Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πέρασαν 2 χιλιάδες χρόνια από την εποχή του Χριστού και ακόμα η ανθρωπότητα δεν έμαθε ΤΙ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟΣ που ήρθε για τη σωτηρία του άρρωστου ανθρώπου. Φτάσαμε στο ΤΕΛΟΣ και πάλι οι γήινοι δεν κατάλαβαν τα ιερά γράμματα αλλά ούτε τι συμβαίνει γύρω τους. Βλέπουν τόσα παράξενα και τρομερά γεγονότα και αδυνατούνε να τα δούνε στην πραγματικότητα τους, τα προσπερνάνε αδιάφοροι λέγοντας τις συνηθισμένες ανοησίες του τρελού που τρέχει με το κεφάλι ανασηκωμένο ψηλά και κοιτάζει τις ψεύτικες λάμψεις του χαλκού και όχι τον γκρεμό που ήδη άνοιξε μπροστά στα πόδια του.

Έφτασε λοιπόν το τέλος και τι έγινε με τα πλανεμένα λόγια και τις αιρετικές μεταφράσεις? Από μικρό παιδί άκουγα να λένε ΤΩΡΑ θα έρθει ο Χριστός και τα περί της Συντέλειας του κόσμου και οι λαλούντες τα ψέματα δε βαρέθηκαν με τις συνεχιζόμενες αστοχίες τους και αδιάκοπα φωνάζουν τα ΙΔΙΑ.

Ειδικά για την Δευτέρα παρουσία του Χριστού είπαν και είπαν και ξανάπαν λόγια κούφια. Η ιστορία αυτή ξεκινάει αμέσως μετά την ανάσταση του θεανθρώπου ΙΗΣΟΎ και από τότε σε όλες τις δύσκολες ημέρες και χρόνια και σε όλους τους αιώνες οι χριστιανοί ΤΟΝ έβλεπαν ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ για να τους σώσει από τα δεινά τους. Μάλιστα και ο Απόστολος Παύλος όχι μόνον πλανήθηκε ως προς τον χρόνο αλλά ακόμα χειρότερα έλεγε ….

____Ιδού μυστήριον υμίν λέγω» πάντες ου κοιμηθησόμεθα, πάντες δε αλλαγησόμεθα, εν ατόμω, εν ριπή οφθαλμού, εν τη εσχάτη σάλπιγγι « σαλπίσει γάρ, και οι νεκροί εγερθήσονται άφθαρτοι και ημείς αλλαγησόμεθα.

Το παράξενο στο κείμενο είναι η φανερή τοποθέτηση του εαυτού του και των συγχρόνων του στον χρόνο της δευτέρας παρουσίας, την οποία αν και πέρασαν 2.000 χρόνια ακόμα την περιμένουν. Δηλαδή πίστευε ότι θα ήταν ζωντανός τότε.

Η φράση- πάντες ου κοιμηθησόμεθα

και η – ημείς αλλαγησόμεθα

δείχνουν ότι και ο Παύλος παρασύρθηκε στα εσχατολογικά. Γιατί αληθώς εκείνη την ημέρα που θα έρθει ο Κύριος όσοι βρίσκονται εν ζωή δεν θα πεθάνουν ποτέ, παρά μόνον αυτοί που θα τον πολεμήσουν, αλλά θα αλλαχθεί το υλικό σώμα τους με το γιατρεμένο – αθάνατο και πνευματικό.

Ακούγεται παράλογο να πολεμήσουν κάποιοι άνθρωποι ΕΚΕΙΝΟΝ που θα έρθει να μας πάρει από το θάνατο. Και όμως έτσι θα γίνει, αυτός θα είναι ο τελευταίος πόλεμος με νικητή φυσικά τον Χριστό. Στην πραγματικότητα οι εχθροί του επειδή είχαν άλλα σχέδια, σατανικά, όταν φανούν στον ουρανό μας τα αγγελικά Χερουβίμ θα κάνουν την ύστατη προσπάθεια να παραδώσουν τη γη στο διάβολο.

Αφού και ο μέγας Απόστολος του Χριστού έπεσε έξω μάλιστα ήταν αυτός που προέτρεπε τους χριστιανούς να μην παρασύρονται από ψευδείς φήμες που λένε = να εδώ είναι ο Χριστός, εκεί η στην έρημο, μην τρέχετε γιατί πρώτα θα έρθει ο αντίχριστος, θα γίνουν τρομερά πράγματα και…….( και όμως όλα αυτά τα έβλεπε στις μέρες του ). Πως είναι δυνατόν οι ευκόλως εσχατολογούντες να μη διαψεύδονται καθημερινά??????

Στη συνέχεια πολλοί πιστεύουν ότι η συντέλεια και ο ερχομός του Χριστού είναι ένα και το αυτό γεγονός και υποστηρίζουν με το που θα γίνει το κακό αμέσως θα φανεί ο Σωτήρας, στηριζόμενοι στα λόγια Του.

_Έλεγε δε και τοις όχλοις» όταν ίδητε την νεφέλην ανατέλουσαν από δυσμών, ευθέως λέγετε, όμβρος έρχεται, και γίνεται ούτω» και όταν νότον πνέοντα, λέγετε ότι καύσων έσται, και γίνεται. υποκριταί, το πρόσωπον της γης και του ουρανού οίδατε δοκιμάζειν, τον δε καιρόν τούτον πώς ου δοκιμάζετε? τι δε και αφ`εαυτών ου κρίνετε το δίκαιον?.………………ΛΟΥΚΑΣ / 12/ 54-57

Πως λοιπόν τόσο ξεκάθαρα λόγια παρανοούνται? Γιατί αφού είναι πανεύκολο όπως όταν μαζεύονται τα βαριά σύννεφα γνωρίζουμε ότι θα βρέξει και έτσι γίνεται και η αλήθεια του Χριστού δε φαίνεται?

Η απάντηση είναι μία και μοναδική

Όταν θα έρθει ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ και θα δούνε μυριάδες αγγελικά Χερουβίμ = φωτεινά διαστημόπλοια, να πλημυρίζουν και να πετούν στον γήινο ουρανό.

Τότε δεν θα χρειαστεί να ρωτήσουν, θα βλέπουν τον Ιησού ερχόμενο και συνοδευόμενος από πλήθια αγίων και αγγέλων, αντιπροσωπίες από όλο τον Συμπαντικό κόσμο.

Μέχρι τότε προηγούνται άλλα τρομερά γεγονότα, τέτοια που θα κάνουν τους ανθρώπους να μπουν κάτω από το χώμα για να γλυτώσουν την ραδιενεργή λαίλαπα.

Έσται γαρ τότε θλίψις μεγάλη, οία ου γέγονεν απ`αρχής κόσμου έως του νυν ουδ` ού μη γένηται. και ει μη εκολοβώθησαν αι ημέραι εκείναι, ουκ αν εσώθη πάσα σάρξ» δια δε τους εκλεκτούς κολοβωθήσονται αι ημέραι εκείναι.

…….και φανήσεται το σημείον του Υιού του ανθρώπου εν τω ουρανώ,

, και τότε κόψονται πάσαι αι φυλαί της γης και όψονται τον Υιόν του ανθρώπου ερχόμενον επί των νεφελών του ουρανού μετά δυνάμεως και δόξης πολλής…………..ΜΑΤΘΑΙΟΣ /24 /21-31

Εγώ ως προς τα άνω αναφερόμενα έχω να προσθέσω τα εξής.

1) Η θλίψις η οποία λέγεται προέρχεται από τον παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο που έρχεται. Όμως έχω να πω, άσχετα, με τα πάνω λόγια, τα ιερά και ξεκάθαρα, ότι αυτή ως προς το μέγεθος της καταστροφής ήδη έγινε πριν 11.000 χρόνια, την εποχή του μεγάλου κατακλυσμού.

Ο δε κατακλυσμός = της εκείνης ανθρωπότητας την ειδωλολατρική = ψευδή υλικά τεχνολογικά προϊόντα, όπως ακριβώς είναι και τα σημερινά, έγινε αιτία της δεύτερης ΠΤΩΣΗΣ του γήινου, με τα πυρηνικά τους καταποντίστηκε η Ατλαντίδα, καταστράφηκε ο ΑΡΓΥΡΟΣ πολιτισμός και από τα ψηλά βρέθηκαν, οι σωσμένοι, στο πάτω της άνυδρης σκέψης. Μάλιστα το κακό που κατέστρεψε όλη τη γη ήταν τέτοιο που παρά λίγο να μην επιζήσει ούτε ένα όν στη γη. Ευτυχώς όμως άνοιξαν οι ουρανοί τότε και για πολύ χρόνο έβρεχε τόσο και η γη σκεπάστηκε από τα ύδατα. Τα νερά παρέσυραν την ραδιενέργεια και τα απόβλητα της στα έγκατα της γης και έτσι σώθηκε η απομείνασα ανθρωπότητα.

____και έβαλεν ο όφις εκ του στόματος αυτού οπίσω της γυναικός ύδωρ ως ποταμόν, ίνα αυτήν ποταμοφόρητον ποιήση. και εβοήθησεν η γη τη γυναικί, και ήνοιξεν η γη το στόμα αυτής και κατέποιε τον ποταμόν ον έβαλεν ο δράκος εκ του στόματος αυτού……Αποκάλυψις Ιωάννη / Κ=12 / 15- 17

2) Έτσι έγιναν τα πράγματα τότε, σήμερα φαίνονται πιο δύσκολα, αλλά άλλα έχουν οι αποστάτες κατά νου και άλλα θα συμβούνε.

_ Πολύ πριν την έλευση, φανήσεται το σημείον του Υιού του ανθρώπου εν τω ουρανώ, = ένας γιγάντιος σταυρός στο ύψος του στερεώματος με φως σαν να λάμπουν χιλιάδες Ήλιοι, όχι με αχτίνες υλικές, που σκοτώνουν αλλά με φως ΜΑΛΑΚΟΝ που θα το κοιτάς ημέρες και τα μάτια θα λάμπουν από χαρά φιλίας και ίασης.

_Τότε οι αποστάτες άνθρωποι , τα τέρατα της κοινωνίας μας, θα κατακάψουν την γη, παρά το γεγονός ότι θα βλέπουν τον φωτεινό σταυρό πάνω από τα κεφάλια τους. Δεν θα τα παρατήσουν και θα προχωρήσουν στα σατανικά τους έργα, τα οποία προετοίμαζαν από πολλών ετών.

_ Από την ημέρα εκείνη της μεγάλης θλίψης μέχρι την έλευση του χριστού είναι άγνωστο πόσος χρόνος θα περάσει ,

Ώρες???….Ημέρες???……..Μήνες???? …….Χρόνια???……..Δεκαετίες???

Ουδείς γνωρίζει!!!!!!…….ούτε Αυτός που θα έρθει!!!! ….παρά μόνον ο ΠΑΤΕΡΑΣ, όταν δώσει το λόγο του θα ξεκινήσει ο Ιησούς τον δρόμο για να βάλει ΤΕΛΟΣ στα πάθη του ανθρώπου.

ΕΕΙΝΗ την ημέρα στη γη θα έρθουν οι ζωντανοί άνθρωποι από τα άκρα του Σύμπαντος, μαζί με αμέτρητα αγγελικά διαστημόπλοια , θα γεμίσει η γη με φανερούς αγίους = τους κατοίκους των ουρανών= τους εξωγήινους που ψάχνουν οι πεθαμένοι της γης = αυτοί που μας αποφεύγουν 16.000 χρόνια από την ημέρα της πτώσης, = οι αθάνατοι = οι αγέραστοι = οι ασώματοι της πηγμένης ύλης = οι πνευματικοί = οι φωτεινοί = οι ιερείς του θεού, και μαζί τους θα συνοδεύουν τον ΠΡΩΤΟ = το Γιο του Σύμπαντος = το θεάνθρωπο = το μονογενή = τον ΑΡΧΟΝΤΑ της ΓΕΝΕΣΗΣ = τον αμνό το σφαγμένο = το σταυρωμένο = τον ταπεινοθέντα και τον υψωθέντα = τον ερχόμενο μετά δόξης μεγάλης.

Αυτή είναι η ημέρα του Κυρίου, που θα τη δουν και θα χαρούν οι ζώντες και οι νικητές στη θλίψη, οι ταπεινοί, οι καθαροί, οι πονεμένοι, οι καταπιεσμένοι, οι δούλοι και οι αφέντες που δε μολύνθηκαν με αίμα αθώων και δεν πλούτισαν με χρήματα ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΑ.

_ Εκείνη την ημέρα οι χωμένοι κάτω από τη γη θα βγούνε έξω και θα κοιτάζουν απορημένοι το θέαμα του ουρανού, και μετά θα ανοίξουν όλα τα μνήματα όπου βρίσκονται οι ζωντανοί – νεκροί = όσοι κατέφυγαν στα σπήλαια και τα αναχώματα για να σωθούν από τη ραδιενέργεια. Μετά θα ακολουθήσει η ξέφρενη ΧΑΡΑ = η ατέλειωτη ευτυχία = η ανάσταση και η αλλαγή των άρρωστων σωμάτων σε πνευματικά – φωτεινά = αιώνια = εν ριπή οφθαλμού οι άγιοι θα μεταλλαχτούνε με τον αναστάσιμο λόγο του ερχόμενου Ιησού.

_ Οι δε λοιποί των επιζώντων = οι αποστάτες και οι συνεργοί τους αφού αποτύχουν στην τελευταία τους επίθεση εναντίον του ερχόμενου, θα απαχθούν από τη γη και κανείς από αυτούς δε θα ξαναφανεί στην ανθρωπότητα του Σύμπαντος.

Έτσι …………εκολοβώθησαν αι ημέραι εκείναι……και θα σωθεί η ανθρωπότητα και τα λοιπά έμψυχα της γης.

Όπως λοιπόν οι άνθρωποι βλέπουν τα βαριά σύννεφα και ξέρουν ότι θα βρέξει κατά τον ίδιο τρόπο θα δούνε καταφανέστατα την έλευση ΕΚΕΙΝΟΥ, του ΖΩΟΔΟΤΗ και θα γνωρίζουν ότι πια ήρθε η ΑΝΑΣΤΑΣΗ και το τέλος του ΘΑΝΑΤΟΥ.

Επεξηγήσεις.

Έγραψα ότι σύμφωνα με όσα γνωρίζω μεγαλύτερη καταστροφή, στην γήινη ιστορία, συνέβη την εποχή του Αργύρου η αλλιώς λεγόμενη κατά τις αρχαίες γραφές = η εποχή της ΙΑΤΡΙΚΗΣ, πριν 11.000 χρόνια. Θα προσπαθήσω να δείξω τις 2 εποχές, εκείνη και την σημερινή, ώστε να δούμε τι έγινε τότε και τι θα γίνει σε λίγο.

* Αργυρή εποχή : Έχουν περάσει ήδη 5.000 χρόνια από την έλευση του ανθρώπου στη γη, από τη δική μας σφαίρα των αστερισμών, και την καταστροφή του με τα πυρηνικά, τα οποία τεχνούργησε, με τη βοήθεια του διαβόλου, όταν βρισκόταν στην ΕΔΕΜ της Αφρικής. Μετά την πρωτοφανή στο Σύμπαν αυτή θανατηφόρα πράξη, οι πρόγονοι μας έχασαν το αθάνατο σώμα τους και διεφθάρη η ψυχή τους, με τα δαιμόνια που δημιουργήθησαν με τις ανίερες ενώσεις που προέκυψαν από την πυρηνική διάσπαση. Στην αρχή για να επιζήσουν έφυγαν από τον τόπο της Ραδιενέργειας, μια πράξη η οποία ονομάστηκε ΕΞΟΔΟΣ, και κατοίκησαν όλη την υπόλοιπη ΧΕΡΣΑ ΓΗ. Αφού έκαναν κάποια πράγματα, τα οποία θα παραλείψω να τα αναφέρω στο παρών, έφτασαν ΠΑΛΙ να ξαναπιαστούν με την ραδιενέργεια, η οποία όπως είπα τους σκότωσε, τους αρρώστησε και ήταν η αιτία να τους διώξουν από την ουράνια κοινωνία της Συμπαντικής ανθρωπότητας. Την ίδια εποχή που άνθησε για πρώτη φορά στη γη η ΙΑΤΡΙΚΗ, και σε ΟΛΟ το Σύμπαν , γιατί πριν το θανατηφόρο αυτό γεγονός, δεν υπήρξε ποτέ η ανάγκη της γιατρειάς από κάποιο κακό. Ήθελαν να ξανά βρουν τη χαμένη αθανασία και προς αυτήν την κατεύθυνση ήσαν οι δράσεις και οι τέχνες τους. ΤΟΤΕ αναπτύχτηκε η μέγιστη ιατρική με παγκόσμιο κέντρο ιατρικών ερευνών την παλιά Ελλάδα η οποία εκείνα τα χρόνια ονομαζόταν οι Γκραίτσια και Γκραικοί οι εδώ κατοικούντες, οι μετέπειτα ΕΛΛΗΝΕΣ. Όμως έξω από την Μεσόγειο θάλασσα στην μυθική Ατλαντίδα, εκεί οι άνθρωποι είχαν άλλα σχέδια. Επειδή τη σάρκα οι γιατροί δεν κατάφεραν να την αλλάξουν και να επαναφέρουν την πνευματικότητα, αν και είχαν προχωρήσει αρκετά σε σημείο που έκαναν μεταμοσχεύσεις καρδιάς με μεγάλη ευκολία και άλλες επεμβάσεις που σήμερα τις αγνοούμε, οι Άτλαντες απογοητευμένοι αποδέχτηκαν την άρρωστη φύση και τελικά μπλέχτηκαν περισσότερο με τις παλιές τέχνες, τις βασισμένες στην ραδιενέργεια. Ας δούμε λοιπόν τι έκαναν εκείνοι που αύξησαν στο τέλος το θάνατο, αφού μέχρι τότε ζούσαν περί τα 600 – 1000 χρόνια και αμέσως μετά τις νέες ραδιουργίες έριξαν τη ζωή στα 120 χρόνια.

_Μοναδική τους ενέργεια είχαν τη ραδιενέργεια και δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το πετρέλαιο ούτε την Ηλεκτρική ενέργεια = των Ηλεκτρονίων από συμβατικές πηγές, ούτε κάποια άλλη, αιολική η όποια άγνωστη σε εμάς. Όσα τεχνουργούσαν λειτουργούσαν μόνον με ραδιενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι τα όποια προϊόντα τους, μεταφορικά, οικιακά, το φως, διαστημόπλοια, καράβια, υποβρύχια, εργάζονταν με καθαρή ραδιενέργεια. Αποτέλεσμα ήταν η ευρύτατη διάδοση σε όλα τα έργα και σε όλη τη γη του φοβερού θανάτου και η εξάπλωση του παντού, στον αέρα, στη θάλασσα, τη στεριά, στη φύση. Η τελευταία γέμισε με τις τρομερές αχτίνες και ΜΕΤΑΛΛΑΞΕ τα όντα της, τα οποία εμφανίστηκαν σε άλλες θεωρίες και διαστάσεις από τις πραγματικές τους μορφές.

Η διαφθορά της φύσης και των όντων της διαφέρει από τη σημερινή γιατί τότε δεν παραγόταν διοξείδιο του άνθρακα ούτε μονοξείδιο του άνθρακα, ώστε να επηρεαστεί το στρώμα του Όζοντος και την δημιουργία του θερμοκηπίου. Οπότε δεν είχαν ούτε το λιώσιμο των πάγων αλλά η γη έκαιγε σε αφόρητες θερμοκρασίες θανάτου, παντού ραδιενέργεια από τον πιο απλό μηχανισμό ως τα πυρηνοκίνητα αερόπλοια, οχήματα και τη βαριά βιομηχανία.

Όσο για το Ηλεκτρικό ρεύμα όπως είπα δεν το χρησιμοποίησαν αν και αυτό ήταν γνωστό αφού από τα άτομα της ύλης πήρανε τα βαριά πυρηνικά ( Πρωτόνια – Νετρόνια ) και όχι τα εξώτερα Ηλεκτρόνια. Αυτό που δεν έκαναν οι Άτλαντες και μετά σε επέκταση όλοι οι γήινοι, το έπραξαν στους πλανήτες της Κόλασης. Τούτο δε είναι γνωστό επειδή το αναφέρει ο Ησίοδος στην ιστορία του δωδέκατου άθλου του Ηρακλή, ο οποίος όταν πήγε εκεί κάτω είδε πολιτείες φωτισμένες με ηλεκτρισμό, τον οποίο μάλιστα αρχικά νόμιζε ότι προερχόταν από τη ραδιενέργεια και φοβούμενος τις συνέπειες προσπάθησε να τις καταστρέψει, όμως μετά του είπαν οι συνοδοί του ότι πρόκειται περί ψεύτικου φωτός. Την ιστορία αυτή θα την γράψω όταν μιλήσω για τον Ηρακλή.

Μετά οι Άτλαντες που καταπίεζαν τους λαούς της γης θέλησαν να επικρατήσουν με τα πυρηνικά τους όπλα, έγιναν αιτία του 2ου παγκόσμιου πυρηνικού πολέμου, ηττήθηκαν με θαυματουργικό τρόπο, με αποτέλεσμα τα πυρηνικά τους να γυρίσουν πίσω και να πλήξουν την Ατλαντίδα, την οποία και εξαφάνισαν από την επιφάνεια της γης.

Όπως είδαμε σήμερα τα πράγματα είναι το ίδιο κοντινά με αυτά του παρελθόντος, ίσως και χειρότερα, όπως γράφει και το ευαγγέλιο, αλλά κατά τη γνώμη μου ΤΟΤΕ ήταν που αν δεν άνοιγε η γη το στόμα της θα αφανίζονταν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Όμως και σήμερα αν δεν εκολοβώνονταν οι ημέρες δεν θα έμενε ούτε μία σάρκα ζωντανή, λόγια του Χριστού και αλάνθαστα. Ίσως το μέγεθος της καταστροφής να οφείλεται στον αριθμό των νεκρών εκείνης της ημέρας. Σύμφωνα λοιπόν με τις γραφές σε μία μόνον ημέρα θα αποθάνουν 3.000.000, δις, άνθρωποι και περίπου άλλο έναδισεκατομύριο τον επόμενο χρόνο μέχρι να έρθει ο Χριστός. Αν και ο στόχος των αποστατών και ΤΟΥ συνεργάτη τους είναι να μη μείνει ούτε ένας άνθρωπος ζωντανός. Στην αργυρή εποχή ο πληθυσμός θα ήταν μόνον 1.δις. και στον όλεθρο εκείνο θα πέθαναν οι 800.000 άνθρωποι.

Τα γεγονότα τελικά έχουνε ως εξής

1) ΑΦΡΙΚΗ = 1ος πυρηνικός πόλεμος = ο άνθρωπος έχασε το πολυτιμότερο πράγμα που είχε = τη ζωή του.

2) ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ = 2ος πυρηνικός πόλεμος = παρά λίγο να αφανιστεί ο άνθρωπος.

3) ΣΗΜΕΡΑ = 3ος πυρηνικός πόλεμος = κάποιοι πιστεύουν στον ολοκληρωτικό αφανισμό, όμως κάνουν ΛΑΘΟΣ = ο σταυρός προστατεύει τη γη και ο Χριστός ΣΩΖΕΙ την ανθρωπότητα μαζί με τον ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

ΑΥΤΑ για τώρα φτάνουν

flox

Αφήστε μια απάντηση