2η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ σελίδες 8,9

Σελίδα 8η

όταν κάποιος νομίζει ότι με κοροϊδεύει λίγο στενοχωριέμαι και λίγο χαίρομαι.

Εσύ γνωρίζεις ποιος και γιατί σε κοροϊδεύει και τα αίτια της λίγης στεναχώριας η χαράς.

Εγώ θα σου πω αυτά που ξέρω.

___Για 2 χιλιάδες χρόνια, περίπου, οι Χριστιανοί μετά τις διώξεις και την επικράτηση της Χριστιανικής Θρησκείας, το Δογματικό ΠΙΣΤΕΥΩ της Ορθοδοξίας και την ιερή παράδοση, οι πιστοί Χριστιανοί έμαθαν να κινούνται μέσα στα πλαίσια της Χριστιανικής διδασκαλίας, με την Ταπεινή τους Αγάπη, τη σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας και εργάζονταν για να παράγουν με αρκετό κόπο το ψωμί τους. Τις Κυριακές οι εκκλησίες γέμιζαν από τους φτωχούς πιστούς που με μεγάλη κατάνυξη παρακολουθούσαν τη θεία λειτουργία και όταν έβγαιναν στο τέλος η χαρά ήταν φανερή στα πρόσωπα τους, ο ένας χαιρετούσε τους άλλους και όλα πήγαιναν καλά χωρίς τις ΑΝΗΣΙΧΙΤΙΚΕΣ κοσμογονικές – Θεολογικές αναζητήσεις. Ποιος είχε χρόνο και θέληση να κάτσει να ασχοληθεί με πράγματα ΔΕΔΟΜΕΝΑ, απόλυτα αποδεκτά, τα οποία αντιμετώπιζαν όλοι με αρκετή ιερότητα. Αν εξαιρέσεις τα μεγάλα σχίσματα του Χριστιανισμού στις δυτικές εκκλησίες οι διενέξεις ήσαν κυρίως στους λεγόμενους αλλόθρησκους. Υπήρχαν βέβαια από πάντα οι αντίθετοι = οι μεταφραστές που ΕΒΛΕΠΑΝ με τα δικά τους μόνο μάτια τα λόγια του Χριστού = οι αιρετικοί. Το πλήθος όμως, η μάζα της κοινωνίας ήταν προσκολλημένη στα δοσμένα δογματικά η άλλα στοιχεία λατρείας.

Εγώ εδώ ρωτάω, είναι δυνατόν σε ένα Χριστιανικό λαό που σκότωσε, έκαψε και έριξε στα λιοντάρια εκατομμύρια Χριστιανούς να του δοθεί η ανώτερη δογματική αλήθεια???

Δεν είναι λογικό αφού αυτή φθάνει σύμφωνα με την καθαρότητα της Αγάπης στους μη Ορθόδοξους να έχει παραλλάξει???

Πως ήταν δυνατόν ο Θεός να δώσει στους φονιάδες ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟΤΑΤΟ ΔΟΓΜΑ???

Πως μπορούσε να φτάσει σε αυτούς ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, που λέει ότι πέρα από το Χριστό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ώστε να φύγει το Άγιο Πνεύμα και να πάει εκεί???

Στο αληθινό δόγμα υπάρχει τέτοια Επιστήμη που δε φαντάζονται οι Επιστήμονες του κόσμου. Έχω ακούσει ότι στην Αμερική οι επιστήμονες μελετούν τον Ησίοδο μπας και βρούνε κάτι άλλο από τις ανοησίες που ξέρουν, ποιος επιστήμονας είδε επιστημονικά το Χριστιανικό Δόγμα???….ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

Έτσι λοιπόν πέρασαν οι αιώνες, ήρθε ο δικός μας, ο 20ος, , και ξαφνικά πριν καλά – καλά φανεί ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ = ο ισχυρότερος αντίχριστος, η γη γέμισε με τους αντιρρησίες της ΠΙΣΤΗΣ. Χιλιάδες και εκατομμύρια άνθρωποι ούτε που το κατάλαβαν πως βρέθηκαν μπλεγμένοι σε κάποιες Μασονικές στοές η στις νέες φιλοσοφικές σχολές = που φύτρωσαν και μεγαλύνθηκαν σε δασώδεις εκτάσεις, και η διαβολιά εισέβαλε παντού..

Γιατί να μην ξέρουμε τι πιστεύουμε???

Και η Βαβυλώνα ξανάνοιξε τις τεράστιες πύλες της για να δεχτεί τους πολυάριθμους ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΥΣ.

Άπειρες παραφράσεις = απόψεις και ο απόλυτος σκοταδισμός έβγαλαν την πρώτα ήρεμη κοινωνία και την έβαλαν στον πυρετό της αφάνταστης ΤΡΕΛΑΣ.

Η Πίστη έδωσε τη θέση της στη Γνώση και αυτή στην Αθεΐα.

Τώρα, αν δεν ξέρεις κάτι παραπάνω από τους άλλους δεν είσαι μέσα στα πράγματα, δεν επικοινωνείς σωστά = διαβολικά, ούτε συμμετέχεις στα κοινά δρώμενα= της κλειστής αμαρτίας = γιατί ότι κάνουν μόνο ΚΑΛΟ δεν είναι. Και αφού δε συμμετέχεις είσαι ΕΞΩ, o απόβλητος, ο άγνωστος και ο ζητιάνος που δεν μπορεί ούτε να αγοράσει ούτε να πουλήσει αφού ΑΥΤΟΙ τα έχουν όλα και τα μοιράζονται μεταξύ τους. Οι παγκόσμιες κλίκες, που ρουφάνε το αίμα των πιστών και προπάντων οι γνήσιοι οπαδοί του 666.

Αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα ο καθένας πρέπει να μπει κάτω από μια ομπρέλα προστασίας, ανθρώπινης και όχι του Θεού, για να έχει δικαιώματα στην άρρωστη ζωή του, αλλιώς οι έξω δεν είναι άνθρωποι αλλά οι αμαρτωλοί που δήθεν πληρώνουν για τις αμαρτίες τους. Όμως οι αληθινοί πλούσιοι είναι αυτοί γιατί αυτοί θα μπουν στη Βασιλεία των ουρανών και χωρίς να κριθούν, είναι οι έξω από την Βαβυλώνα, την πορνική κοινωνία των ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ.

Φυσικά δεν έδωσα την ερμηνεία του 666, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι της σημαδεμένης κοινωνίας .

Εξέλθετε εξ αυτής ο λαός μου, ίνα μη συγκοινωνήσητε ταις αμαρτίες αυτής, και ίνα εκ των πληγών αυτής μη λάβητε. … Αποκάλυψη του Ιωάννη = 18/4

Εγώ ξέρω ότι τους μπλεγμένους τους κλαίνε οι μανάδες τους και οι γύρω συγγενείς, έχει γίνει συνήθεια οι έξω να τους κοροϊδεύουν, να γελάνε και να τους δείχνουν υποτιμητικά. δύσκολα όμως κάποιος να κάνει πίσω για να βρεθεί στην ομαλή ηρεμία της ΠΙΣΤΗΣ.

Ύστερα το Χριστό δεν τον πείραζαν??, οι χωριανοί του και άλλοι??.. οι μαθητές του πέρασαν λίγα??… οι σφαγμένοι και οι διωκόμενοι?? Αυτοί δεν έψαχναν το Θεό στα βιβλία και σε μυστικιστικές εξερευνήσεις.

Εσύ γιατί λοιπόν φοβάσαι αν κάποιοι πουν κάτι για σένα?? Είσαι και εσύ ένας από τους μελετημένους και χαίρεσαι για τα όσα γνώρισες?? Έχω τη γνώμη ότι ναι μεν θέλεις να μάθεις ωστόσο μέχρι τώρα τίποτα δεν σου έχει δώσει τις απαντήσεις που ζητάς. Αν έχουν έτσι τα πράγματα, το πιο σίγουρο, εγώ σου λέω πήγαινε =στο…..Πίστευε και να μην ερευνάς, γιατί σήμερα ο άλλος δρόμος είναι φρικτά γεμάτος με δηλητηριώδη φίδια, κουλουριασμένα σε κάθε βήμα σου., έτοιμα να σε πεθάνουν. Αν πάλι το θέλεις πολύ τουλάχιστον ΖΗΤΑ το από τον ίδιο το Θεό.

Η δική μου περίπτωση δεν είναι κάτι παρόμοιο η παραπλήσιο με όσα είπα για τους ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ αλλά βρίσκεται τόσο ΜΑΚΡΙΑ που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να φανταστεί. Από μικρό παιδί δεν είχα καμία αμφιβολία για τα Θεϊκά, δεν είχα κανέναν ανάγκη να μου μιλήσει για κάτι που γνώριζα από μωρό, γιατί το Θεό τον έβλεπα πάντα ΠΑΝΤΟΥ. Θέλησα να Τον ιδώ αλλιώς κινούμενος από ένα άλλο γεγονός και όταν Τον ρώτησα ΠΗΡΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ τέτοιες που ποτέ μου δεν γνώριζα την ύπαρξη τους, μάλιστα όταν σε κάθε μου βήμα έβρισκα στα πόδια μου απίθανους θησαυρούς δεν έκανα τίποτα άλλο από το να μαζεύω ΟΛΑ όσα Εκείνος μου έβαζε εκεί και αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει. Τι λοιπόν θα έκανε οποιοσδήποτε εάν του δινόταν μια τέτοια ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ??? Να σηκωθώ και να φύγω???… να τα παρατήσω??.. και να γυρίσω την πλάτη σε Αυτόν που θέλησε να μου δώσει ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ??? για κάποιον ιερό σκοπό και όχι για να εμπλουτίσει τη ΓΝΩΣΗ μου, την οποία για τον εαυτό μου δεν είχα την παραμικρή ανάγκη. Και όπως έχω πει κανένας στη γη δεν ήταν η είναι δάσκαλος μου και όλος αυτός ο πλούτος πηγή του έχει μόνον Εκείνον που είναι ΕΠΑΝΩ από όλη τη Δημιουργία και αυτό ακόμα το Χάος.

Ύστερα πως γίνεται τα γράμματα που έκρυψαν οι πρώτοι Έλληνες = η διασωθείσα γενιά των Γκραικών από τον κατακλυσμό, 10.500 χρόνια πριν, να βρίσκονται ελεύθερα και θεατά στη διάθεση των ερχόμενων σατανιστών???

Γιατί τα έκρυψαν??..αν δεν ήσαν σίγουροι ότι ο άνθρωπος και πάλι θα έφτιαχνε πυρηνικά όπλα???

Ο Χριστός, όταν τον ρώτησαν οι Εβραίοι αν είναι αληθινές οι γραφές γιατί απάντησε με δυσκολία???

Γιατί η ίδια η Καινή Διαθήκη είναι τόσο κλειστή ακόμα και στα πιο απλά θέματα???

Είναι ολοφάνερη η πανάρχαιη προσπάθεια να μη μάθουν οι άρρωστοι περισσότερα για την αρρώστια τους και την αιτία του θανάτου, αφού 2 φορές με τη γνώση δεν κατάφεραν να αποφύγουν το ολοκαύτωμα.

Και σήμερα όλοι τα ψάχνουν δαιμονισμένα, λες και αν τα γνώριζαν θα άλλαζε η πορεία της ανθρωπότητας. Εξάλλου ποιος ξέρει αν σήμερα οι άνθρωποι δεν είναι = οι χειρότεροι όλων των εποχών???

Είναι δεδομένη η τρέλα του πιο τρελού ανθρώπου της γήινης κοινωνίας και δεν αμφισβητείται το μέγεθος της μούρλιας του 8ου Βασιλιά της Βαβυλώνας. Ας τους λοιπόν να ψάχνουν στα σκοτάδια να βρουν το φως και δε θα δούνε πριν την ανάσταση των 2 προφητών. Μέχρι τότε άστα να πάνε για σένα καλά και έχει ο Θεός.

Σελίδα 9η

δεν θα έπρεπε κανονικά ο Θεός να ξανακάνει αισθητή την παρουσία του με σημεία που δεν θα Χωράνε καμιά αμφιβολία σε όλο το σύγχρονο κόσμο…

Ο Θεός προτού ακόμα αρχίσει τη Δημιουργία είχε έτοιμα όσα χρειάζονταν για την ανάρρωση των πεθαμένων ανθρώπων. Όταν ήρθε η ημέρα της καταστροφής και του θανάτου και ο ένας κόκκος του Σύμπαντος αρρώστησε έσκυψε επάνω του και ποτέ δε σταμάτησε να τον φροντίζει στην απομόνωση που βρέθηκε και στην ερημιά της γης. 16.000 χρόνια πέρασαν μέχρι σήμερα και σε όλο αυτό το χρόνο η παρουσία Του ήταν όχι μόνο αισθητή αλλά ΜΟΝΙΝΩΣ ΟΡΑΤΗ. Άγγελοι έρχονταν και ξανάρχονταν στον πλανήτη μας με ειδικές εντολές τι να κάνουν για τους γήινους  ώστε να οδηγηθούν σωστά στην ΕΞΟΔΟ από τη μεγάλη θλίψη τους.

Οι μακρινοί μας πρόγονοι από το 16.000 έως το 10.000 π.σ ( = προ του σήμερα ) σε καθημερινή βάση συνομιλούσαν με τους ουράνιους για όλα τα προβλήματα τους, το μέλλον τους, την άγρια πορεία τους και πως θα βιώσουν την κρεάτινη ζωή τους χωρίς να πέσει το ηθικό τους, τι να αποφύγουν, τους έδωσαν υλική τροφή την οποία είχε πλέον ανάγκη το νέο τους σώμα, τους είπαν τι να τρώνε και τι όχι = ποιες τροφές ήσαν περισσότερο μολυσμένες από τη ραδιενέργεια, και τελικά με τις δέκα εντολές ρύθμισαν τη συμπεριφορά ανάμεσα τους.

ΟΙ 10 εντολές δόθηκαν στην διασωθείσα από τα πυρηνικά ανθρωπότητα αμέσως μετά την ΠΤΩΣΗ και την έξοδο από τον αρχικό αφανισμό, δηλαδή πριν 16.000 χρόνια και όχι 1500 χρόνια πριν το Χριστό. Τους βοήθησαν στην οικοδόμηση του ΠΥΡΓΟΥ του διεθνούς Ερμητισμού, την εποχή μάλιστα αυτή ήσαν οι πρωτομάστορες στις παγκόσμιες πέτρινες ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ. Μέχρι το τέλος της καταγραφής οι γήινοι καθημερινά μιλούσαν και παραβρίσκονταν με τους ανώτατους Αγίους των 7 ουρανών και οι Άγγελοι ήσαν στην υπηρεσία των ανθρώπων εδώ.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου της γραφής της παγκόσμιας ιστορίας = σε πέτρες και σε παραδόσεις, έφυγαν οι ουράνιοι αλλά άφησαν πίσω τους 2 θαυμαστούς προφήτες, γήινους, με τους οποίους η συνομιλία ήταν τακτική γιατί οι υπόλοιποι άνθρωποι έπρεπε να πέσουν ακόμα πιο κάτω όπου κοιμήθηκαν και ξέχασαν ΤΑ ΠΡΩΤΑ.

Πέρασαν οι χιλιετίες ομαλά και ήρεμα αφού όλα οι ουράνιοι = ο Θεός τους είχε δώσει ΟΣΑ χρειάζονταν. Αργότερα ήταν ΑΝΑΓΚΑΙΑ η έλευση του ΜΕΣΙΑ = Χριστού ο οποίος και θα άνοιγε την πόρτα του Άδη για την Ανάσταση των νεκρών.

Οι μαθητές, οι Απόστολοι, οι πατέρες της εκκλησίας, οι Άγιοι ήσαν πάντα τα σκαλοπάτια όπου ανέβαιναν οι Χριστιανοί για να μιλήσουν με το Θεό. Η Παναγία που ακούει τον πόνο τόσων καταβεβλημένων και δείχνει την παρουσία της συνέχεια στις δακρυσμένες ψυχές. Ο Θεός που ΑΠΑΝΤΑΕΙ αμέσως σε όσους το ΘΕΛΟΥΝ, και μιλάω για τα δικά μας, τα Χριστιανικά. Το ίδιο γίνεται σε όλη τη γη και όλοι οι άνθρωποι έχουν την πρόσβαση στον αστερόεντα ουρανό, στα ιερά και πολύχρωμα φώτα που λάμπουν εκεί ψηλά.

Σήμερα όμως οι άνθρωποι ξέφυγαν από το δρόμο το φτιαγμένο για τη δική μας ψυχή και ο κόσμος στράφηκε αλλού και ζητάει την βοήθεια από υλικές υπερδυνάμεις και σκεπάζονται με πύρινους χιτώνες. Κάλυψαν το κεφάλι τους όχι στην ασφάλεια του Χριστού αλλά στα όπλα των ισχυρών της γης.

Έτσι έχουν τα πράγματα και ο Θεός ήταν καταφανέστατος παντού στη γη και πάντοτε και αρωγός στις τίμιες προσπάθειες του ανθρώπου.

Είπε ένας σοφός.

Ήταν ένας οδοιπόρος που κατάκοπος βάδιζε στην έρημο. Κοιτούσε στο χώμα και έβλεπε 2 ζεύγη από πατημασιές και ήξερε ότι το δεύτερο ήταν του Θεού. Μια μέρα κοίταξε και είδε μόνον ένα ζεύγος και περίλυπος φώναξε > Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες??? …και ο Θεός του απάντησε > δεν σε εγκατέλειψα ποτέ, τα αχνάρια που βλέπεις είναι τα δικά Μου.. γιατί εσένα σε κρατάω στην αγκαλιά μου.

Πως λοιπόν λες  ότι η παρουσία του Θεού είναι απούσα???

Ακόμα και οι άθεοι την αισθάνονται και ας λένε όσα λένε για φιγούρα και επίδειξη.

Παρόλα αυτά αυτό που ζητάς ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Μια κοντινή ημέρα θα ιδούν το Θεό – Πατέρα όλοι οι άνθρωποι της γης. Θα φανεί στον ουρανό με τον πιο λαμπρό τρόπο έτσι ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να μην Τον δει  με τα δικά του μάτια. ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ παγκόσμιο, απίστευτα αληθινό και πριν την 2α παρουσία του Χριστού. Δηλαδή πριν να έρθει ο Χριστός θα έρθει ο Πατέρας Του στη γη, όπου θα παραμείνει έως ότου φανεί ο Γιος Του.

Πολλοί άνθρωποι θα μετανοήσουν και θα προσκυνήσουν το Δημιουργό του κόσμου. Κάποιοι άλλοι όμως = οι σφραγισμένοι αντίχριστοι, δεν θα χαρούν με αυτήν την παρουσία, επειδή θα καταλάβουν ότι τα σχέδια τους, για την κατάκτηση της γης από τον διάβολο,  πλέον  τώρα αχρηστεύονται και επάνω στην τρέλα τους θα στρέψουν τα πυρηνικά όπλα εναντίον ΑΥΤΟΥ.

Θα πολεμούν την ανθρωπότητα μπροστά στο Θεό για κάποιο διάστημα μέχρι να έρθει ο Χριστός μαζί με αμέτρητα και φωτεινά Χερουβίμ = τα διαστημόπλοια των Αγγέλων και τότε ο διάβολος και οι αντίχριστοι θα απαχθούν στην Κόλαση και η ανθρωπότητα θα επανέλθει πάλι στην αγία κοινωνία του Σύμπαντος κόσμου, ελεύθερη, πνευματική, αθάνατη και όμορφη σαν τον ΠΡΩΙΝΟΝ ΑΣΤΕΡΑ.

flox

Σημείωση 1η: Μπορείς να μου γράφεις και να ρωτάς ότι και όποτε θέλεις. Όμως οι απαντήσεις θα δίνονται όταν ο Θεός το επιτρέπει. Αυτό σημαίνει ότι για μια ερώτηση ίσως να χρειάζεται αρκετό γράψιμο και πολλές σελίδες. Οι δικές μου δυνατότητες είναι μικρές και δεν θα μπορούσα να γράψω τόσα πράγματα χωρίς τη βοήθεια Του. Έπειτα μια απάντηση γεννάει χιλιάδες νέα ερωτήματα και αν απαντήσεις σε δέκα από αυτά θα έρθουν εκατομμύρια άλλα.

Εσύ λοιπόν ρώτα και θα δούμε τη συνέχεια???

Σημείωση 2η : Πήρα την πρωτοβουλία να ανεβάσω το όλο θέμα στην ιστοσελίδα γιατί ΑΥΤΑ που γράφτηκαν δεν είναι δικά μου η δικά σου αλλά ανήκουν σε όλους. Κάποια μάλιστα από αυτά είναι τόσο σημαντικά που δεν θα τολμούσα να τα γράψω από μόνος μου και αν δεν με έσπρωχνες με τα δικά σου γράμματα τα παραπάνω ίσως να μην είχαν τελικά δοθεί στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση