ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

Σήμερα 10 / 09 / 2008

ώρα 10.30

Λένε ότι θα αποδείξουν την ΗΛΙΘΙΑ θεωρία του ΜΠΙΓΚ – ΜΠΑΓΚ = την Σατανική παραδοχή = την ολικά ΨΕΥΔΗ περί της δημιουργίας του Σύμπαντος = από μια μικρή υλική μάζα η οποία απειρίζεται κάτω από ειδικές συνθήκες.

Η θεωρία αυτή είναι αναληθής και αντίθετη της πραγματικότητας και ΑΝΕΒΑΖΕΙ το ελάχιστο στο ύψος του ΑΠΕΙΡΟΥ, γεγονός που πιστεύουν οι ΥΛΙΣΤΕΣ με πρώτον τον Διάβολο. Ο τελευταίος έχει προσπαθήσει 16.0000 χρόνια να πετύχει εκείνο που δεν υπάρχει με συνεχείς ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ.

Την απόδειξη της ψευδής εξίσωσης = η παντοτινή αποτυχία και η διαβολική απάτη.

Θα δούμε τι θα γίνει σήμερα.

_ Ένα γραμμάριο σωματικής μάζας ΠΟΤΕ και με ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να γίνει 2 γραμμάρια υλική μάζας.

_ Ως υλιστές επιστήμονες αγνοούν την ύπαρξη των ΝΟΗΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

_ Όπως τον ψυχισμό των στοιχείων της ύλης.

_ Δεν ξέρουν ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

_ Στον μαγνητικό επιταχυντή που έχουν φτιάξει θα βάλουν για παράδειγμα

1, 2, 3, 10 , 100, γραμμάρια από κάποια στοιχεία.

Τι περιμένουν να γίνει ?????

Αυτή η ποσότητα να γίνει 1, 10 100, η και περισσότερα ΚΙΛΑ.

ΑΥΤΟ δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί

Για να συμβεί πρέπει

1) Να πάρουν τον ψυχισμό που διαθέτουν τα αμέτρητα υλικά άτομα ενός κιλού,

να βγάλουν από μέσα όλα τα Ηλεκτρόνια και πυρηνικά σωματικά ( Πρωτόνια – Νετρόνια ) και μετά αφού τα κρατήσουν μακριά από τα σωματικά την στιγμή του πειράματος να διοχετεύσουν την σωματική επένδυση.

Θα πω ότι αν υπήρχε τρόπος να γδύσεις την ύλη από τα σωματικά της και να παραμείνει ασώματος ο ψυχισμός τους ΤΟΤΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ η εσωτερικά τους ΑΝΑΓΚΗ θα τα ξανάντυνε με νέα ύλη που θα έπαιρνε από τα ελεύθερα κυρίως Ηλεκτρόνια.

2) Ο μαγνητισμός που θα χρησιμοποιήσουν είναι το 1 δεκάκις εκατομμυριοστό του μαγνητισμού που βρίσκεται στο κέντρο του ήλιου.

1) Η πρώτη περίπτωση ονομάζεται ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΗ και για χιλιάδες χρόνια δεν τα κατάφεραν να το επιτύχουν οι λεγόμενοι ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ.

Γιατί από το άτομο του Υδρογόνου βασικά γεννήθηκαν ΟΛΑ τα υπόλοιπα στοιχεία της ύλης. Και αφού είναι έτσι οι Αλχημιστές προσπαθούσαν να παράγουν Χρυσάφι από νερό. Όμως δεν μπόρεσαν ΕΚΕΙΝΟΙ που ήσαν ανώτεροι επιστήμονες από τους σημερινούς ΜΩΡΟΥΣ.

Αυτό όμως έγινε σε ειδικά ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ του Σύμπαντος την λειτουργία των οποίων κανείς δεν γνωρίζει.

Εκείνο που μπορεί ΜΟΝΟ να γίνει είναι ότι από 1 γραμμάριο ύλης θα βγάλουν τεράστια ποσότητα φωτός και πυρός, η οποία πραγματικά βρίσκεται μέσα στα ραδιενεργά κυρίως στοιχεία.

Αρκεί να υπενθυμίσω ότι μόλις 1 γραμμάριο από το άτομο του Ουρανίου μπορεί να δώσει φωτισμό σε μια μεγαλούπολη για 6 μήνες. Αυτό εξ άλλου κάνουν στα πυρηνικά εργοστάσια παραγωγής Ηλεκτρισμού.

2) Ακόμα και στην πυρηνική διάσπαση δεν βγαίνουν έξω όλα τα σωματικά του στοιχείου ουρανίου 235 με αποτέλεσμα την μεταστοιχείωση του σε κατώτερα = ελαφρύτερα ραδιενεργά στοιχεία όπως είναι το Ροδόνιο, το Κέσιο κλπ.

Πως ατοί με τον ελαχιστότατο μαγνητισμό του επιταχυντή θα αδειάσουν τον ψυχισμό των ατόμων?????

2) Αν ήταν σωστή η θεωρία του μπίγκ μπάγκ τότε ο Ήλιος θα έφτιαχνε ύλη και δεν θα την ΔΙΕΛΥΕ όπως πραγματικά γίνεται εκεί.

Τι θα δούμε λοιπόν σήμερα???

1) Την τεράστια αποτυχία τους η

2) Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι εντελώς ΑΝΟΗΤΟΙ τότε θα έχουν δημιουργήσει μια ψευδή μηχανή όπως αυτές που χρησιμοποιούνε οι εκάστοτε ΦΑΚΙΡΗΔΕΣ και ξεγελούν τον κόσμο με ψεύτικες εξαφανίσεις μεγάλων κτηρίων, πράγμα που δείχνει την ΚΑΤΑΝΤΙΑ τους.

Μάλιστα διέδωσαν την δήθεν επερχόμενη καταστροφή με τη δημιουργία μιας μαύρης τρύπας = πύλης = παραμύθια του τρελού.

Σε κάθε περίπτωση ο κόσμος δεν έχει να φοβάται ΤΙΠΟΤΑ παρά μόνο τους ίδιους τους δαιμονισμένους υλιστές της γης οι οποίοι ήδη έχουν κάνει το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ = με τον καρκίνο που διέδωσαν με τα ραδιενεργά τους ΕΡΓΑ.

flox

Αφήστε μια απάντηση