Ο 12ος ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Ο ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Ο Ησίοδος γράφει ότι ήταν γιος του Δία και της Αλκμήνης, της γυναίκας του Αμφιτρύωνα. Μετά από μια μάχη με τους Μινύες ο Ηρακλής έχασε τα λογικά του και έριξε τα παιδιά που είχε από την Μεγάρα ( = μεγάλη κατάρα ) στη φωτιά μαζί με τα δύο παιδιά του Ιφικλή,

< και τους τε ιδίους παίδας, ους εκ Μεγάρας είχεν, εις πυρ εμβαλείν και του Ιφικλέους δύο >.

Γι` αυτό  και αυτοεξορίζεται , όταν μετά πήγε και ρώτησε στους Δελφούς η Πυθία τότε για πρώτη φορά τον προσφώνησε Ηρακλή, γιατί τον έλεγαν Αλκείδη. Του είπε να κατοικίσει στην Τίρυνθα υπηρετώντας τον Ευρυσθέα δώδεκα χρόνια και να εκτελέσει τους δώδεκα άθλους. Αυτά του είπε και ότι όταν τελειώσει τους δώδεκα άθλους θα γίνει ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

Ένας από τους άθλους ήταν να φέρει από τον Άδη τον Κέρβερο που είχε τρία κεφάλια σκύλου, ουρά δράκοντα και πίσω του φιδοκέφαλα όλων των ειδών.

Ο Ηρακλής κατέβηκε από ένα στόμιο βρισκόμενο στο Ταίναρο της Λακωνίας στον Άδη αφού πρώτα μυήθηκε στα Ελευσίνια μυστήρια από τον Εύμολο.

Ο Ηρακλής συνάντησε τον Κέρβερο στις πύλες του Αχέροντα. Εκεί κάτω έφτιαξε μια πανίσχυρη αμυντική ασπίδα , σκέπασε το κεφάλι του με δέρμα λιονταριού και όταν τον έπιασε έσφιξε με τα χέρια του το κεφάλι του θηρίου και το έσφιγγε δυνατά ώσπου παραδόθηκε, παρά το γεγονός ότι ο δράκος έριχνε συνέχεια φωτιά καταπάνω του.

Κουβάλησε λοιπόν τον Κέρβερο από τον Άδη ανεβάζοντας τον από την Τροιζήνα. Αφού έδειξε ο Ηρακλής τον Κέρβερο στον Ευρυσθέα τον επανέφερε πάλι στον Άδη.

Ο μύθος του Ηρακλή άναψε τη φαντασία των ανθρώπων όλων των εποχών και πολλοί προσπάθησαν και προσπαθούν ακόμα να λύσουν τα Ερμητικά αυτά μυστικά. Έχουν γραφεί πάρα πολλές ερμηνείες οι οποίες πιστεύω ότι δεν πλησιάζουν καν την αλήθεια. Θα προσπαθήσω , λακωνικά, αν μπορέσω, να πω δυο λόγια για αυτήν την ιστορία. Η δυσκολία μου πάντα είναι το γεγονός ότι πάω να εξηγήσω τη δύναμη του Α μέσα στις άπειρες λέξεις και ονόματα χωρίς να έχω αποκαλύψει και τα υπόλοιπα γράμματα της Αλφαβήτου.

Μια άλλη πάλι δυσκολία είναι ότι στα Διεθνή Ερμητικά αλφάβητα τα στοιχεία που περιέχονται υπέστησαν μεγάλες αλλαγές. Η πρώτη σύγχυση έγινε πριν 10.500 χρόνια τότε που η ανθρωπότητα έκτιζε τον < πύργο της Βαβέλ >. Τότε σε κάποιο σημείο πολλοί άρχισαν να μιλάνε άλλες γλώσσες ( = σύγχυση του Ερμητισμού )και αποτέλεσμα ήταν η διεθνής Ερμητική γραφή να γίνει με διαφορετικά αλφαβητάρια.

Τούτο εξηγείται εύκολα γιατί οι μάρτυρες ενός παγκόσμιου γεγονότος διατηρούν διαφορετικές εικόνες ένεκα των ποικίλων εμπειριών τους. Αν υποθέσουμε για παράδειγμα ότι θα γίνει σήμερα ένας παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος και τα πυρηνικά όπλα πέσουν στις πέντε ηπείρους γνωρίζουμε ότι κάποιες χώρες θα δεχτούν μεγαλύτερη καταστροφή και άλλες μικρότερη. Οι επιζώντες του ολέθρου θα έχουν τέτοιες αναμνήσεις ανάλογες από το είδος της ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

Εξαιτίας αυτών των λόγων ανάγκης επιβίωσης γεννήθηκε η περίφημη  < ΓΛΩΣΣΟΛΑΛΙΑ >.

Όλοι εξιστορούν τα ίδια γεγονότα αλλά με διαφορετικά γράμματα.

Στη συνέχεια δεν θα πω τι ήταν ο Ηρακλής γιατί θα πάρει πολύ μάκρος η ιστορία του, όμως θα δώσω μια μοναδική προσέγγιση στο θέμα αυτό και λέγω χωρίς καμία αμφιβολία η δισταγμό ότ騻

Ο Ηρακλής και ο προφήτης Ηλίας = ΕΝΑ και το ΑΥΤΟ γεγονός.

Οι Έλληνες εκείνη την εποχή είδαν  τα δρώμενα μιας ειδικής και ιδιάζουσας  ΟΜΑΔΑΣ ανθρώπων= οι οποίοι δεν πέθαναν από την ραδιενεργό αμαρτία και έδωσαν αυτήν την ονομασία του Ηρακλή, ενώ οι Ισραηλίτες το ίδιο πράγμα το είπαν = ο Ηλίας.

Την όλη ερμηνεία τους ίσως να την δώσω όταν πρέπει.

Ο Ηρακλής λοιπόν στην ιστορία του Κέρβερου αντιπροσωπεύει εκείνους τους αθάνατους – γήινους που πέταξαν με τα γρήγορα άλογα τους = τα διαστημόπλοια , κάτω στον ουρανό της Κόλασης.

Όταν έφθασαν στην πύλη της Κόλασης αιχμαλώτισαν μερικά διαβολικά σκυλιά = Σατανικούς ανθρώπους που φύλαγαν  και αυτοί με τα ραδιενεργά τους διαστημόπλοια τον από πάνω χώρο της Κόλασης και τους έφεραν στη γη και έδειξαν στους γήινους το κατάντημα των δαιμονισμένων και Σατανικών ανθρώπων.

Η επιχείρηση αυτή έγινε γιατί τότε οι γήινοι δεν πίστευαν ότι υπήρχε μεγαλύτερο κακό από το δικό τους, που έχασαν την αθανασία από τα πυρηνικά όπλα, κατά τον πρώτο πυρηνικό πόλεμο της Αφρικής.

Όταν οι άνθρωποι είδαν την απίστευτη αγριότητα των διαβόλων και τις φοβερές σωματικές και ψυχικές μεταλλάξεις ( από την πολύ ραδιενέργεια ) ο δικός τους πόνος μειώθηκε και αυξήθηκε η θέληση για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ τους.

Φανταστείτε σήμερα, αν θα ήταν δυνατό να γίνει, να πήγαιναν Ηρακλήδες από τη γη , με διαστημόπλοια στον νεκρόχωρο της ραδιενεργής κοινωνίας = στην Κόλαση, να πολεμούσαν με τις πάνοπλες στρατιωτικές εκεί δυνάμεις που ρίχνουν τα πυρηνικά βέλη χωρίς δισταγμό, να νικούσαν τους διαβόλους , να έπιαναν αιχμαλώτους και να τους κουβαλούσαν στη γη.

Τι θα συνέβαινε σε μια τέτοια περίπτωση????

Η ανθρωπότητα εμβρόντητη και ξαφνιασμένη μπροστά σε τέτοιο απύθμενο κακό θα έβλεπε τον ίδιο θάνατο που κρατάει στα χέρια της που είναι τα πυρηνικά όπλα. Την επομένη ημέρα θα κατέστρεφαν όλους τους πυρηνικούς εξοπλισμούς και οι άνθρωποι, όλοι μαζί θα ζητούσαν το δρόμο της αρετής στην  Αγάπη του Χριστού.

Τέτοιο μέγεθος έχει ο δωδέκατος άθλος του Ηρακλή.

Σήμερα δεν χρειάζεται να γίνει κάτι παρόμοιο γιατί ο πόλεμος έχει αποφασιστεί και θα γίνει και με την θέληση του Θεού αφού ο άνθρωπος έχει την δυνατότητα να ΝΙΚΗΣΕΙ καθαρά και μόνος του τα διαβολικά σχέδια και θα νικήσει. Για να αξιωθεί αυτή τη δύναμη συνέβαλαν στο παρελθόν όλοι οι άθλοι του Ηρακλή, η βοήθεια των Αγίων του ουρανού, οι Άγιοι της γης, όσα αγγελικά στρατεύματα εργάστηκαν για εμάς , όλοι οι βοηθοί της Ανάστασης και κυρίως την τελική ΝΙΚΗ πρόσφερε στον άνθρωπο ο Ιησούς, όταν έχυσε το αίμα Του επάνω στο Σταυρό.

Στο επεισόδιο της συμπλοκής στην Κόλαση μαθαίνουμε από τον Ησίοδο ότι εκεί ο Ηρακλής συνάντησε μια φωταγωγημένη πολιτεία η οποία ακτινοβολούσε από μια δυνατή λάμψη.  Στην αρχή νόμιζε ότι το φως έβγαινε από τις πυρηνικές εκρήξεις και έσυρε το ξίφος ( τα δικά τους όπλα ) για να αμυνθεί στη ραδιενέργεια και να καταστρέψει την πόλη της φωτιάς. Μετά όμως τον πληροφόρησαν ότι η περίεργη λάμψη ήταν ψεύτικη και δεν υπήρχε κίνδυνος. Ο μεγάλος φωτισμός της πόλης παραγόταν ( και συνεχίζεται να παράγεται ) στα πυρηνικά εργοστάσια τα οποία χρησιμοποιούν την ραδιενέργεια για την παραγωγή ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΕΤΟΣ. Αυτή η σύγχυση έγινε γιατί οι άνθρωποι πρώτη φορά έβλεπαν μια Ηλεκτροφωτισμένη πόλη αφού το Ηλεκτρικό ρεύμα είναι μολυσμένη ενέργεια που μολύνει την αγαθότητα. Και στη γη δεν χρησιμοποίησαν ποτέ πριν αυτή την ενέργεια γιατί υπάρχει νόμος που απαγορεύει τα στερεωμένα να τα βγάλει ο άνθρωπος έξω από τους ουρανούς τους. Εμείς σήμερα δεν βγάζουμε μόνο τα Ηλεκτρόνια αλλά και τα βαριά πρωτόνια, γινόμενοι έτσι αληθινοί σατανάδες.

Το επεισόδιο αυτό ο Ησίοδος το έχει ως εξής γραμμένο,

<< επί δε την Γοργόνα το ξίφος ως ζώσαν ελκείν, και παρά Ερμού μανθάνει ότι κενόν είδωλον έστι >>

Εκεί κάτω συνάντησαν και πυρηνικές βάσεις και θέλησαν να τις καταστρέψουν αλλά οι διάβολοι πρόλαβαν , πήραν τα όπλα τους και ξέφυγαν. Είναι βέβαιο ότι ο διαβολικός κόσμος ΕΔΡΑΙΩΣΕ και επέκτεινε τη χρήση της ραδιενέργειας σε μεγάλες σατανικές τεχνολογικές  κατασκευές. Ένας κόσμος στο βυθό της κάτω πυραμίδας ( = της σφαίρας των αστερισμών ) γεμάτος επικίνδυνη ραδιενέργεια σε οποιονδήποτε ξένο , θνητούς και αθανάτους.

Ο Ηρακλής γνώριζε το μεγάλο κακό που επιφέρει η ραδιενέργεια στις ψυχές και στα σώματα των ανθρώπων αφού ήταν μάρτυρας της μετάλλαξης των γήινων , αν και αυτόν η ραδιενέργεια δεν τον άγγιξε για 6.000 χρόνια που παρέμεινε στη γη όπου βοηθούσε τους άρρωστους στα προβλήματα της χωματερής επιβίωσης. Πριν κατέβει στην Κόλαση πήρε μαζί του ειδικό εξοπλισμό ο οποίος υπερτερούσε στα πυρηνικά καλάμια των διαβόλων. Ο εξοπλισμός αυτός είναι όμοιος με την ακατανίκητη  Ρομφαία του Μιχαήλ, την αδιαπέραστη από τα φρικαλέα βέλη.

Η γνώση της παρέμενε ιερή και απόκρυφη στις στοές της Ελευσίνας μέχρι που τελικά χάθηκε. Δόθηκε αυτή τότε στον Ηρακλή αφού μυήθηκε στα Ελευσίνια μυστήρια των οποίων η αρχή φτάνει πίσω 11.000 χρόνια.

Το γεγονός ότι στη γη εκείνη την εποχή υπήρχε γνώση επιστημονική και τεχνολογική πολύ ανώτερη από την αντίστοιχη της Κόλασης είναι βέβαιο και δεν επιτρέπει καμία αμφιβολία. Η βεβαιότητα αυτή στηρίζεται στα εξής δεδομένα. Όταν εξέπεσε ο Σατανάς από τον ουρανό την ίδια εποχή αμάρτησε και ο γήινος. Και οι δυο έχασαν τη ζωή τους, ο ένας στην μακρινή αιωνιότητα ενώ ο άνθρωπος της γης μεταλλάχτηκε στο σάρκινο και θνητό σώμα, πράγμα που του δίνει την ευκαιρία να ξανά ζητήσει την αθανασία.

Αυτό ακριβώς συνέβαινε στη γη την εποχή του Αργύρου ( ιατρική περίοδος ).

Στην Κόλαση ο σατανικός κόσμος παραδόθηκε στον ολοκληρωτικό  θάνατο, τα πρώτα πνευματικά σώματα με την ισχυρή ραδιενέργεια μεταλλάχτηκαν σε πέτρινα τα οποία από τότε απόκτησαν την ανάγκη της ραδιενέργειας. Εκεί δηλαδή, στην Κόλαση, δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς την αιώνια φωτιά. Τα επίπεδα της ραδιενέργειας είναι τόσο μεγάλα που δεν επιτρέπουν την παραμονή των σημερινών γήινων οι οποίοι αναφλέγονται αμέσως μόλις εκτεθούν σε αυτή την Κολασμένη ατμόσφαιρα. Η ραδιενέργεια εκεί ξεπερνάει κατά δισεκατομμύρια φορές την γήινη μόλυνση της παλιάς εποχής και η οποία σκότωσε τον αθάνατο άνθρωπο και σύσσωμη όλη τη φύση με όλα τα όντα της εδώ.

Στη γη αντίθετα οι σάρκινοι  μπορούν να ξαναγίνουν όπως πριν και προς αυτή την κατεύθυνση τράβηξε η ΑΡΓΩ την εποχή του Αργύρου, στην ανάπτυξη της ιατρικής. Τότε γεννήθηκε ο πρώτος Ασκληπιός. Ο στόχος όμως δεν επετεύχθη μέχρι σήμερα γιατί τότε δυστυχώς οι γήινοι ξαναπιάστηκαν με τα πυρηνικά και στον αναπόφευκτο  πυρηνικό πόλεμο έχασαν ακόμα περισσότερα.

Σήμερα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και παρά το γεγονός ότι επέρχεται πάλι παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στην ΑΘΑΝΑΣΙΑ, την οποία θα φέρει ο Χριστός σε λίγο μόλις χρόνο.

Μαθαίνουμε έτσι ότι στη γη οι άνθρωποι είχαν ανιούσα επιστήμη ενώ στην Κόλαση κατιούσα. Το ανέβασμα αυτό στην Αργυρή εποχή έδωσε στον Ηρακλή τις ανώτερες τεχνολογικές δυνάμεις για να επιχειρήσει την κάθοδο στην Κόλαση. Αυτή η γήινη ανωτερότητα της τεχνολογίας έναντι της Σατανικής δεν σημαίνει ότι ο άθλος της κατάβασης στον πέτρινο κόσμο ήταν ένα άνετο ταξίδι. Ο κίνδυνος στην εκτεταμένη ραδιενέργεια είχε τρομάξει όχι μόνο τους γήινους αλλά και τους αθάνατους του επάνω ουρανού. Γιατί και οι αθάνατοι πεθαίνουν σε μεγάλες δόσεις ραδιενέργειας, για το λόγο αυτό αποφεύγουν και τη γη.

Όταν λοιπόν έδειξε στους γήινους τη θλιβερή κατάντια των ανθρώπων της Κόλασης και οι εδώ είδαν με τα μάτια τους τα παραμορφωμένα τέρατα πήραν μεγάλο θάρρος και έβαλαν όλες τις δυνάμεις τους να αποφύγουν την τερατώδη κάθοδο, η οποία προξένησε ΦΟΒΟ ΜΕΓΑ και γύρισαν τα μάτια προς τα ΕΠΑΝΩ. Το βλέμμα που έριξαν στον Κέρβερο δημιούργησε εκείνη τη δυναμική που χρειαζόταν για να ξαναρίξουν την Αργώ σε πιο καθαρά νερά και απέφυγαν την μαύρη θάλασσα, η οποία οδηγεί τα καράβια του κόσμου στην από κάτω κόλαση.

Ο άθλος αυτός του Ηρακλή Γράφηκε στην ιστορία με άσβεστα γράμματα και παρέμεινε στις ερχόμενες χιλιετίες να δείχνει το δρόμο της σωτηρίας και να αποθαρρύνει την όποια κατηφορική πορεία αφού δείγματα της κόλασης τα φανέρωσε με τέτοιο τρόπο ο Ηρακλής ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία για τη μαύρη Αζωία του κάτω κόσμου.

Και οι ερχόμενες γενιές διδάχτηκαν την αναζήτηση του δρόμου της Ανάστασης και να επιμένουν μέχρι την τελική ΑΝΑΒΑΣΗ. Όταν συμβεί αυτό θα είναι Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΘΛΟΣ του γήινου και σε αυτόν τον άθλο το κυριότερο έργο έχει προσφέρει Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.

Ένα άλλο γεγονός σχετικό με τον Κέρβερο είναι ότι όταν ο Ηρακλής ανέβηκε από την κόλαση επάνω στη γη, επειδή ο Κέρβερος δεν ήταν συνηθισμένος στο φως ΖΑΛΙΣΤΗΚΕ και έκανε εμετό από σίελο, χολή και αφρό φαρμακερό ο οποίος έπεσε στη χώρα των Μαρινδυανών. Στο μέρος από όπου βγήκε ο Κέρβερος λέγεται ότι στη γη βλάστησε ένα δηλητηριώδες χόρτο το ονομαζόμενο Ακόνιτον.

Η ιστορία αυτή γραμμένη Ερμητικά, όπως έγινε με όλα τα αρχαία κείμενα και πολλά νεότερα δίνει τα εξής πραγματικά γεγονότα.   Οι άνθρωποι της κόλασης όταν έπαθαν αυτοί τα μέγιστα κακά, μόνοι από ολόκληρη τη Γαλαξιακή ανθρωπότητα, βρέθηκαν στον ΠΑΤΟ του ΚΟΣΜΟΥ και στην αδιέξοδη γωνιά του ΛΟΓΟΥ. Έπαθαν μετάλλαξη στο Νου, στην ψυχή και στ σώμα γενόμενοι έτσι οι περισσότερο ανόητοι, βαρύψυχοι και πετροσώματοι από όλους τους ανθρώπους τη παναστρικής κοινωνίας.

Η ραδιενέργεια που είναι το χειρότερο φαρμάκι και γεννήτορας όλων των ασθενειών δημιούργησε τις σοβαρές μεταλλάξεις στους σατανάδες. Χτυπημένοι με τα μέγιστα κακά συνήθισαν, προσαρμόστηκαν και νεκρώθηκαν στο είδος της Αζωίας. Όταν ο Ηρακλής πήρε τον Κέρβερο από το περιβάλλον του και ερχόμενοι στη γη άνθρωποι της κόλασης είδαν τον ανώτερο τρόπο της θνητής  προσαρμογής των γήινων έπαθαν σύγχυση. Ο νους τους ζαλισμένος από τις εδώ εικόνες διαταράχτηκε και έκπληκτοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τις διαφορές ανάμεσα στη δική τους νεκρή φύση και αυτής των γήινων.

Δεν εννόησαν τελικά ΤΙΠΟΤΑ γιατί ο νους τους ήταν πια ανίκανος να διαβάσει ανώτερες ιδέες από αυτές της κτηνώδους δυσαρμονίας και σκέφτηκαν πονηρά > να επανέλθουν κάποτε στον πλανήτη μας και να τον μετατρέψουν σε δική τους κατοικία, καταστρέφοντας τα πάντα εδώ. Δεν έχασαν την ευκαιρία και μύησαν μερικούς στην σατανική τεχνολογία, τη λεγόμενη ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΑ.

Το γεγονός ότι ο σατανάς απέκτησε οπαδούς εδώ οφείλεται στην παραμονή του Κέρβερου για αρκετό χρόνο στη γη, στον οποίον οι γήινοι μελετούσαν το είδος του κολασμένου ανθρώπου. Από τις μελέτες βγήκε το καθαρό αποτέλεσμα και πάρθηκε η τελική αδιαφιλονίκητη απόφαση της ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ αυτής της αγριότητας ως μη έχουσα καμία προοπτική εξέλιξης σε ανώτερα νοήμωντα όντα. Κατάλαβαν δηλαδή ότι οι άνθρωποι της κόλασης δεν ανήκουν πλέον στο ανθρώπινο είδος αλλά στο χειρότερο της γεννημένης φρίκης. Επέλεξαν την γήινη θνητότητα η οποία δια του σωματικού θανάτου τους έδινε την ευκαιρία της επανόδου στον πρώτο ανώτερο χώρο των αγίων, στους επάνω ουρανούς.

Αυτό καταγράψαντες ύμνησαν στις ερχόμενες γενεές ότι ΑΥΤΟΣ ήταν ο ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ τρόπος επαναφοράς στην αληθινή αθανασία και η άνοδος  στον πανύψηλο Ελικώνα του ουράνιου Ολύμπου.

 

Σημείωση 1η

Ο αναφερόμενος στα αρχαία Ελληνικά κείμενα ΑΔΗΣ τις περισσότερες φορές δεν ανταποκρίνεται στην ΑΛΗΘΕΙΑ, λόγω της βιβλικής καταστροφής του Ερμητικού λόγου. Η καταστροφή αυτή έγινε περί το 1500 – 2000 π.χ. Έτσι στα γνωστά Ελληνιστικά  χρόνια = 4ος αιώνας π.χ. είναι αδύνατον να έφθασε ακόμα και το 10% της αλήθειας.

Στον κοσμογονικό Άδη δεν μπορούν να πάνε άνθρωποι με τα σώματα τους είτε αυτά είναι πνευματικά, σάρκινα ακόμα και τα φωτεινά των θεανθρώπων της υψηλής τάξης του εβδόμου ουρανού. Η ιδιαιτερότητα αυτή του Άδη έγινε και η αιτία της γέννησης του κακού γιατί ΚΑΠΟΤΕ έπρεπε ο αστρικός άνθρωπος να βρει τρόπο να πάει εκεί που δεν πάτησε ΠΟΤΕ στον προηγούμενο και αιώνιο παρελθόν ΚΑΝΕΝΑΣ. Οι αρχαίοι Έλληνες μπέρδεψαν τον κοσμογονικό   Άδη του Ησιόδου με την γεννημένη Κόλαση.

Για παράδειγμα στην κάθοδος του Ορφέα στον Άδη = δεν πήγε κάποιος ζωντανός άνθρωπος για να ξαναζωντανέψει την Ευρυδίκη. Η ιστορία αυτή μας δείχνει την προσπάθεια που έκαναν οι άνθρωποι της Αργυρής εποχής, τότε που άνθησε η μεγάλη ιατρική, 11.000 χρόνια πριν, για να ξαναποκτήσουν την αθανασία. Η προσπάθεια αυτή απέτυχε γιατί στο εγχείρημα αυτό οι μπροστάρηδες = οι οδηγοί εκείνης της κοινωνίας κόλλησαν στις μελέτες της προηγούμενης και πεθαμένης από τη ραδιενέργεια ανθρωπότητας = την Ευρυδίκη. Ξανάδαν  τη μόλυνση, καταπιάστηκαν με αυτήν, παράτησαν την ιατρική και γρήγορα τα χέρια τους κρατούσαν τα νέα πυρηνικά όπλα με τα οποία παρά λίγο να μην επιζήσει τότε ούτε ένας άνθρωπος.

Ο Ηρακλής ( = οι αθάνατοι γήινοι, οι μη μολυσμένοι από την ραδιενέργεια, οι ΚΑΘΑΡΟΙ και ΑΓΙΟΙ ), με κανένα τρόπο δεν μπορούσε να κατέβει στον αληθινό Άδη αλλά όπως έγραψα πήγε στην Κόλαση όπου κατέφυγε ο διάβολος μαζί με τους δικούς του μετά την πτώση του από τον ουρανό των Αγίων.

Τα αίτια στα οποία οφείλεται η μη θανατηφόρα μόλυνση του… Ηρακλή είναι μεγάλη ιστορία στην οποία πρέπει να μιλήσουμε με άγνωστη επιστήμη και πολλά λόγια. Αυτό θα γίνει σε ένα άλλο θέμα.

Σημείωση 2η

Η ταύτιση του προφήτη Ηλία η Ηλείας και Ηλιού με αυτήν του Ηρακλή θα ξαφνιάσει όλους και σίγουρα αυτούς που θα διαβάσουν τα γραφτά μου. Θα πούνε πολλά αλλά οι διαμαρτυρίες δεν πρόκειται να αλλάξουν την πραγματικότητα, ούτε και εγώ είμαι τόσο ανόητος που θα τολμούσα να πω ψευδείς ιστορίες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ.

Επειδή οι ιστορικοί και οι αρχαιολόγοι έχουν βασιστεί στο  10 % των ψεύτικων  αρχαίων Ελληνικών γραμμάτων, τα οποία και οι ίδιοι αρχαίοι συγγραφείς δεν καταλάβαιναν, φτάσαμε σήμερα να έχουμε κτίσει μια τεράστια πέτρινη πολιτεία επάνω στην άμμο της θάλασσας. Και όσα πιστεύουν οι άνθρωποι σύντομα θα γκρεμιστούν στο πρώτο φως της αλήθειας .

Η παλαιά διαθήκη γράφει σχεδόν τα πάντα, όχι όμως όπως τα εννόησαν οι Ισραηλίτες ούτε και οι άλλοι Εθνικοί η οι σημερινοί, οι χαμένοι στην απέραντη ερημιά του απόκοσμου όπου δεν πέφτει  ποτέ μια σταγόνα για να ξεδιψάσουν τα στεγνωμένα χείλη. Αυτά που έγιναν πριν 16.000 και 11.000 χρόνια τα βλέπουνε μόλις στα 1500 π.χ. και με άλλα μάτια.

Οι δύο ιστορίες του Ηλία και του Ηρακλή είναι τόσο ίδιες λες και τις έγραψε ο ίδιος άνθρωπος σε διαφορετικές γλώσσες. Και οι δυο σκότωσαν τα 2 παιδιά τους και ήσαν ανακατεμένοι με την ακατανόμαστη φωτιά. Ο Ηλίας κατακεραύνωνε τους εχθρούς του και δεν άφηνε κανένα ζωντανό και έλεγε

< ει εγώ άνθρωπος του Θεού, πυρ εξελεύσεται  εξ ουρανού και κατακαύσει αυτούς. >

Με την ίδια φωτιά και ο Ηρακλής θανάτωσε ΠΟΛΛΟΥΣ = οι οποίοι έπρεπε να θανατωθούν για να παρατήσουν τις πυρηνικές τους δραστηριότητες , κυρίως μετά τον 2ον παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο ( πριν 11.000 χρόνια ). Η γνώση της ραδιενέργειας έπρεπε να ξεχαστεί στις ερχόμενες χιλιετίες και η ανθρωπότητα να απομακρυνθεί από τον απίστευτο αυτόν θάνατο. Πολλοί άθλοι του Ηρακλή περιγράφουν τέτοια ακριβώς γεγονότα μέχρι που τελικά μετά από λίγους  αιώνες η κοινωνία αποκαμωμένη από την αρρώστια ξάπλωσε να κοιμηθεί. Τότε ο Ηρακλής δημιούργησε την γήινη ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ( ίδρυσε στην Αρχαία Ολυμπία το Στάδιο και δίπλα έβαλε την υπογραφή της ιερής γνώσης = την ΣΦΗΝΑ του ΚΡΟΝΟΥ ) με την οποία οδήγησε την ανθρωπότητα ΗΡΕΜΑ στην νέα πραγματικότητα της θνητής πορείας με προορισμό την Ανάσταση ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΗ όταν ο Χριστός θα έφτιαχνε τον Αναστάσιμο Λόγο.

Μετά από τον δωδέκατο άθλο και την ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ = τη γαλήνη  των άρρωστων ΑΥΤΟΙ επέστρεψαν στον ουράνιο κόσμο των Αγίων , στους αθάνατους, αφού απέδειξαν ότι..

Κατά την επί 6.000 χρόνια παραμονή τους στην φλεγόμενη από τη ραδιενέργεια γη δεν επηρεάστηκε ΚΑΘΟΛΟΥ η ψυχοσωματική τους υπόσταση και δεν έπαθαν την παραμικρή μετάλλαξη.

Τότε οι ουράνιοι τους δέχτηκαν με χαρά και τους επανένταξαν στην Άγια κοινωνία τους των 7 ουρανών.

 

Σημείωση 3η

Στην ιστορία του Ορφέα μπορούμε να δούμε.

Την εποχή εκείνη η Ιατρική έφτασε τόσο ψηλά που δεν βάζει ο νους του σημερινού ανθρώπου. Από τον ίδιο τον μύθο μαθαίνουμε ότι σχεδόν παρά λίγο να τα κατάφερναν οι άνθρωποι να ξαναποκτήσουν την αθανασία, και όλη η υπόθεση χάθηκε όταν γύρισε και ξανάδε την Ευρυδίκη. Μια κοινωνία διψασμένη και παθιασμένη με τα βότανα έσκυψε πάνω στο άρρωστο και κρεάτινο σώμα προσπαθώντας να πετάξει την ΑΜΑΡΤΙΑ.

Οι μεταμοσχεύσεις που έκαναν τότε ήσαν πολύ πιο προχωρημένες και γίνονταν με μεγάλη ευκολία λόγω και της ισχυρότερης ψυχικής δύναμης η οποία στους μετέπειτα καιρούς μειώθηκε γιατί αυξήθηκε αντίστοιχα η υλική επιβάρυνση του σώματος, εξαιτίας του 2ου πυρηνικού πολέμου που ακολούθησε και την παραπέρα παραμόρφωση της ψυχοσωματικής σύστασης.

Πάντως εκείνοι οι πρόγονοι μας πίστευαν ότι έφτασαν τόσο πολύ κοντά στην ανακάλυψη του ΕΛΙΞΗΡΙΟΥ της ΖΩΗΣ για την απόκτηση της αθανασίας και οι ιατρικές επιτυχίες τους θα ήσαν ζηλευτές στους σημερινούς γιατρούς, αν τις γνώριζαν.

Η αποτυχία αυτή ήταν προφανώς δεδομένη και έτσι θα πήγαινε οποιαδήποτε προσπάθεια ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ = ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΔΗ.

Και οι πεθαμένοι του Άδη περίμεναν το μοναδικό ΘΑΥΜΑ της έλευσης του ΧΡΙΣΤΟΥ για την επιστροφή στην Ιθάκη = την αθανασία στο πνευματικό σώμα των κατοίκων του ουρανού.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες εκείνων των γιατρών οι άνθρωποι μετά την 2η ΑΜΑΡΤΙΑ βρέθηκαν με περισσότερο επιβαρημένη την ψυχοσωματική τους σύσταση. Από την νέα υλική παραβίαση και τον εμπλουτισμό του Νου με αυξημένα σωματικά δημιουργήθηκε ο πιο άρρωστος άνθρωπος , ο γεμάτος ΚΑΡΚΙΝΟ που φθάνει στις ημέρες μας ( εκτός των πετροσώματων διαβόλων ).

Και ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ είναι η ανίατη ασθένεια των χωμάτινων ανθρώπων. Δεν την γιάτρεψαν εκείνοι οι ανώτεροι γιατροί και ποτέ δεν θα το καταφέρουν οι σημερινοί = οι οποίοι ούτε που βλέπουν την ψυχή. Στην Αποκάλυψη διαβάζουμε..

και απήλθεν ο πρώτος και εξέχεε την φιάλην αυτού εις την γην˙ και εγένετο έλκος κακόν και πονηρόν επί τους ανθρώπους τους έχοντας το χάραγμα του θηρίου και τους προσκυνούντας τη εικόνι αυτού. > Αποκάλυψις 16/ 2

Έλκος κακόν και ΠΟΝΗΡΟΝ = το ανίκητο, το διαφεύγον= το μη ιάσιμο, το αθεράπευτο.

Η οποιαδήποτε ίαση αυτής της αρρώστιας είναι εκ θεού και όχι από τους μεγαλογιατρούς. Και σήμερα σχεδόν όλοι οι άνθρωποι φέρνουν το χάραγμα του Θηρίου, άλλοι πολύ και άλλοι λιγότερο και οι μετανοούντες λαμβάνουν την ΧΑΡΙ του Θεού σε όλα τα προβλήματα τους.

Και ρωτώ όλοι οι ασθενούντες από την επάρατο αρρώστια είναι οι του Αντίχριστου και διαβολικοί άνθρωποι????

Η απάντηση μου είναι ΟΧΙ.

Πολλοί άνθρωποι πέθαναν σε μικρή ηλικία, μωρά παιδιά, πότε πρόλαβαν να συμπράξουν με τους 666???

Η ανάμειξη του θηρίου στην ύπουλη αρρώστια έχει να κάνει με την μαζικότητα και τον εμπλουτισμό των αντίχριστων ( = καθένας συνεργός του θηρίου γίνεται όμοιος με αυτό και είναι το 1/ 666 ), κυρίως τις ημέρες του που τα πυρηνικά όπλα θα ισοπεδώνουν τη γη. Τότε οι αντίχριστοι που θα επιζήσουν από τον άμεσο θάνατο θα πέφτουν στο χώμα χτυπημένοι από το πονηρό έλκος = όπως τα νεκρά φύλλα των δένδρων του Φθινοπώρου.

Εκείνες τις ημέρες οι άνθρωποι θα χωριστούν ΦΑΝΕΡΑ σε δύο διαφορετικές κοινωνίες ,

Α. τους οπαδούς του Σατανά που θέλουνε την ολοσχερή καταστροφή της γης και τον αφανισμό του ανθρώπου από προσώπου του πλανήτη μας, και

Β. τους αθώους της γης, αυτοί που με τη βοήθεια του Θεού κατάφεραν να βγούνε έξω από την ΒΑΒΥΛΩΝΑ, ( της απληστίας του πλούτου, της διαφθοράς, της βίας, και παραβιάζουν κάθε ιερό και όσιο για την εξουσία. Αυτοί που αγοράζουν και πουλάνε τα πάντα και δίνουν στους άλλους τα ψίχουλα από τα αποφάγια τους.

Σε αυτούς που δεν θα μετανοήσουνε αναφέρεται η αποκάλυψη = εκείνο τον καιρό, μέχρι να έρθει ο Χριστός, οι αντίχριστοι θα σωριάζονται νεκροί στο χώμα από τη μεγάλη ραδιενέργεια. Αντίθετα οι αθώοι θα βρίσκονται σε απόλυτη προστασία κάτω από την σκέπη του Θεού.

flox

Αφήστε μια απάντηση