ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Θα πω λίγα λόγια για την Αποκάλυψη αυτή που έχει διαβαστεί περισσότερο από κάθε άλλο ιερό βιβλίο στον κόσμο.

Εκείνο που γνωρίζω πολύ καλά είναι ότι η ΔΟΣΜΕΝΗ γραφή είναι θαυμαστή όχι μόνο για τις προφητείες αλλά γενικά η όλη δομή και η επεξεργασία της ιστορικής σύνθεσης. Θέλω να πω ότι ενώ πολλοί λένε και την περιγράφουν ως το δυσκολότερο, δυσνόητο και προχωρούν στο δήθεν άκομψο γραφικό λόγο, επειδή ο Ιωάννης ( λένε ) δεν τα καταλάβαινε και λόγω της ηλικίας του, τα έγραψε μπερδεμένα και ανακατεμένα.

Προσωπικά δεν συμφωνώ με καμία εκφρασθείσα γνώμη γιατί κανείς δεν γνώριζε η γνωρίζει τα ιερά αυτά γράμματα με τη δική του ευφυΐα.

Για εμένα είναι ίσως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΕΛΕΙΟ και ολοκληρωμένο βιβλίο από όλα τα παλιά, τα νεότερα, τα σημερινά, στους αιώνες και στις χιλιετίες.

Το κάλλος του φερόμενου λόγου ξεπερνάει όσα έχουν γραφτεί πριν η μετά ακόμα και τα ευαγγέλια της καινής διαθήκης, και τα άλλα ιερά κείμενα όλων των εποχών, λαών, εθνών και των αρχαίων Ερμητικών λόγων σε κάθε τους έκφραση.

Το εκπληκτικό της Αποκάλυψης βρίσκεται στη μαγεία που ενώνει το ΜΙΚΡΟ με το ΜΕΓΑΛΟ.

Πως γίνεται σε λίγες μόλις σελίδες να χωράνε ΤΟΣΑ ΑΠΕΙΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ????

Σε μια σταγόνα πως μπήκε ο ΩΚΕΑΝΟΣ???

Γιατί πέρα από τα γνωστά η σταγόνα μεταφέρει ΟΣΑ Θέλει να μάθει ο άνθρωπος που δεν τα γνώρισε ποτέ του, αν και βρισκόμαστε μισό βήμα πριν το τέλος.

Την Αποκάλυψη την έγραψε ο Ιωάννης αφού πρώτα ανέβηκε σε ένα Χερουβίμ, όπου εκεί του έδειξαν ΑΥΤΑ με τρόπο ώστε η δοθείσα γραφή να μη μπορεί να επέμβει στην εξέλιξη της ιστορίας μας εκτός από τον αναλογούντα λόγο που κουβαλούσε στις 2 χιλιετίες.

Έχω μείνει έκπληκτος με τα φερόμενα εκεί, τόσες ιστορίες, παλιές, νέες, μελλοντικές, επιστήμες και απόκρυφα μυστικά τα οποία έπρεπε να μείνουν ανέγγιχτα στο μακρύ χρόνο. Όλα τα Ερμητικά γραφτά του κόσμου θα τα βρεις εκεί στις λίγες σελίδες από τις οποίες μπορείς να δεις τόσα ώστε μετά να θέλεις 100/ 1000/ και χιλιάδες σελίδες για να πεις λίγα και για τα περισσότερα αμέτρητα βιβλία.

Εξυμνώ την ταπεινότητα της αποκαλυπτικής αυτής γραφής αλλά ξέρω ότι το βιβλίο αυτό δεν είναι έργο μόνον του Ιωάννη αλλά για να τα δει όλα αυτά οι ουράνιοι του έδωσαν, μέσα στο Χερουβίμ, ειδικό παρασκεύασμα ώστε να καθαρίσει εν μέρει η αρρωστημένη Διάνοια του και να μπορούν να μπουν στο Νου του τα αόρατα και πνευματικά. Η ΚΕΦΑΛΙΔΑ που έφαγε διέλυσε μερικές μπουκωμένες πόρτες και καταστράφηκαν αρκετά δαιμόνια μέσα στη συνείδηση του έτσι που ελευθερώθηκε αρκετός χώρος όπου στη συνέχεια εισήλθαν οι θαυμαστές ιδέες του Δημιουργού, τα φωτεινά γράμματα τα οποία μας μετέφερε στο χαρτί.

Όσα έγραψε ο Ιωάννης ΠΗΓΗ τους έχουν το Θεό και ΕΚΕΙΝΟΣ τα έγραψε σύμφωνα με το θέλημα Του ώστε να μπουν τα λόγια Του στις ψυχές των ανθρώπων με διαφορετική φωτεινότητα στα άτομα και τις κοινωνίες της εκάστοτε γενιάς στις 2 χιλιετίες. Θέλω να πω ότι τελικά η Αποκάλυψη δεν είναι του Ιωάννη αλλά του Θεού και την έδωσε για να πορεύεται η ανθρωπότητα με ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ και όχι τελείως βυθισμένη στο βούρκο του ψεύδους.

Σήμερα όσο οι 2 προφήτες παραμένουν νεκροί οι χριστιανοί, ακόμα και οι πιο ενάρετοι δεν πρόκειται να δούνε παρά μόνο γενικά και αόριστα. Εκτός και αν…

Ο Θεός σπάσει τις πέτρες στα φρούρια του σκοταδισμού και αφήσει τον αληθινό λόγο Του να φωτίσει στο χειροπιαστό σκότος και λάμψουν οι αλήθειες.

Όμως όπως είπα η αλήθεια δεν λέγεται με 2 λέξεις ούτε και με 100 βιβλία η σε 1,2, 5, 20, χρόνια αλλά αν το θέλημα Του είναι να φανερωθεί τελικά τότε μόνον αυτό θα γίνει και ο κόσμος θα λάμπει από τις λάμψεις του φωτός Του.

Η αδυναμία της μη φανέρωσης των ιερών μυστικών οφείλεται κυρίως στη λανθασμένη πορεία της επιστήμης, σχεδόν σε όλους τους κλάδους της και οι άνθρωποι πίστεψαν σε ψεύτικες θεωρίες και σε Σατανικούς επιστήμονες, οι οποίοι με τα χάλκινα θαύματα τους και τα θανατηφόρα τεχνολογικά προϊόντα έθαψαν βαθιά στην ύλη κάθε ίχνος φωτός. Άνθρωποι σπουδαίοι, ονομαστοί, ξεχωριστοί, μπροστάρηδες, βραβευμένοι με στεφάνια κόκκινοβαμμένα και μαύρα χαρτιά δόξας, φρόντισαν με την αναίδεια του εγωισμού τους να κρύψουν το Χριστό και μαζί Του το φως το ζωντανό. Οι ψεύτες δείχνουν χάλκινα φώτα και η δόξα τους σύντομα θα αφανιστεί.

Όμως έτσι ήθελε ο Θεός να γίνουν τα πράγματα και αν το κακό ευδοκίμησε τόσο πολύ στους χωμάτινους δεν είναι κατόρθωμα του διαβόλου αλλά παραχώρηση θεϊκή.

Τέλος θέλω να διαμαρτυρηθώ για τις τόσες πολλές ανοησίες που ακούω από παιδί για τη δήθεν αντιπαλότητα του διαβόλου και του θεού. Έφτασαν να συγκρίνουν τον τελευταίο άνθρωπο του Σύμπαντος, τον χειρότερο, τον ψευδέστατο, τον αφελέστερο, τον τελείως ανόητο, τον βαρύλογο, τον δαιμόνιο, τον θανατηφόρο, τον δεμένο στο βάθος ενός κόκκου με τον ίδιο το Θεό. Το ένα και κατώτατο του Σύμπαντος με όλο το Σύμπαν, το έξω και το απόκοσμο με τον ίδιο το Δημιουργό.

Όσα κάνει ο διάβολος ήσαν απαραίτητα να γίνουν και ο θεός τον άφησε γιατί ο δρόμος που θα ανοιχτεί στην ιερά οδό, μετά τα διαβολικά, θα έχει τεράστια διαφορά από τη σημερινή αφού….βρέθηκε το κλειδί της??????

ΑΥΤΑ

flox

Αφήστε μια απάντηση