2η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ σελιδες 1,2,3

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Σελίδα 1η

Καταρχάς καλησπέρα. Σας γράφω από το χώρο της εργασίας μου και για το λόγο αυτό θα είμαι σύντομος. Έπεσα στην ιστοσελίδα σας από καθαρή τύχη και έκτοτε διαβάζω τα ίδια και τα ίδια σχεδόν κάθε μέρα.

Πιστεύω και εκτός τούτου διαπιστώνω καθημερινή πρόοδο στη βελτίωση της ηθικής μου αλλά και στην καθαρότητα της σκέψης μου όσον αφορά την προσέγγιση της αληθείας. Κάνω διάφορες συζητήσεις με συγκεκριμένους φίλους μου πάνω στα κείμενα σου και βλέπω πως αρχίζουν να τα σκάφτονται και αυτοί.

Με εξέπληξε πραγματικά η προσέγγιση της έννοιας του σατανά διότι ανέκαθεν πίστευα πως η κατανόηση αυτού , χωρίς φυσικά να οδηγηθεί κάποιος από τη περιέργεια , θα φανέρωνε αρκετά για την έννοια Θεός.

Η διαρκής ενασχόληση μου με τα ανωτέρω βεβαία με κάνει να μη “γουστάρω” και πολύ τα της ύλης , αν και θέλει μεγάλη προσπάθεια για κάποιον που μεγάλωσε μέσα στα υλικά αγαθά. Κάπως απομονώνομαι δηλαδή από τα κοινωνικά. Πιστεύω όμως ότι μπορώ να το χαλιναγωγήσω και να πάρω τα θετικά πριν διώξω κόσμο από κοντά μου.

Έμαθα επίσης να μη φοβάμαι να δίνω και όταν κάποιος νομίζει ότι με κοροϊδεύει λίγο στενοχωριέμαι και λίγο χαίρομαι.    Τα γραπτά σου τα προσεγγίζω με το συναίσθημα αλλά και την ηθική που δεν ξέρω το λόγο αλλά είναι “καρφωμένη” μέσα στο DNA όπως καμιά φόρα λέμε.

Ένα τελευταίο που θέλω να πω είναι ότι , δεν θα έπρεπε κανονικά ο Θεός να ξανακάνει αισθητή την παρουσία του με σημεία που δεν θα Χωράνε καμιά αμφιβολία σε όλο το σύγχρονο κόσμο , πριν “βάλλει” τους ανθρώπους στη διαδικασία να κρίνουν τους εαυτούς τους? Και κάτι άλλο.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Μπορώ να στέλνω e-mail και όποτε μπορείς να μου λύνεις καμιά απορία που μου δημιουργείται?  Σε ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη γ=E

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αγαπητέ φίλε αναγνώστη από κάποια αιτία του προγράμματος μόλις χθες πληροφορήθηκα την ύπαρξη του τόσο πολύ ενδιαφέροντος μηνύματος σου. Δεν είχα πρόσβαση στην αλληλογραφία του site = flox.gr , το παλληκάρι που έφτιαξε το blog είναι πολλά χρόνια φίλος και πολυάσχολος με την πληροφορική. Παρά τη μεγάλη του κόπωση φροντίζει να έχει χρόνο για να γράφει ο φίλος του τις Θεϊκές αποκαλύψεις. Θα σου απαντήσω λοιπόν σε όλα που με ρωτάς με λόγια αληθινά και τέτοια που δεν ξέρω σήμερα αν οι άνθρωποι τα καταλαβαίνουν.

________1)Ήμουνα σίγουρος όταν άρχισα να γράφω ότι ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, που μου δίνει ο Θεός σε καμία περίπτωση δε θα έκανε κάποιο κακό σε κανέναν άνθρωπο οποιασδήποτε Χώρας , φυλής, χρώματος , θρησκείας η γλώσσας και δε θα άλλαζε την πίστη αυτών, λόγω σύγχυσης, αλλά το αντίθετο ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ το ΘΕΟ ΠΑΝΤΟΥ και σε ΟΛΑ, φωτίζοντας μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα τις ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ που Άγουν στο μοναδικό και αληθινό φως του Θεού.

Θα αναρωτηθείς πως γίνεται αυτά που λέω να τα ακούνε οι αλλόθρησκοι αφού πιστεύουν σε άλλους Θεούς ????

Λοιπόν ο Θεός είναι ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ για όλα τα όντα της γης και του Σύμπαντος. Μπορώ να αποδείξω ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ τη μοναδικότητα Του, με επιστήμες Άγνωστες στους σημερινού ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ μας , οι οποίοι ούτε που έχουνε την παραμικρή ιδέα για την ψυχή, το Νου, το μαγνητισμό, το χώρο, την προ Ομηρική ιστορία και τόσα πολλά άλλα για τα οποία θα χρειαζόμουν πολλές ζωές για να τα πω. Θα σου κάνω λοιπόν μία ερώτηση, για να αποφύγουμε να λέμε ΠΟΛΛΑ.

Ο Θεός είπε ψέματα στο Χριστό???  ……Στο Μωάμεθ???…….Στο Μωυσή???

Στους προ Ομηρικούς Έλληνες και στους ονομαστούς Γκραικούς???

Η σε όποιον άλλον έστειλε για τη σωτηρία των άρρωστων ανθρώπων της γης???

ΑΥΤΟΣ δεν τους έδωσε την ΑΛΗΘΕΙΑ???

Γιατί λοιπόν οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν και για χιλιάδες χρόνια πολεμάνε μεταξύ τους στις θρησκευτικές διαμάχες όπου χύθηκε και χύνεται ακόμα ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ???

Θα σου πω ότι οι διαμάχες προέκυψαν λόγω της διαφορετικότητας του κάθε ανθρώπου. Ούτε ένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλον και καθένας στο Σύμπαν κατέχει την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ του, η οποία δείχνει τη μοναδικότητα της ψυχοσωματικής του ΣΥΣΤΑΣΗΣ. Αυτή δε η σύσταση ήταν εξαρχής διαφορετική ακόμα και πριν τη δημιουργία του Σύμπαντος κόσμου. Όταν μετά τη Ραδιενεργό αμαρτία πέθανε ο πνευματικός άνθρωπος και γεννήθηκε ο ΣΑΠΙΟΣ, με τις πολλές μεταλλάξεις. Στην εμφανισθείσα ισορροπία της φρίκης οι άνθρωποι στη γη απέκτησαν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές ένεκα των πολλών ασύνδετων λόγων = δαιμόνια, με αποτέλεσμα πέρα από κάποιες ΒΑΣΙΚΕΣ σωματικές εκφράσεις οι σάρκινοι να μην έχουν καμία σχεδόν ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ δυνατότητα.

Χάσαμε το αθάνατο σώμα και Νεκρώθηκε ο Νους!!!!!!

Πως λοιπόν άνθρωποι με τόσες διαφορές θα καταλάβαιναν ΕΝΑ ΛΟΓΟ???? Για τούτο ο Θεός προσάρμοσε την αλήθεια στις διαφορετικότητες των λαών. Έδωσε δε το όνομα Του, το ανταποκρινόμενο αρχικά σε θνητούς ανθρώπους, το κατάλληλο για να μπορέσουν να εννοήσουν όλοι ΚΑΤΙ από τη Θαυμαστή Του ύπαρξη. Στο κάθε όνομα έβαλε συμπυκνωμένα εκείνα τα δεδομένα που ο Θεός θέλει να γνωρίζουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι.

Στους αρχαίους Έλληνες έδωσε πολλά ονόματα, τα οποία φανερώνουν ΔΙΑΦΟΡΑ, εξαιρούνται τα γνωστά ονόματα του δωδεκάθεου, όπως Δίας, Ερμής, Απόλλων κλπ γιατί αυτά είναι τα κυριότερα ονόματα του Γιού και όχι του Πατέρα. Μεταξύ αυτών είναι και το όνομα ΑΓΙΟΣ.

Στους Χριστιανούς το όνομα της Αγιότητας = Ο ΆΓΙΟΣ ΘΕΟΣ = των Αγίων της Ιερούς οδού προς τη Θέωση.

Στους Μωαμεθανούς απαγόρευσε να δούνε σχεδόν τα πάντα ενδιάμεσα και με αυστηρότητα τους έστρεψε τα μάτια μόνο στο ένα από τα άπειρα ονόματα Του, στον ΑΛΛΑΧ = Ο επάνω από τον όλο Χώρο της γέννησης.

Υπάρχει και άλλος σημαντικός λόγος για τον οποίον αυτοί δεν έπρεπε να γνωρίζουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Στους Ισραηλίτες το γνωστό όνομα είναι προσαρμοσμένο μόνο για αυτούς.

Έτσι γνωρίζοντας πολλές λεπτομέρειες για τα δοσμένα Θεϊκά ΟΝΌΜΑΤΑ πιστεύω τα γραπτά μου να δείξουν το Θεό σε όλους τους γήινους.

Εσύ είσαι για μένα ένα φανερό παράδειγμα ότι ο Θεός σε άφησε να δεις μέσα από εκεί που άλλοι δεν μπορούν προς το παρών.

Σελίδα 2η

___________2) η κατανόηση αυτού ( του σατανά )…. θα φανέρωνε αρκετά για την έννοια Θεός.

Εδώ τα πράγματα είναι μάλλον ανάποδα. Το αιώνιο λάθος των ανθρώπων, μετά τον ΟΛΕΘΡΟ, ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ, το ΞΥΠΝΗΜΑ και την καταστροφή όλων των ιερατείων και γενικά του παγκόσμιου αρχαίου Ερμητισμού,

ΕΙΝΑΙ = η αναθεώρηση του ρόλου εκείνου του ανθρώπου ο οποίος έφερε το κακό στο Σύμπαν ( μόνο στη σφαίρα των αστερισμών μας, αλλά ΠΟΝΕΣΕ ολόκληρη την ουράνια κοινωνία. ). Έφτασαν μάλιστα, αφού αυτός μπόρεσε να κάνει ένα τόσο μεγάλο κακό, να τον βάζουν απέναντι στο Θεό ως κάτι αντίθετο Του και λένε

Ο Θεός – και ο διάβολος…….Το καλό – και το κακό…….Το φως –και το σκοτάδι, και……Η ζωή – και ο θάνατος………Η χαρά – και η θλίψη

Ο ΕΝΑΣ – και ο άλλος.

Έτσι γρήγορα του αποδόθηκαν τόσες ανήκουστες και απίστευτες ιδιότητες και ικανότητες οι οποίες σχεδόν τον ΑΝΕΒΑΣΑΝ δίπλα στο Θεό ως ο απαραίτητος θεός για την ανύπαρκτη ισορροπία της δημιουργίας. Ύψωσαν και την Κόλαση από το βάθος του κόσμου και άπλωσαν τους διαβόλους να κάνουν ότι θέλουνε στα πέρατα του Σύμπαντος με τα ραδιενεργά τους διαστημόπλοια ( αφού αυτά είναι φωτεινά ).

Ένας κόσμος όπου ο Θεός και ο διάβολος κάνουν ότι θέλουν!!!!!

Μα πως είναι δυνατόν να υπάρχει το καλό χωρίς το κακό???

Η χαρά μόνον και να μην πονάει κανείς???

Και όλα τα αντίθετα, τι γίνονται αυτά???

Το μεγάλο ψάρι δεν τρώει τα μικρότερα???

ΟΛΑ ΑΥΤΑ είναι οι φαντασιώσεις του πεσμένου ανθρώπου ο οποίος επειδή κατοικεί πλέον μόνον επάνω στην ύλη και τρέφεται αποκλειστικά από αυτήν = είναι ανίκανος να πάρει το μάτι του από τα αρρωστημένα γήινα και αφού δε βλέπει τα ΕΠΑΝΩ ΘΑΥΜΑΣΤΑ παίρνει τον εδώ θάνατο και τον απλώνει με τις νοσηρές αντιλήψεις, απόψεις και ανόητες επιστημονικές θεωρίες του σε όλο το Σύμπαν.

Αφού η γη έχει θάλασσα, Οξυγόνο, Άζωτο, CO2, και βρίσκεται σε τέτοια απόσταση από τον Ήλιο ώστε να μην καιγόμαστε ούτε να παγώνουμε τα ίδια δεδομένα θα πρέπει να έχει οποιοσδήποτε άλλος πλανήτης στον έναστρο ουρανό για να μπορεί να συντηρήσει τα όποια ζωικά όντα.

Με αυτήν την ανάποδη λογική η γη και ο θάνατος έγιναν το κέντρο της δημιουργίας και ο Θεός δεν ήταν ούτε είναι ΑΓΙΟΣ αφού εκείνο που δημιούργησε φέρνει τόσο ΠΟΝΟ.

ΨΕΜΑΤΑ-ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ = ΨΕΜΑΤΑ = παντού επικρατεί το ΨΕΥΔΟΣ που βλέπει ο γήινος μέσα στον απόλυτο σκοταδισμό του Χάρου που μετάλλαξε τα πάντα στη γη.

Ψεύτικες οι Επιστήμες, οι τέχνες, οι δράσεις και οι παραγωγές μας, ως προϊόντα μόνον υλικά = τα μη έχοντα την ανοιχτή προοπτική του άπειρου Μέλλοντος. Για τούτο σύντομα όλα θα καούνε στην ίδια φωτιά που τα γέννησε. Δε θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ από τα ψέματα = τα μη όντως υπαρκτά.

Θα αναρωτηθεί κανείς και θα πει: ΓΙΑΤΙ άφησε ο Θεός να παραπλανηθούν οι ενταφιασμένοι σε τόσο φρικτά σκοτάδια???

Τέτοια πλάνη και τόσα Αδιέξοδα που και οι Άγιοι στην κοινωνία των ουρανών τα έχουν χαμένα. Κανένας, πριν, δε φανταζόταν

ΤΙ ΕΚΡΥΒΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.

Ήταν λοιπόν τόσο μεγάλο το κακό που έκαναν οι μακρινοί μας πρόγονοι, όταν ελευθέρωσαν τη ραδιενέργεια και άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας???

Τόσο πολύ ώστε να υποφέρουμε τα πάνδεινα εδώ???

Η απάντηση βρίσκεται στον ΑΔΗ.

Τι υπάρχει εκεί το οποίο δεν βρίσκεται πουθενά αλλού σε όλο το Σύμπαν???

Γιατί έπρεπε να πάει ο άνθρωπος εκεί???

Γιατί μπορεί να πάει εκεί μόνον ως εντελώς ασώματος ???

Και τι είναι ΑΥΤΟ που πήρε κατά την παραμονή του στον Άδη???

Μάλιστα ούτε οι Θεωμένοι γιοί του Θεού δεν μπορούσαν να πάνε εκεί???

Τόσο πολύτιμο και αναγκαίο ήταν ΑΥΤΟ που ήθελε ο Θεός να δώσει στους Άγιους της Αστρικής κοινωνίας Του???

Όλα αυτά τα γράμματα και οι απαντήσεις βρίσκονται πάνω από τις ανθρώπινες Διανοητικές ικανότητες των γήινων και μόνον όπου ο Θεός θέλησε ΤΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕ.

Εγώ γνωρίζω φυσικά όλες τις απαντήσεις με την Επιστημονική τους πραγματικότητα. Έτσι θα πω ότι μετά την Ανάσταση του Χριστού η Συμπαντική κοινωνία ΑΠΟΚΤΗΣΕ έναν απίστευτο θησαυρό, που παρόμοιο του δεν κατείχε ΠΟΤΕ στα προηγούμενα δεδομένα του μακρινού παρελθόντος.

Είναι τέτοιας ΑΞΙΑΣ ώστε άμεσα θα αλλάξουν όλα τα μέχρι τώρα ουράνια πράγματα.

Αλλαγές βέβαια έχουν γίνει άπειρες φορές στο παρελθόν με τελευταία την άνοδο του ανθρώπου, μέσα από τους άθλους της Ιεράς οδού, την Αγιοποίηση της ανθρωπότητας έως τη Θέωση του.

Η ΝΕΑ αλλαγή θα καταργήσει την Ιερά οδό και τους αγώνες των Αγίων για την κατάκτηση της ΚΟΡΥΦΗΣ του Ολύμπου.

Γιατί στο εξής οι άνθρωποι οι μεταλαβόντες του Αναστάσιμου Λόγου, που έφερε ο Ιησούς από το κέντρο του κόσμου, θα γίνονται αμέσως και χωρίς αγώνες =

ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΙ= όλοι από τον τελευταίο Άγιο ως τον ανώτερο, οι άνθρωποι του Παραδείσου θα αποκτήσουν τέτοιες ικανότητες που είναι απαραίτητες στην 8πλασισμένη δημιουργία την οποία θα παραδώσει ο Θεός σε λίγο, μετά την Έλευση του Χριστού στη γη.

8πλάσιο Σύμπαν δοσμένο σε ΑΝΩΤΕΡΑ όντα που θα έχουν τις νέες ικανότητες για να κατακτήσουν όχι τα Ελάφια της Άρτεμης η τους θανατηφόρους Ταύρους αλλά τα ολοκαίνουργια ιπτάμενα λόγια με τα οποία είναι κατάφορτο το νέο ερχόμενο και ανέγγιχτο ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του ΘΕΟΥ.

Τότε και οι αναστημένοι γήινοι θα ξεφύγουν από το θάνατο και τα του θανάτου θλιβερά γινόμενοι και αυτοί όχι Άγιοι αλλά ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Και σε ρωτάω???

Στον υπέροχο αυτόν κόσμο υπάρχει θέση και χώρος για το διάβολο και τους συνεργούς του???

ΟΧΙ!!!!

Γιατί αυτοί θα εγκλωβιστούν μέσα στον κόκκο της Κόλασης και η Κόλαση μέσα στο γεννημένο γύρω της ΧΑΟΣ. Αυτό σημαίνει ότι η δημιουργία γύρω από την Κόλαση θα αντιστραφεί και σε ακτίνα 10 φορές την ακτίνα του κύκλου της τα πάντα θα αλλάξουν και θα γίνουν έτσι όπως ήσαν πριν την γένεση του Σύμπαντος. Σε αυτή την περιοχή θα καταργηθεί ο χώρος, η ύλη και ο μαγνητισμός με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο παραμικρός δρόμος για να περάσει ούτε μια καρφίτσα. Κανείς δε θα μπορεί να βγει η να μπει και ο κόκκος των κολασμένων θα αποκοπεί από την τωρινή του θέση, θα πάει σε άγνωστο μέρος που δε θα ξέρουν ούτε οι θεάνθρωποι.

Μέχρι που ο Θεός σε μια επόμενη ΝΕΑ ΚΑΤΑΒΑΣΗ θα εξυγιάνει τον ξεχασμένο λεκέ, την αόρατη κηλίδα και τους πολύπαθους διαβόλους.

Έτσι έχουνε τα πράγματα και η Κόλαση και ο Παράδεισος δεν είναι εδώ στη γη, όπως διαλαλούν οι σατανικοί άνθρωποι για να πάρουν μαζί τους και άλλους , γιατί όσοι περισσότεροι ακόμα καλύτερα για τη διαβολική μοναξιά.

Ο Παράδεισος είναι ολόκληρο το Σύμπαν με τις αιώνιες μεταβολές του και έχει την άπειρη προοπτική του μέλλοντος = αφού ο ΠΑΤΕΡΑΣ δίνει πάντα νέο Άγιο Πνεύμα και

Η Κόλαση είναι η απόλυτη απονέκρωση και η απολίθωση των πάντων εκεί σε ένα αιώνιο και μικρότατο παρελθόν, το οποίο δεν έχει ούτε ένα βήμα μπροστά.

Όσο για το ΘΕΟ = τι είναι = δε λέγεται με χιλιάδες  βιβλία αλλά αποκαλύπτεται σε όσους το έχει το Πεπρωμένο τους και λέγω ότι το ελάχιστο φως Του ανεβάζει σε τέτοιο ύψος που δεν μπορούν να φανταστούν όλοι μαζί οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ της θνητής κοινωνίας μας.

Όπως θα έχεις ήδη καταλάβει αγαπητέ αναγνώστη

Όποιος θέλει να γνωρίσει το Θεό κοιτάζει ΕΠΑΝΩ, και προσεύχεται σε Αυτόν και δεν τον ψάχνει ΚΑΤΩ στα σατανικά σκοτάδια.

Προσευχή = προς + ευ + χ = ο καλός χώρος, ο Άγιος, ο αληθινός

Όποιος καταπιαστεί με τα σατανικά είναι σίγουρο ότι θα δεθεί με αυτά γιατί όταν τα γνωρίσεις χωρίς να ξέρεις τα αληθινά θα κολλήσεις στην αιωνιότητα μέσα στην απόγνωση και θα βλέπεις τις πέτρες ως τα μοναδικά θεϊκά υψώματα. Ο Χριστός όταν τον ρώτησαν να τους δείξει τον Πατέρα απάντησε

_ δε θα δείτε τον Πατέρα αν πρώτα δε δείτε τον Υιό. Έτσι ο μοναδικός δρόμος που δεν είναι γεμάτος με σατανικές παγίδες είναι να κοιτάς, να περπατάς και να κάνεις όσα είπε ΕΚΕΙΝΟΣ που έφερε το κλειδί από τον Άδη και θα ανοίξει τις πόρτες του ΝΕΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΟΥ κόσμου του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.

Σελίδα 3η

3)Ηθική και  καθαρότητα της σκέψης.

Ξέρω τι θέλεις να πεις και δεν έχω καμία αντίρρηση ο άνθρωπος να προσπαθεί πάντα να κάνει όσα είπε ο Χριστός για την τελική του Ανάσταση. Όμως εγώ θα πω τα δικά μου που όπως πάντα είναι έξω από τα γνωστά.

Ήθος= ο χαρακτήρας, η ψυχική διάθεση των ανθρώπων.

Εννοείται = η καλή ψυχική κατάσταση, η έχουσα τις ικανότητες να απομακρύνει τα μπερδέματα και ΑΣΥΝΔΕΤΑ λόγια, τα οποία την βαρύνουν και την δαιμονοποιούν. Από την πρώτη ημέρα της πτώσης ο Θεός φρόντισε οι άρρωστοι να έχουνε την κατάλληλη εκπαίδευση για τον καθαρισμό της ψυχής σε εκείνον το βαθμό που απαιτείται για την ανάσταση της. Έδωσε οδηγίες στους παλαιούς Ιερείς και όλους τους προφήτες εκείνων των εποχών = τους 2 προφήτες Του, τους έχοντες τη δύναμη να ρίχνουν το πυρ < οσάκις εάν το ήθελαν >. Αργότερα ο Χριστός ξανά έβαλε τους χαμένους μέσα στη Λεωφόρο του φωτός και σε κανένα λαό δεν έλειψε η συνεχής εκπαίδευση της ψυχής.

Είναι όμως αρκετά όλα όσα κάνουμε ακόμα και αν φτάσουμε στη δική μας τελειότητα έναντι της Αρετής???

ΟΧΙ!!!

Και τούτο γιατί ο άνθρωπος της γης έχει βαριά αρρώστια που δεν γιατρεύεται με τίποτε, ΕΚΤΟΣ αν μας βοηθήσει ο Χριστός. Θα πω ένα παράδειγμα.

Ο άνθρωπος έπεσε σε ένα βαθύ πηγάδι στο οποίο δεν υπάρχουν τα ειδικά πιασίματα για να ανέβει και να βγει από εκεί. Πηδάει και ξανά πηδάει με σηκωμένα  τα χέρια να βρει να πιαστεί από κάπου αλλά μάταια γιατί τα τοιχώματα είναι λεία, το ύψος μεγάλο και το πλάτος ευρύτατο. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να ΥΨΩΣΕΙ το ανάστημα του και αυτό επιτυγχάνεται με την ΑΓΑΠΗ, η οποία έχει όλες τις αξίες για τα μέγιστα ΘΑΥΜΑΤΑ. Όμως και πάλι η αγάπη του πεθαμένου δεν επαρκεί για να τον βγάλει από τη βαθιά του θλίψη. Πηδάει και ξανά πηδάει πάλι αλλά αδίκως χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα. Μέχρι που ήρθε ο Χριστός και από επάνω κατέβασε τα χέρια Του για να πιαστούν όσοι θέλουν την ανάσταση τους. Πριν να πάει ο Χριστός στον Άδη κανένας δεν είχε καταφέρει να βγει από τον άνυδρο πάτο του πηγαδιού.

Θέλω να πω ότι η όποια ηθική δεν φτάνει, δεν είναι αρκετή για να ξεφύγουμε από το θάνατο. Οι γήινοι από την άλλη έχουν την ψευδαίσθηση ότι εγώ είμαι ο καλός και οι άλλοι οι κακοί. Ο καθένας βλέπει του αλλουνού τα ελαττώματα και αγνοεί τη δική του καμπούρα. Όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει μα τι λες, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο ΕΝΑΡΕΤΟΣ, και ειδικά σήμερα, οι αντίχριστοι έγιναν αρκετά εκατομμύρια. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι αυτοί είναι οι εκλεκτοί και την ημέρα της πύρινης λαίλαπας θα απαχθούν με διαστημόπλοια από τη γη ενώ οι άλλοι θα καούνε στη ραδιενέργεια και δεν θα επιζήσει  ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από τους άλλους.

Φαντάσου το μέγεθος της δολιοφθοράς και της απάτης του αντίχριστου που έκανε στις ημέρες μας= οι άνθρωποι να βλέπουν το κακό ως καλό και το αντίθετο.

Το ήθος εξαρτάται απόλυτα από την ψυχική καθαρότητα και όπως είναι γνωστό κανένας εδώ δεν είναι πνευματικός αλλά αντιθέτως πηγμένος με τις υλικές πέτρες του Νου. Οι σκέψεις που κάνουμε δημιουργούνται όχι στο μυαλό μας αλλά στη Συνείδηση, το επάνω μέρος της αθάνατης ψυχής, η οποία βρίσκεται μόνο στο κεφάλι μας. Τα αίτια που μεταφέρουν τα φορτία εκείνα τα οποία στη συνέχεια επεξεργάζονται και επιβεβαιώνονται στην αρμονία, έχουν 2 πηγές προέλευσης. Η πρώτη εισάγει τα μηνύματα του αισθητού κόσμου τα οποία μεταφέρονται με τις αισθήσεις μας και αφού διαπεράσουν τη Διάνοια, με τα ΠΟΛΛΑ χωνιά, μπαίνουν στο Νου μας αφού πρώτα ΚΟΣΚΙΝΙΣΤΟΥΝΕ, έτσι ώστε τα όμοια και τα παρόμοια να είναι ΜΑΖΙ για να γίνει εύκολα η ανάγνωση τους. Η άλλη πηγή είναι όλο το Σύμπαν και τα από το Άγιο Πνεύμα ερχόμενα φωτεινά λόγια, του απείρου ΚΑΛΛΟΥΣ. Αφού και αυτά περάσουν από τα πιο ψιλά χωνιά της Διάνοιας προσφέρουν φωτεινές ιδέες οι οποίες διαβάζονται αληθινά και εύκολα και είναι οι κοινωνοί μας  με όλον τον κόσμο, τα όντα του κόσμου και το Θεό.

Για να γίνει το κοσκίνισμα των αισθητών και των νοητών λόγων χρειάζεται ΚΑΤΙ που θα μπορεί να κινεί την όλη ψυχή μας και να μην σταματάει ΠΟΤΕ. Από την παντοτινή αυτήν κίνηση παράγεται και η αθανασία της ψυχής και του ανθρώπου και όλων των όντων. Πως γίνεται αυτό δεν είναι επί του παρόντος να φανερωθεί.  Θα πω μερικά περιφερειακά γιατί τα πολύ ιερά δεν λέγονται αλλά αποκαλύπτονται από το Θεό όταν πρέπει.

Υπάρχει λοιπόν κάτι στο βάθος και στο κέντρο της αθάνατης ψυχής, κάτω στον δικό της Άδη το οποίο εξαναγκάζει την ψυχική σφαίρα ( = μέσα στη σφαίρα αυτή υπάρχουν όλοι οι αόρατοι μηχανισμοί )= να ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.

Περιστρέφεται ο πυρήνας της ψυχής και την περιστροφή αυτήν την παίρνει από τον Άδη. Στη συνέχεια η περιφορά μεταδίδεται στους από επάνω κύκλους μέχρι την εξώτερη συνείδηση και στην εξώτατη Διάνοια. Από τη Διάνοια η ζωή μεταδίδεται στο σώμα και έτσι όλα τα όντα διατηρούνται στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ του απείρου μέλλοντος.

Δηλαδή ο Νους παίρνει τις καλές στροφές τις κατάλληλες για την τέλεια ΚΡΗΣΑΡΑ. Όταν  όλα λειτουργούν ΑΓΑΘΑ οι σκέψεις του ανθρώπου είναι πάντα αληθινές, ζωντανές και παράγουν έργα ωφέλιμα για εμάς και τους άλλους.

Όταν ο άνθρωπος αρρώστησε από την ακατάσχετη εισβολή της πολύς ύλης βούλωσαν τα χωνιά της Διάνοιας αφού πρώτα μπήκαν εσωτερικά μέσα στο Νου και γέμισε ο ελεύθερος χώρος από υλικές οικοδομές τέτοιου μεγέθους και έγιναν αιτία να πήξει η πνευματικότητα του. Δημιουργήθηκαν πετρώματα τα οποία έπιασαν θέσεις στην Αρμονία που δεν έπρεπε να καταλάβουν και δέθηκαν εκεί σε μόνιμη και παράνομη παραμονή. Η παραμονή τους εκεί βάρυνε την ψυχή η οποία τώρα μείωσε την ταχύτητα περιστροφής της με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να γίνει βραδύνοος και ανίκανος να εννοεί τα ψιλά πνευματικά τα οποία δεν βρίσκουν στην Αρμονία τις ελεύθερες θέσεις για να διαβαστούν.

Έκοψε δηλαδή ο Νους πολλές στροφές και το κρησάρισμα δεν αποδίδει τα όμοια αλλά τα διάφορα τα οποία δεν είναι αληθινά.

Αυτά τα Επιστημονικά φτάνουν προς το παρών. Και σε ρωτάω???

Ποια σκέψη μας είναι πραγματικά ολοκληρωτικά ΑΛΗΘΙΝΗ???

ΚΑΜΙΑ!!!!

Ο άρρωστος μόνον άρρωστα σκέφτεται και ο υλικός μόνον την ύλη αναγνωρίζει και αυτή με αμέτρητες θεωρίες, αλλοιωμένες και ψευδείς.

Έτσι οι μόνες αληθινές σκέψεις είναι όσες προέρχονται από την άλλη πηγή του Αγίου Πνεύματος και αφού μπορέσουν να περάσουν τις βουλωμένες έλικες της Διάνοιας και αφού βρούνε τη θέση τους ελεύθερη στην Αρμονία. Εάν οι πνευματικές ιδέες δεν έχουνε την απαιτούμενη δύναμη να σπάσουν τα φράγματα δε θα διαβαστούν ούτε θα γνωστοποιήσουν το φορτίο τους. Αν όμως αυτές οι ιδέες εισέλθουν εν αφθονία η οξύτητα των γωνιών του εμπλουτισμένου φωτός σπάει τα χώματα και απελευθερώνει το μέρος εκείνο της Αρμονίας στο οποίο προορίζονται να καθίσουν για να αποκαλυφθούν. Ο άνθρωπος μόνον έτσι γίνεται φορέας του αληθινού φωτός και επικοινωνεί με τα ιερά του Θεού.

Ακόμα και οι υγιείς Άγιοι των ουρανών = η κοινωνία του Χριστού, στην τελευταία Αστρική εποχή = της Αγιοσύνης,  με αυτόν τον αγώνα πρωτίστως ασχολούνται = τη συνεχόμενη αναβάθμιση του Νου έως να φθάσουν στα ανώτερα επίπεδα καθαρότητας η οποία τους δίνει και τη Θέωση.

Στην ερχόμενη σύντομα αλλαγή της Αστρικής εποχής, τη νέα των θεανθρώπων, αυτή η διαδικασία τελειώνει για πάντα και όλοι πλέον θα έχουν Θεϊκό Νου για ασύλληπτες ως τώρα δραστηριότητες.

Πιστεύω να έδωσα ικανά στοιχεία για να μπορεί κάποιος να λέει… Εγώ ξέρω.

Όχι όσα διάβασε στα ψεύτικα βιβλία των πεθαμένων, αλλά ΜΟΝΟΝ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ του έδωσε λίγο από το φως το Αληθινό.

Η συνεχής απασχόληση του ανθρώπου με τις διδασκαλίες του Χριστού η των άλλων αποστόλων Του σιγά – σιγά σπάε μέρος της χωματερής και η Πειθώ της ψυχής ΘΕΛΕΙ και αποζητάει το Θεό. Η αγαθή αναζήτηση με τη βοήθεια του Θεού οδηγεί τον άρρωστο στο ξέφωτο της ίασης και στη ζητούμενη ανάσταση του.

___Τα γράμματα αυτά γράφτηκαν εντελώς αυθόρμητα και χωρίς καμία επεξεργασία η ειδική μελέτη του θέματος αυτού. Έτσι μετά έπιασα τον εαυτό μου να διερωτάται με λύπη > μα είναι δυνατόν τα πάντα που σκεπτόμαστε να μην είναι ξεκάθαρα???

Έκανα πολλές ερωτήσεις στο Νου μου και όπως να τα έβαζα δεν έβγαινε άλλη απάντηση από αυτήν της μόλυνσης. Είπα

Τα μάτια, μας ξεγελούν???……Τα αυτιά μας???……..Οι άλλες αισθήσεις???

Η βροχή που πέφτει δεν είναι φανερό γεγονός???

Ο πόνος, ο θάνατος ???

Τα άγρια ζώα, τα δέντρα και η φύση???

Όταν λέμε αύριο θα πάω να σπείρω το σιτάρι για να έχω να φάω ψωμί, είναι ψέματα???

Ας δούμε πως πραγματικά έχουν αυτά.

Ο άνθρωπος από τη στιγμή που αγκάλιασε την ύλη αυτή τον έθαψε στις ψεύτικες οικοδομές της. Η ύλη με τα σωματικά της αποτελεί το τρίτο μέρος της δημιουργίας. Η δημιουργία είναι κτισμένη, στα πάντα της, ΤΡΙΑΔΙΚΑ = έχει το χώρο, το μαγνητισμό και τα σωματικά. Αυτά όταν ενώθηκαν γέννησαν το Δ = τον Δία = την τριαδική δομή των όντων. Οι γήινοι βλέπουνε τα πάντα μόνον υλικά = σωματικά και όχι ενωμένα μαζί με τις άλλες 2 δυνάμεις, τις οποίες θεωρούν ως ξεχωριστές. Η ύλη στα όντα είναι το ελάχιστο ενώ τα άλλα 2 τα μέγιστα = τα ικανά να δώσουν απειρογενή εξελικτική παραγωγικότητα. Η ύλη έχει ας πούμε 10 μονάδες εναλλακτικής πραγματικής έκφρασης ενώ τα άλλα έχουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια, σύμφωνα με την αλλαγή των αναλογιών τους στα διάφορα μείγματα, μάλιστα οι παραγωγές τους απειρίζονται. Όταν λοιπόν ο Ανόητος άνθρωπος έχει παθιαστεί με τα 10 ελάχιστα και έχει χωθεί μέσα τους

Πως μπορεί να δει την απεραντοσύνη των πνευματικών παραγωγών???

Ένα άλλο παράδειγμα είναι οι πολλές και σπουδαίες  ικανότητες που είχε το πνευματικό σώμα στις πρώτες αισθήσεις του, τις οποίες έχασε. Αν πάρουμε έναν πνευματικό άνθρωπο και έναν κρεάτινο αυτοί θα βλέπουν με τον ίδιο τρόπο τα γύρω μας???

Το πηγμένο μάτι δε βλέπει θολά και αλλιώτικα??

Έπειτα ο πνευματικός άνθρωπος έχει ανάγκη να πάει να οργώσει το χωράφι και να σπείρει σιτάρι για να φάει το ψωμί???

Η μήπως πονάει, αρρωσταίνει και πεθαίνει???

Και δεν ξέρουμε αν έχουνε μόνο 5 αισθήσεις η ΧΙΛΙΑΔΕΣ???

Και με το Νου ανοιχτό να δέχεται τις φορτωμένες ιδέες από το μεγάκοσμο του Σύμπαντος και την άμεση παραλαβή του Αγίου Πνεύματος, τι είμαστε εμείς μπροστά σε αυτούς???

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα ΑΛΛΑ σκέπτονται οι Άγιοι και τίποτα οι γήινοι. Τις μοναδικές αλήθειες τις έδωσε ο Θεός και με τέτοιον τρόπο ώστε να υπάρχουν οι γέφυρες ανάμεσα στον ψεύτικο κόσμο και στον αληθινό. Αυτές ψάχνουν οι ενάρετοι άνθρωποι που αναζητούν την ανάσταση και δεν χάνονται στα θεοσκότεινα αδιέξοδα.

Ο θεός επί πλέον έδωσε στους θλιμμένους το ΔΩΡΟ της ΠΙΣΤΗΣ!!!

Γιατί να τρέχεις το Γολγοθά της επιστημονικής ανακάλυψης του Θεού???

Με την πίστη βλέπεις και σκέπτεσαι εύκολα και ανώδυνα, ενώ με την έρευνα θα χαθείς στα πύρινα μονοπάτια του τρελού, ΑΛΛΑ κάπου, κάποτε, ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Αφήστε μια απάντηση