΤΕΛΕΙΩΣΕ στον 20ον αιώνα και ψεύδονται γιατί ο Διάβολος έχει ήδη λυθεί και απειλεί σύντομα να κάψει τη γη με τα πυρηνικά που έφτιαξαν οι άνθρωποι. Ο σατανάς μάλιστα επειδή φοβόταν ΠΟΛΥ να ξανάρθει στη γη αφού δε γνώριζε πως είχαν εδώ τα πράγματα, και γιατί έπρεπε να περάσει από την αστρική πύλη που διέρχεται μέσα από τον αστερισμό του Κυνός, όπου βρίσκονται οι Αγγελικές δυνάμεις, ΕΣΤΕΙΛΕ πρώτα τους δικούς του στρατιώτες και όταν σιγουρεύτηκε ότι πραγματικά του άνοιξαν το δρόμο εμφανίστηκε στη γη το έτος 1999.

Εμένα αν με ρωτούσαν ΤΙ να κάνουμε???

Να μη μάθουμε και εμείς???

Ένα πράγμα θα συμβούλευα τον κόσμο

ΜΑΚΡΙΑ από όλους,

γιατί να περάσετε τα δύσκολα και τρομερά μονοπάτια αναζητώντας χαμένες γνώσεις???

Και να μην απολαύσετε τον έτοιμο δρόμο του Χριστού που βγάζει σίγουρα στην Ανάσταση???

Για τούτο δεν ήρθε ο Χριστός στη γη???

Για εμάς, να μας δείξει που και πως να πάμε???

Γιατί εμείς πρέπει να πάμε από αλλού, όπου μας περιμένουν όλα τα θεριά???

Χιλιάδες χρόνια οι φτωχοί ζητούσαν Επιστήμες???

Δεν άγιασαν ακολουθώντας το δρόμο του Χριστού????

Η ρήση < πίστευε και μη, ΕΡΕΥΝΑ, > έγινε η αιτία του άμετρου σατανισμού που επικρατεί σήμερα με τις άπειρες απόψεις για τα πάντα. Έδωσε στους ψευδομάρτυρες τα σκαλιά και ανέβασαν την Κόλαση στη γη για να καθίσει ο βασιλιάς του τρόμου σε θρόνο ψηλό.

Είναι άλλο πράγμα να σου λένε τι να κάνεις οι αντίχριστοι και άλλο να ακούς τη φωνή του ίδιου του Θεού και αυτό θα συμβεί σύντομα και εκατομμύρια άνθρωποι θα ακούνε με τα δικά τους αυτιά τα Λόγια Του.

* Αυτοί οι βράχοι λέει ο Νοστράδαμος θα μείνουν ακλόνητοι στα ριζωμένα και ψεύτικα πιστεύω τους, θα είναι αυτοί οι ΧΑΜΕΝΟΙ ενώ οι αθώοι θα ακούνε λόγια απίστευτα όμορφα στα αφτιά τους. Για παράδειγμα = ένας επιστήμονας μεγάλης κλάσης και διάσημος σε όλη τη γη που ασχολήθηκε δεκαετίες σε μελέτες του αντίχριστου ΑΙΝΣΤΑΙΝ, της θεωρίας της ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, τη μεγάλη  ΈΚΡΗΞΗ, και τα λοιπά αναληθή με τα οποία διέβαλε την Επιστήμη. Αυτός ο μεγάλος μαθητής γύρισε τη γη δίνοντας διαλέξεις και γεύτηκε τη δόξα της απάτης του.

Είναι δυνατόν μετά από ΤΟΣΑ να τα παρατήσει όλα???

Να δει τη μωρία του???

Να παραδεχτεί τις αμαρτίες του και κυρίως τη δολιοφθορά των ιερών???

Ποτέ και με τίποτα.

Ο Θεός όμως θα τους δώσει μια τελευταία ευκαιρία και όσοι από τους βράχους δε σπάσουν και επιμείνουν στην εχθρότητα εναντίον Του Ερχόμενου τότε θα συνοδέψουν το σατανά στην Κόλαση μαζί με τους άλλους αντίχριστους και όποιος άλλος

= ει τις ουκ ευρέθει εν τω βιβλίω της ζωής.

Σελίδα 7

________να μη φοβάμαι να δίνω.

Είναι μεγάλος λόγος αυτός και ευλογημένος, είναι η ουσία της διδασκαλίας του Χριστού. Αλλά για να μπορεί κάποιος να δίνει δεν εξαρτάται από τον ίδιο μόνον αλλά να έχει πάρει αυτήν την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ άμεσα από το Θεό. Γιατί σχεδόν όλοι οι άνθρωποι θέλουν να βρίσκονται στην πλεονεκτική θέση να προσφέρουν και όχι να ζητιανεύουν.

Ποιος ζηλεύει τα άδεια χέρια?

Και το ερώτημα είναι να δίνουμε χρήματα η οτιδήποτε έχει ανάγκη ο πλησίον μας????

Όταν κάποιος πλούσιος ρώτησε το Χριστό  ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???

Ο Χριστός του είπε > μοίρασε την περιουσία σου στους φτωχούς και ακολούθησε Με.

Δηλαδή οι έχοντες πρέπει να ξεγυμνωθούν από τα υλικά βάρη???

Και οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις να χάσουν το λιγοστό ψωμί τους???

Αν όλοι πετάξουν όσα έχουν και μονάσουν η ιστορία θα γυρίσει επάνω ???

Έχω πει τη γνώμη μου για την συσσώρευση του υλισμού και τα μεγάλα κακά που φέρνει στους ιδιοκτήτες αυτών, όταν η μανία του αυξητικού εμπλουτισμού παραβιάζει ακόμα και τις βασικές έννοιες της Ηθικής.

Υπάρχει όμως και η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ και η ΣΟΦΙΑ που έδωσαν στο Σολομώντα μαζί με τα αληθινά πνευματικά αμύθητους θησαυρούς και αυτός ΑΓΙΑΣΕ.

Ο Χριστός ζήτησε από τον πλούσιο ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, να γίνει μαθητής Του που θα διέδιδε το Λόγο Του. Ένα έργο που θα έδινε ζωή στους άρρωστους και θλιμμένους γήινους.

Ο Χριστός του έδωσε την απίστευτη ευκαιρία να γίνει αληθινός ΔΟΤΗΣ, να κάνει θαύματα, να γνωρίσει Το Θεό και να ξεφύγει από το θάνατο και τη βρομιά της ύλης. Εκείνος όμως δείλιασε, κοίταξε πίσω, είδε τα τρεξίματα που έκανε για να ΜΑΖΕΨΕΙ τα πλούτη του και πάγωσε στη σκέψη να τα αφήσει όλα για το θαυμαστό άγνωστο που του έδινε ο Χριστός.

Πριν αιώνες στην Ανατολή, πλησίασε ένα Σούφη κάποιος Δερβίσης = ( Δερβίσηδες = οι πλούσιοι Ανατολίτες ) και τον ρώτησε..

Αν δώσω όλα τα πλούτη μου στους φτωχούς ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΘΕΟ???

Και αυτός του απάντησε …ΟΧΙ

Αλλά αν σε δει ο Θεός είναι αδύνατον να μη Τον δεις εσύ.!!!!

Όποιος δει το Θεό = θα γνωρίσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, για ΟΛΑ και  θα είναι δίπλα Του ΑΣΦΑΛΗΣΜΕΝΟΣ.

Ας δούμε περισσότερο τις απεριόριστες δυνάμεις του ΔΟΥΝΑΙ και ας αρχίσουμε από το Θεό. Εκείνος ΔΙΝΕΙ ασταμάτητα τη δωρεά του Αγίου Πνεύματος, η οποία ΑΓΕΙ όλα τα όντα και το Σύμπαν στο αιώνιο Μέλλον. Και δεν ανοίγει μόνον αυτή την προοπτική αλλά με τις αποσταλμένες ανανεωτικές και παντοτινές επιδοτήσεις ξαναδίνει τις νέες αφετηρίες στα παλαιά και αρχαία για τους καινούργιους ορίζοντες νέων εκφράσεων και παραγωγών.

ΟΣΑ έχει στον άπειρο Εαυτόν του, εν αφθονία και όχι με τσιγγουνιά, τα ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ στο Γιο Του και Αυτός σε ότι ζει μέσα Του και δεν υπάρχει κάτι που να είναι έξω Του ( εδώ είναι το λάθος της καθολικής εκκλησίας ). Το Σύμπαν έτσι πάντα μεγαλώνει, τα άστρα δίνουν ζωή στα όντα των πλανητών και αυτοί λαμβάνουν τα χρειαζούμενα για την αιώνια πορεία των ψυχών που κουβαλάνε μαζί τους στο δρόμο της αιωνιότητας και του απειρογενούς μέλλοντος.

Η Αγάπη του Θεού = το Δούναι = αυτό ανοίγει τους αγωγούς της Αγιότητας = αυτή δημιουργεί το μέλλον.

Ο Θεός δίνει χωρίς να τα πάρει ΠΟΤΕ πίσω, εάν το έκανε θα αντιστρεφόταν η Δημιουργία = Ο Γιός θα γινόταν Αγέννητος = το Σύμπαν θα χανόταν, θα πέθαινε = τα όντα θα έσβηναν το μέλλον τους , το παρών τους και το παρελθόν τους επιστρέφοντας στα πρότυπα του Θεού. Η Αγάπη και η Αγιότητα θα έσβηναν και ο Θεός θα γινόταν ο κακός ΕΓΩΙΣΤΗΣ, που έδωσε, μετάνιωσε και τα ξαναπήρε.

Όμως αυτό δε θα συμβεί ΠΟΤΕ γιατί ΟΣΑ και αν δώσει ο ΠΑΤΕΡΑΣ, όσο μεγάλο και αν γίνεται το Σύμπαν = αυτό θα είναι μόνον ένας μαύρος κόκκος μέσα στο άπειρο Λευκό.

Οι δωρεές του Θεού λοιπόν είναι παντοτινές και Άγουν τη ζωή στην ανανεωτική αιωνιότητα.

Τι γίνεται όμως με τον άνθρωπο?, τον Επιστάτη του Θεού???

Στην ουράνια κοινωνία οι άνθρωποι επικοινωνούν μαζί Του με την Αγιοσύνη η οποία έχει την Αγάπη της φιλικής συνδιάλεξης και συναλλαγής των δώρων του Θεού. Η Αγάπη τους είναι αυξητική αφού συνέχεια λαμβάνουν τα καινούργια εκ του Αγίου Πνεύματος. Η απίστευτη επιθυμία να δίνουν έχει μετατραπεί στην ιερά οδό σε ιερούς αγώνες. Ποιος θα δώσει περισσότερα και αγιότερα ώστε να ανέβει στη σκάλα της αγιοσύνης γινόμενος έτσι πιο φανερός – δοξασμένος, αφού Φανέρωσε – δόξασε το Θεό σε ανώτερους Λόγους Του.

Έτσι γεννάται το ερώτημα > αφού όλοι δίνουν, ποιοί παίρνουν???

Και εδώ έχουμε τη φανταστική πραγματικότητα της αλήθειας!!!!!!

Ο Θεός δεν δίνει κατά επιλογή στους επίλεκτους και ζηλωτές της αγάπης Του, αλλά σε όλους ανεξαιρέτως τους αγίους του ουρανού ακόμα και στον πιο τεμπέλη. Οι προσφορές Του δεν είναι αντίγραφα αλλά ΜΟΝΑΔΙΚΑ και ο κατώτερος άγιος παίρνει λόγια που τα έχουν ανάγκη και οι ανώτεροι άγιοι στη βασιλεία των ουρανών. Έτσι όλοι δίνουν και παίρνουν ΔΩΡΕΑΝ σύμφωνα με τα της επικοινωνίας.

Γιατί αν υποθέσουμε ότι οι του εβδόμου ουρανού είναι πολύ ψηλά από τους άλλους άρα τι έχουν να πάρουν από τους κάτω τους? αυτό θα έσπαζε τη βασιλεία της ουράνιας κοινωνίας Του Χριστού στους φτωχούς και κακόμοιρους ανθρώπους = που δεν έχουν ΤΙ να δώσουν, άρα αυτοί δε θα συμμετείχαν στη χαρά της καλής επικοινωνίας, και στους άλλους που θα έδιναν συνέχεια στους άθλιους ζητιάνους γινόμενοι έτσι εγωιστές ως οι έχοντες και οι δίδοντες. Δεν συμβαίνουν αυτά στον Παράδεισο και όπως είπα το Δούνε και Λαβείν έρχεται από παντού και προς τα πάντα, με δικαιοσύνη τέτοια που οι προσφορές των αξιοτέρων να είναι καθαρότερες και με ευρύτερη αποδοχή.

Ας φανταστούμε τους ανθρώπους αθάνατους, αγέραστους, με πνευματικές και σωματικές δυνάμεις ικανές για έργα απίστευτου κάλλους. Που δεν έχουν ανάγκη να φάνε άλλα ζώα, να κοιμηθούν γιατί πέρασε το 168ωρο, να τρέχουν για την επιβίωση τους, να ιδρώνουν  και να αγχώνονται στα καθημερινά. Σε μια τέλεια κοινωνία με αγαθούς ανθρώπους, πως θα ζούσαν στην αιωνιότητα αν έλειπε η άμετρη χαρά της αποκάλυψης των δωρεών του Θεού? η παραλαβή των φερομένων? η επιστημονική ( = ανάγνωση ) και η τεχνολογική παραγωγή των προϊόντων από όλους για όλους? χωρίς εμπόριο? χρήματα και ζυγαριές???

Αν ένας ανακάλυπτε εδώ στη γη το φάρμακο της φαλάκρας , το κατοχύρωνε ώστε να μην μπορούν άλλοι να το παράγουν και να το βγάλουν στο εμπόριο, και το ΔΩΡΙΖΕ στην ανθρωπότητα, χωρίς χρήματα και ανταλλάγματα δεν φαίνεται ότι μια τέτοια πράξη ξεπερνάει όλα τα πλούτη της γης και ο ΔΟΤΗΣ υψώνεται πραγματικά στην κορυφή της κοινωνίας???

Φτάνει όλος ο χρυσός της γης να εξαγοράσει τη δόξα του δωρητή???

Φυσικά τα πράγματα εδώ δεν είναι έτσι αλλά αντίθετα της αλήθειας. Οι αντίχριστοι μπροστά και οι οπαδοί τους από πίσω τρέχουν στο κυνήγι του ψεύτικου θησαυρού, της προσωρινής δόξας και δίνουν ελάχιστα για να τα πάρουν όλα. Το χρήμα και η ψεύτικη δόξα αρρώστησαν την ανθρωπότητα περισσότερο από τη ραδιενέργεια και γέμισαν τα νεκροταφεία από την ανοησία της υλικής υπερκόπωσης. Και ο ανόητος το βλέπει αλλά δεν σταματάει ούτε όταν βρίσκεται προ του θανάτου, το μόνο για το οποίο  αγωνιά είναι αν φτάνουν οι 20 βίλες για να ζήσει το ένα του παιδί!!!!!

Όταν συνοδεύεται ο χρηματισμός από παράνομες ενέργειες, οι μεγάλοι κλέφτες, οι απατεώνες, οι δολιοφθορείς και οι σατανικοί συνεργάτες του 666, νεκρώνουν την αγωγιμότητα της ψυχής τους και ο Θεός ξέρει πως θα ξεμπλέξουν η όχι.

Ο Χριστός, μας έδειξε πώς να δίνουμε, είπε

Αγάπα τον πλησίον σου, ακόμα και τον εχθρό σου.

Αν όλοι οι Χριστιανοί έδιναν, και δεν έπαιρναν, στους κοντά τους ευρισκόμενους τη βοήθεια που έχουν ανάγκη, τότε δε θα υπήρχαν φτωχοί στον κόσμο, που δεν έχουν ούτε ψωμί να φάνε, γιατί η εις τον πλησίον προσφορά θα έφθανε πολλάκις σε ολόκληρη την κοινωνία μας.

Αυτή φίλε αναγνώστη είναι η ύψιστη χαρά του Δούναι, και όποιος μπορεί να δίνει είναι εκ Θεού, γιατί όπως είπα κανείς δε θα ήθελε να ζητάει τα ψίχουλα που πετάει ο χορτασμένος.

Εγώ δεν έχω αυτήν τη δυνατότητα στις υλικές προσφορές, αφού η σύνταξη μου ίσα που φτάνει για τα τελείως απαραίτητα της οικογένειας μου. Ο Θεός όμως δε με άφησε ΠΟΤΕ και ότι του ζήτησα= μου τα δίνει αμέσως. Μεγάλωσα τις 2 κόρες μου, τις σπούδασα σε πανεπιστήμια, έχω και έναν εγγονό θαύμα, και στις όποιες δυσκολίες μας Εκείνος ήταν και είναι πάντα ΠΑΡΩΝ. Τα θαύματα που έχουν γίνει στην οικογένεια μου είναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ και Εκείνος ΦΑΝΕΡΟΣ και δε με εγκατέλειψε ούτε στιγμή μέχρι σήμερα.

Και εγώ έχω τη χαρά να Δίνω όσα Αυτός μου Δίνει, σε όλο τον κόσμο και δεν ζήτησα ούτε θα ζητήσω το παραμικρό αντάλλαγμα.

Τι μπορεί να σου δώσει ο άλλος όταν του δίνεις τα πάντα???

Τη χαρά της συμμετοχής του στο έργο του Θεού!!!!!

Αυτό θα γίνει σε μεγάλη κλίμακα τη φωτεινή ημέρα της ανάστασης των 2 προφητών. Τότε αν ζω, είμαι 61 ετών, κοντά μου θα βρεθούν εκατομμύρια άνθρωποι και λίγο μακριά μου δισεκατομμύρια άλλοι και αυτοί εργάτες του Θεού. Τότε δε θα είμαι μόνος, Ερημίτης και Μοναχός, αλλά θα Κοινωνούμε όλοι μαζί ( οι κοντινοί ) στα μυστήρια του Θεού.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Αφήστε μια απάντηση