ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ: συνέχεια= Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ & Ο ΘΕΟΣ

Ο άνθρωπος ως το ανώτερο Ον της δημιουργίας και λόγω της ταχύτατης εξελικτικής πορείας του ίσως να εθεωρείτο από αρχαίους κυρίως φιλοσόφους ως ο θεός, όταν μάλιστα αυτός απόκτησε την σύσταση του θεανθρώπου. Αυτά είναι ψέματα γιατί ΟΛΑ τα όντα έχουν τη δική τους αιώνια ανύψωση τους την οποία όμως παίρνουν από το θεό.

Χωρίς τον Θεό δεν θα υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ σε καμία Γένεση η όπου αλλού.

Στη Γένεση της Βίβλου βρίσκουμε.

και είπεν ο θεός ” ποιήσωμεν άνθρωπον κατ`εικόνα ημετέραν και καθ`ομοίωσιν.

Είναι δηλαδή ο άνθρωπος όμοιος με τον Τριαδικό θεό???

Τα λόγια αυτά έχουν από παλιά εξάψει την φαντασία μας σε τέτοιο σημείο ώστε να βλέπουν πολλοί πραγματικά τον άνθρωπο ως θεό. Όταν μάλιστα είδαν τους Αγίους και τους Αγγέλους του ουρανού και μίλησαν μαζί τους, εύκολα ήρθε η παρερμηνεία της γραφής ας πούμε για τους Ολύμπιους θεούς, τους οποίους φαντάζονταν ως αληθινές οντότητες που καθορίζουν τη μοίρα του Σύμπαντος. Έτσι από εξέχουσες κοσμογονικές – γεννημένες δυνάμεις και βρισκόμενες σχεδόν παντού και σε όλα τα όντα ΕΙΠΑΝ αυτούς θεούς που δεν είναι καν Όντα αλλά όπως έγραψα είναι οι εξαιρετικές και κυρίαρχες εκφράσεις του Θεού στη δημιουργία.

Πως όμως ο άνθρωπος ομοιάζει με το θεό???

Ας δούμε. Για να γίνει ο άνθρωπος ένα ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΟΝ από όλα τα άλλα όντα της δημιουργίας έτσι που ΜΟΝΟΝ εκείνος να λαμβάνει τις ειδικές ικανότητες με τις οποίες θα μπορούσε να παρακολουθεί το θεό, να Τον διαβάζει και να συνομιλεί μαζί Του, γινόμενος έτσι ο μοναδικός ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ του Θεού και συνδημιουργός Του….έγιναν τα εξής γεγονότα.

1) Ο Πατέρας παραχώρησε στον άνθρωπο = την ποιητικότητα Του, το δημιουργείν.

2) Το Άγιο Πνεύμα τα αναγκαία για τις δημιουργίες του.

3) Ο Γιος έδωσε στον άνθρωπο την Τριαδικότητα της δημιουργίας.

Τι σημαίνουν όμως αυτές οι δωρεές του θεού προς τον άνθρωπο???

1) Ο Πατέρας έχει στον εαυτόν Του τις άπειρες ιδέες και τις μήτρες του πρότυπου κόσμου. Είναι ο ποιητής όλων των όντων στην αρχική τους θεωρία. Έτσι αν και ο Ίδιος δεν έχει κανένα σχήμα η μορφή που να Τον ορίζουν διαθέτει όλες τις θεωρίες και τα μορφώματα σε όσα έδωσε και συνεχίζει να δίνει στο αθάνατο μέλλον. Μετά το τέλος της δημιουργίας, κατά την οποία ο Πατέρας παρέδωσε τα αρχικά σχέδια των όντων της όλης Γένεσης μαζί με τις απαραίτητες πρώτες δυνάμεις για να συντελεστεί η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ακόμα και το μέλλον της με νέους κόσμους και ολοκαίνουργα όντα, μετά αυτά τα αρχικά διαθέτει μια άπειρη θεωρία δημιουργίας την οποία βάζει στα χέρια του ανθρώπου. Ο άνθρωπος δια της του Θεού δωρεάς έγινε ΑΥΤΟΣ ο αιώνιος κοσμικός και Συμπαντικός δημιουργός που μπορεί να δημιουργεί ΟΣΑ  ΚΑΛΟΥΠΙΑ του δίνονται.

2) Τ ο Άγιο Πνεύμα δίνει στον άνθρωπο τα δομικά συστατικά για να κτίσει με αυτά ό,τι παίρνει από τον Πατέρα. Χωρίς αυτά τα Πατρικά θεωρήματα θα παρέμεναν όπως ήσαν και δεν θα εμφανίζονταν στον γεννημένο κόσμο. Το καθένα πάλι θεώρημα έχει την ανάγκη ειδικών λόγων του Αγίου Πνεύματος και τα λόγια αυτά υπάρχουν για να εκπληρώσουν ακριβώς τα δικά τους Πατρικά θεωρήματα. Ακόμα και ο ελαχιστότατος λόγος αν λείπει το σχέδιο του θεού δεν ολοκληρώνεται.

3) Ο Γιος παραχωρώντας στον άνθρωπο την Τριαδικότητα της ένωσης κάνει το Άγιο Πνεύμα το οποίο δόμησε το αρχικό θεώρημα = να ζωοποιείται, μετατρέποντας το σε ένα γεννημένο και αθάνατο ον. Αν ο λόγος του Αγίου Πνεύματος που δόθηκε για την δημιουργία μιας Πατρικής ιδέας δεν ενωθεί στην ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ του που ορίζει η τριαδική ένωση στην καθαρότητα αυτής, τότε το ον που θα γεννηθεί θα είναι δαιμόνιο και δαίμονας και όχι Άγιον, χάνοντας έτσι την αιώνια προοπτική του πορεία και εξέλιξη. Όμως και οι 3 προσφορές είναι ΤΕΛΕΙΕΣ ώστε η δημιουργία του ανθρώπου να είναι ασφαλισμένη.

Ο άνθρωπος λοιπόν, σύμφωνα με την ομοίωση του με τον Θεό έγινε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ γεννημένο ΟΝ που μπορεί όχι να κτίζει σπίτια, μηχανές, αγάλματα η αζωικές τέχνες και να διαβάζει την δημιουργία, αλλά πολύ περισσότερο να τεχνουργεί ο ίδιος ΑΘΑΝΑΤΑ ΟΝΤΑ = ζωντανά, με άπειρη μελλοντική εξέλιξη. Τέτοια δημιουργήματα κάνουν οι Άγιοι στον ουρανό όπως τα περίφημα Χερουβείμ και Σεραφείμ.

Αυτά γίνονται στο ουρανό, στη γη ποτέ ο άνθρωπος δεν δημιούργησε κάτι ζωντανό, παρά μόνο σίδερα, πέτρες και ξύλα δεμένα με σχοινιά η υλικές κόλλες και κινούμενο με τις γνωστές ενέργειες.

Μετά από πολλά χρόνια και εγώ κατάλαβα = γιατί ο προφήτης Ιεζεκιήλ ονόμαζε το Χερουβείμ στο οποίο τον ανέβασαν οι Άγγελοι = τούτο το ζωντανό ΟΝ.

Αυτή είναι η ομοίωση του ανθρώπου με τον θεό και όχι μορφολογικά, σχηματικά η άλλο τι. Δηλαδή= η θεïκή ποιητικότητα του, η παντοτινή χρησιμοποίηση του Αγίου Πνεύματος για έργα ΨΥΧΙΚΑ και ΖΩΝΤΑΝΑ.

Η Δαρβινική θεωρία περί της εξέλιξης των όντων είναι όχι μόνον ψευδής αλλά και σατανική γιατί κατεβάζει – γκρεμίζει τον Επιστάτη του Θεού στα επίπεδα της κτηνώδους και μεταλλαγμένης φύσης των ζώων, μάλιστα αυτήν του Πιθήκου. Κανένα ζώο δεν εξελίσσεται σε άλλο ζώο, ούτε φυτό, αφού στην πραγματική του, στην πρώτη του και αιώνια πνευματική του κατάσταση ( πριν την ραδιενεργό αμαρτία ) διατηρεί πάντα την μοναδικότητα της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ του. Οι παρομοιώσεις και οι μεταβολές των γήινων ζώων και φυτών προέκυψαν από την βαρβαρότητα της ραδιενεργούς μετάλλαξης η οποία έκλεισε τους ανοιχτούς ορίζοντες της αληθινής εξέλιξης και όλα στριμώχτηκαν στο αδιέξοδο της δαιμονικής παραγωγής όπου τα πάντα από την μεγάλη μόλυνση στο τέλος γίνονται ΙΔΙΑ. Αν υποθέσουμε ότι οι μολυσμένες μεταλλάξεις συνεχιστούν μέσα σε αυξημένα πεδία ραδιενέργειας τότε όχι μόνον τα ζώα αλλά και οι άνθρωποι θα έχουν την ίδια μορφή και τις αυτές εκφράσεις της συντριβής γιατί δεν υπάρχει άλλος εξελικτικός δρόμος από αυτόν της ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ. Στην κόλαση όλα τα ζώα ( και τα μικρόβια ) κατέληξαν σε ανύπαρκτες, αφύσικες και βαριές σωματικές μορφές και σχηματισμούς που βρίσκονται πολύ μακριά από την σωστή τους πραγματικότητα.

Κάποιοι ιοί ( Η1Ν1 ), και αρκετοί άλλοι,  μεταφέρθηκαν από την κόλαση στη γη, τις τελευταίες δεκαετίες, με σκοπό την αύξηση της θανάτωσης των ανθρώπων. Όμως επειδή η μόλυνση στη γη είναι εκατομμύρια φορές μικρότερη από αυτήν της κόλασης οι από εκεί ερχόμενοι ιοί εξασθενούν και καταρρίπτονται εύκολα και χαλάνε τα σχέδια των οπαδών του 666.

Τίποτα από την κόλαση δεν μπορεί να επιβιώσει στη γη μας για τούτο και οι προσπάθειες του διαβόλου είναι να μετατρέψει τη γη σε κόλαση. Οι προσπάθειες αυτές στις ημέρες μας βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και σύντομα θα έρθει ο 3ος παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος.

Τελικά ο διάβολος θα αποτύχει, η ανθρωπότητα θα σωθεί και η γη θα ξαναμπεί στον ζωντανό κόσμο του Παραδείσου. Ο διάβολος μαζί με τους γήινους φίλους του θα εκδιωχθούν στην κόλαση και όπως έχω πει θα χαθούν στην αιωνιότητα του ΧΑΟΥΣ.

flox

Αφήστε μια απάντηση