ΤΟ facebook του flox και άλλα

Πρώτα θέλω να πω ότι ο flox είναι ακόμα ΕΔΩ.

Πέρασε ένας χρόνος από το τελευταίο μου άρθρο, και τους 2 πρώτους μήνες του 2010 τους αφιέρωσα σε μια προσπάθεια να γράψω τα ΑΝΕΙΠΟΤΑ και εντελώς ΑΓΝΩΣΤΑ της Ιστορίας μας και των ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ που προηγήθηκαν από τα ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΣΤΑ. Διαπίστωσα ότι ακόμα και τα ΔΕΔΩΜΕΝΑ και διδασκόμενα ( σε Σχολές και Πανεπιστήμια ) είναι τα περισσότερο παραποιημένα γράμματα τα οποία εμπεριέχουν ψευδέστατα στοιχεία σε αρκετά μεγάλο βαθμό της τάξης του 95%. . Υπάρχει βέβαια η εξήγηση αυτής της παραπληροφόρησης, πως ξεκίνησαν τα μεγάλα ψέματα, πως καρποφόρησαν, την μετέπειτα παγκόσμια κληρονομιά του ΨΕΥΔΟΥΣ και το τρελό τρέξιμο του ανθρώπου μέσα στον δημιουργημένο Λαβύρινθο του απόλυτου σκοταδισμού. Είναι σίγουρο πάντως όσα μαθαίνουμε σήμερα για επιστήμες, τέχνες, ιστορίες για το Παρελθόν, πριν τον Χριστό, συνθέτουν μια φρικιαστική χορωδία του πιο Τραγοπόδαρου ανθρώπου όλων των εποχών, = του παρόντος και πανίσχυρου Αντίχριστου, του παιδιού της Γερμανίας, του 666, του Λυκανθρώπου και κυρίως του μεγάλου ΔΡΑΚΟΥΛΑ που ήδη έχει βάψει με αίμα τα σπίτια, τους δρόμους και τις πλατείες της γης.

Θα τα πω με λίγα λόγια.

Η καθαρή και μεταφερόμενη γνώση του ΕΡΜΗ του Τρισμέγιστου ( = όσοι ιστορικοί εκάθησαν και κατέγραψαν τα προγενέστερα ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ αλλά  και αυτά των ημερών τους ) σταμάτησε ΒΙΑΙΑ περί το 1500 πχ. Η χρυσή και ανόθευτη μεταφορά ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ, στους σφαγιασμένους ΙΕΡΕΙΣ, στους έσχατους Ιεροφάντες και στους κρεμασμένους 2 Προφήτες στην μεγάλη πλατεία της Ανθρωπότητας και στα αφανισμένα Ιερά εκείνων των αρχαιοτάτων Ερμητικών καναλιών που βρίσκονταν επάνω ή κάτω από τη γη, στα απόκρυφα κρησφύγετα, όπου από γενιά σε γενιά είχαν αναλάβει ως την μοναδική τους αποστολή = την χρυσή μετάδοση της ΟΛΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Αυτή η οποία πήγαινε πίσω έως 22000 χρόνια από σήμερα και για πράγματα που αφορούσαν την γη και όλο το Σύμπαν.

Η νέα εποχή = των γειτονικών πολέμων και λίγο αργότερα Αυτοκρατοριών, και παγκοσμίων πολέμων ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ όλη ΕΚΕΙΝΗ την αλήθεια. Στην Αθήνα το 500 πχ ο Σατράπης Πεισίστρατος προσπάθησε να ξαναβρεί τα ΧΑΜΕΝΑ και να τα ξαναγράψει ώστε να μην χαθούνε για πάντα. Ήταν μάλιστα τόσο αυστηρός που σκότωνε ή εξόριζε όσους από τους ενταγμένους στην συρραφή ξέφευγαν από τα πραγματικά γράμματα. Η προσπάθεια αυτή απέτυχε δυστυχώς αφού η ροές είχαν ήδη διακοπεί για 1000 τουλάχιστον χρόνια και μάλιστα 3 αιώνες πριν όταν ξανάρχισαν οι Ολυμπιακοί αγώνες δεν θυμόντουσαν πια αγωνίσματα γίνονταν στις προηγούμενες  Ολυμπιάδες. Οι Ολυμπιάδες ήσαν για 7 χιλιάδες χρόνια τα ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ και τα πιο θαυμαστά και λαμπρά ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ στα οποία συμμετείχαν όλοι οι άνθρωποι. Όταν λοιπόν η ανάγκη της επιβίωσης από τις πολεμικές αγριότητες έστρεψε την ανθρωπότητα σε μια καινούργια και άγνωστη πορεία και αφού χάθηκε πολύς χρόνος μέχρι να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα και δεν έμεινε κανένας ζωντανός και αγνός ΙΕΡΕΑΣ, ο χρυσός αγωγός του Τρισμέγιστου Ερμή( = οι αρχαιότατοι συγγραφείς της παγκόσμιας αλήθειας = με αρχηγούς τους τότε Έλληνες, 11.000 χρόνια πριν ή και λεγόμενο Ηρακλής ) αντί για Φως Έβγαζε σκοτάδι. Έκαναν αρκετά χρόνια έως να ξαναβρούν κάποια αγωνίσματα από τις λαμπρές Ολυμπιάδες και αυτό δείχνει την κατάντια της μεγάλης ΠΤΩΣΗΣ, όταν κάτι που γινόταν φανερά και δοξασμένα είχε χαθεί πόσο μάλλον περισσότερο τα κρυμμένα στις μυστικές στοές και στα ιερά των ιερών των Ιερατείων της γης.

Αργότερα ήρθαν οι σπουδαίοι μας Σοφοί και διέπραξαν την μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ  όλων των εποχών. έπαιρναν τα ελάχιστα που έβρισκαν σε διασωσμένους μύθους ή και λιγοστά γραφτά αμφιβόλου προέλευσης και ΕΚΤΙΣΑΝ το ΤΕΡΑΣ επάνω στο οποίο πάτησε έκτοτε η ανθρωπότητα με κατεύθυνση την νέα ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ που την οδήγησε στη σημερινή ΚΑΤΑΝΤΙΑ της, μέσα στον απόλυτο σκοταδισμό και στον ερχόμενο ΑΦΑΝΙΣΜΟ της.

Δεν είναι όλα αυτά φαντασιώσεις δικές μου αλλά όλα είχαν προφητευτεί από 11.000 χρόνια πριν και μάλιστα στην Παλαιά Διαθήκη μας εντυπωσιάζει η λεπτομερής αυτή ΑΝΑΦΟΑΡΑ περί της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΔΑΝΙΗΛ / Η 1-27

5_και εγώ ήμην συνίων και ιδού τράγος αιγών ήρχετο από λιβόςεπί πρόσωπον πάσης της γης, και τω τράγω κέρας θεωρητόν αναμέσον των οφθαλμών αυτού.

6—και ήλθεν έως του κριού του τα  κέρατα έχοντος, ού είδον, εστώτος ενώπιον του Ουβάλ και έδραμεν προς αυτόν εν ορμή της ισχύος αυτού.

7—-και είδον αυτόν φθάνοντα ‘εως του κριού, και εξηγριάνθη προς αυτόν και συνέτριψεν αμφότερα τα κέρατα αυτού, και ουκ ήν ισχύς τω κριώ του στήναι ενώπιον αυτού´και έρριψεν αυτόν επί την γην και συνεπάτησεν αυτόν, και ουκ ήν ό εξαιρούμενος τον κριόν εκ χειρός αυτού.

8—και ο τράγος των αιγών εμεγαλύνθη έως σφόδρα, και εν τω ισχύσαι αυτόν συνετρίβη το κέρας αυτού το μέγα, και ανέβη έτερα κέρατα τέσσαρα υποκάτω αυτού εις τους τέσσαρας ανέμους του ουρανού.

9—-και………

19—–και είπεν` ιδού εγώ γνωρίζω σοι τα εσόμενα επ`εσχάτων της οργής΄έτι γαρ εις καιρού πέρας ή όρασις.

20—-ο κριός, όν είδες, ό έχων τα κέρατα βασιλεύς Μήδων και Περσών.

21—ό τράγος των αιγών βασιλεύς Ελλήνων¨ και το κέρς το μέγα, ό ήν αναμέσον των οφθαλμών αυτού, αυτός έστι ο βασιλεύς ο πρώτος.

22—-και του συντριβέντος, ού έστησαν τέσσαρα κέρατα υποκάτω, τέσσαρες βασιλείς εκ του έθνους αυτού αναστήσονται και ουκ εν τη ισχύι αυτού.

23—-και επ`εσχάτων της βασιλείας αυτών, πληρουμένων των αμαρτιών αυτών, αναστήσεται βασιλεύς αναιδής προσώπω και συνίων προβλήματα. 

Ερμηνεία

Ο κριός και οι Πέρσες μας δείχνουν την αρχή της αφύπνισης της κοιμισμένης ανθρωπότητας, το τέλος της Ιερατικής και Ερμητικής εποχής και την απαρχή μιας νέας παγκόσμιας πολεμικής καθιέρωσης. Η διαρκής ΚΡΙΣΗ στην οποία βρέθηκαν οι άνθρωποι ξεκίνησε με τις σφαγές των αρχαίων ιερέων και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Σχετικά με τον τράγο = τον βασιλέα των Ελλήνων, τα παραπάνω ιερά γραμμένα ξεγέλασαν όλους τους μέχρι σήμερα μελετητές αφού όλοι ταύτιζαν αυτόν με τον Μέγα Αλέξανδρο. Για τον οποίο μάλιστα λέγεται ότι όταν αυτός έφτασε στην ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ οι τότε ιερείς του έδειξαν ακριβώς αυτά τα γράμματα λέγοντας του ότι γνώριζαν περί αυτού. Την τραγική αυτή διαβολή ακολούθησαν έκτοτε όλοι οι μελετητές της Βίβλου χωρίς να έχουν την παραμικρή αντίρρηση περί της ορθότητας της εξήγησης.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική, όπως πάντα. Ο τράγος με τα τραγοπόδαρα του που ξανάβαλε την ανθρωπότητα στην ΥΛΙΚΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ είναι ακριβώς  οι ονομαστοί δαιμονοποιοί της αρχαίας Ελλάδας, αυτοί που σήμερα τους θαυμάζουν παντού στη γη, της λεγόμενης χρυσής εποχής των γραμμάτων. να μην πω ονόματα = είναι γνωστά μέχρι τα άκρα της γης και είναι αυτοί το μεγάλο κέρας  από το οποίο γεννήθηκαν τα άλλα τέσσερα σε όλη τη γη και η δύναμις του τράγου εδόθη σε άλλους εκτός από τους ΈΛΛΗΝΕΣ. Εκείνοι οι δικοί μας δημιούργησαν την κραταιά βάση πάνω στην οποία στη συνέχεια οι τραγίσιοι επιστήμονες της ύλης ανέπτυξαν τα ψεύτικα επιστημονικά και τεχνολογικά τους δημιουργήματα= αυτά που μέχρι τώρα σκοτώνουν την γήινη κοινωνία. Ο Νέος δαιμονισμός άρχισε από τους ψευτοσοφούς μας και ευδοκίμησε έως την καταπάτηση της Σελήνης, την απόλυτη διαφθορά των πάντων, τον διεθνή σκοταδισμό, την ραδιούργα κατάρα, τις καθημερινές και μαζικές ανθρωποθυσίες στο όνομα του ψευδοπροφήτη, του 666. Και ο Δανιήλ γράφει.

ΙΑ 1-45

36–και ποιήσει κατά το θέλημα αυτού και ο βασιλεύς υψωθήσεται και μεγαλυνθήσεται επί πάντα θεόν και λαλήσει υπέρογκα και κατευθυνεί, μέχρις ού συντελεσθεί η οργή, εις γαρ συντέλειαν γίνεται.

η οργή = παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος.

37—-και επί πάντας θεούς των πατέρων αυτού ού συνήσει και επιθυμίαν γυναικών και επί πάν θεόν ου συνήσει, ότι επί πάντας μεγαλυνθήσεται.

επί πάντας θεούς των πατέρων αυτού ού συνήσει = στην Ατομική εποχή οι άνθρωποι χάνουν όλες τις επαφές με τα προηγούμενα και όσα καθαρά κουβάλησαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας, μέσα από τις 2 χιλιετίες του Χριστιανισμού και των νέων θρησκειών.

και επιθυμίαν γυναικών =η μεγάλη τρέλα της κατάκτησης των Λαών από τα σημερινά αφεντικά.

38—-και θεόν μαωζείν επί τόπου αυτού δοξάσει και θεόν, όν ούκ έγνωσαν οι πατέρες αυτού, δοξάσει εν χρυσώ και αργύρω και λίθω τιμίω και εν επιθυμήμασι.

μαωζείν = ο ΜΕΓΑΛΟΣ εγωισμός της υλικής ευδαιμονίας.

Τελικά για να μην πάμε μακριά η βασιλεία αυτού ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ με τον χειρότερο τρόπο που μπορεί κανείς να φανταστεί.

ΙΒ` 1-13

1—Και εν τω καιρώ εκείνω αναστήσεται Μιχαήλ ο άρχων ο μέγας, ό εστηκώς επί τους υιούς του λαού σου” και έσται καιρός θλίψεως, θλίψις οία ού γέγονεν αφ`ού γεγένηται έθνος εν τη γη έως του καρού εκείνου”  και εν τω καιρώ εκείνω σωθήσεται ο λαός σου, πας ο γεγραμμένος εν τη βίβλω.

Είναι γραφτό λοιπόν ότι έρχεται το ΤΕΛΟΣ της εποχής μας με τον πιο θανατηφόρο τρόπο = της μαζικής πυρηνικής ερήμωσης του πλανήτη γη.

ΌΜΩΣ….ΌΧΙ για τον λαό ΣΟΥ= πάνω από 50 εκ άνθρωποι και 2 δισεκατομμύρια άλλοι.

Συνεχίζεται

flox

 

Σημείωση

το facebook του flox είναι με προσθήκη του

chral@hotmail.gr       

 

όποτε μπορώ θα απαντώ σε ερωτήσεις αλλά με λίγα λόγια και σε όσα επιτρέπεται να αποκαλυφθούν, γιατί ακόμα το φως πρέπει να χαμηλώνει όσο υπάρχουν οι φωτιές.

 

Αφήστε μια απάντηση