Προφητεία Ν° 2 (666)

Σεπτέμβριος 9, 2007 - 8:58 μμ 2 Σχόλια

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Νο 2

Όπως ήδη έγραψα ο Νοστράδαμος προφήτευσε τα γεγονότα του 20ου αιώνα και ειδικά της Ατομικής εποχής.

Δεν υπάρχει καμία προφητεία του που να αναφέρεται σε προγενέστερα ιστορικά δρώμενα.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ

Όσα έχουν μεταφραστεί μέχρι σήμερα είναι λάθος και δεν έγραψε για τον Λουί Παστέρ η την Γαλλική επανάσταση αλλά μόνον για τον αιώνα τον οποίο προφήτευσαν και οι άλλοι μεγάλοι στα ιερά βιβλία της γης, από τις παλιές και νέες θρησκείες και οι σοφοί του κόσμου.

Γιατί λοιπόν εμείς που ζούμε όσα αυτοί προφήτευσαν αδυνατούμε να τα διαβάσουμε?

Και καλά να μην καταλάβουμε έναν η δύο και τρείς από αυτούς αλλά κανέναν?

Αφού όλοι σε εμάς τα έστειλαν από τις άκρες του χρόνου.

Μόνον ο σημερινός άνθρωπος μπορεί να διαβάσει ΟΛΑ τα αρχαία γραπτά.

Πρέπει όμως να γνωρίζεις την αληθινή ιστορία των γήινων και πολλά άλλα για να λυθούν τα μυστήρια και σχεδόν τα γραμμένα είναι ολόιδια μεταξύ τους και συμπληρωματικά.

Τότε βρίσκεις τις λεπτομέρειες από τον ένα στον άλλο, αρκεί να μπορείς να διακρίνεις τα ψέματα που μπήκαν εκεί στο ταξίδι του χρόνου, να τα πετάξεις και να κρατήσεις μόνο τα λαμπρά φώτα της αλήθειας.

Ο Νοστράδαμος άρχισε τις φοβερές του προφητείες με πρώτη την πυρηνική διάσπαση των ραδιενεργών στοιχείων.

Μας περιέγραψε τι έγινε τον Ιούλιο του 1945 στην έρημο του Νέου Μεξικού όπου οι διαβολικοί επιστήμονες ξανάβγαλαν τον θάνατο στη γη.

Στη 2η προφητεία του λέει τι συμβαίνει από εκεί και μετά και στην 3η πάει πιο πέρα και η συνέχεια αποκαλύπτει τα συμβάντα, που τα ζούμε με τις γνωστές συνέπειες.

Εγώ άνοιξα την 1η σελίδα. Οποιοσδήποτε ιερός μελετητής μπορεί τώρα να διαβάσει όλες τις προφητείες με άνεση, σιγουριά, χωρίς να παιδεύεται αρκεί να εννοεί και να τα βάζει στη σωστή θέση.


Ας πάμε στην 2η ερμηνεία.

La verge en main mise au milieu des BRANCHES

De l`onde il moulle & le limbe & le pied

Un peur & voix fremissant par le manches:

Splendeur divine. Le divin pres s`assied


ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Η βέργα στο χέρι τοποθετείται μέσα στα κλαδιά

Το κύμα ( φτάνει ) στο καλούπι και στο πλατύφυλλο

Και στο πόδι

Ένας φόβος και φωνή τρόμου ( προέρχεται ) από τους κρατούντες

Λαμπρότητα θεία. Αυτή κοντά κάθεται.

Με πρώτη ματιά βλέπουμε ότι η βέργα, το χέρι, και τα κλαδιά δημιουργούν το κύμα που φτάνει και παρασύρει τα πάντα.

Τι είναι αυτό που γεννήθηκε και φόβισε τόσο πολύ την ανθρωπότητα???

Και η τρομακτική φωνή ??

Πως ζωντάνεψαν στη νύχτα τη Σατανική λαμπρότητα της Ατομικής Εποχής????

Για να δούμε όσα έγραψα πρέπει να αποκαλύψω τον Ερμητισμό του ξύλου.

* Από το χέρι παράγεται η τεχνολογία.

Η τεχνολογία λοιπόν και τα Ερμητικά της.

_ Οι άνθρωποι είναι οι Μάγοι της τέχνης, όλοι θέλουν να τεχνουργούν και δεν σταματούν ποτέ αυτή τη δράση. Από τα χέρια μας βγαίνουν πολλά, άλλα σημαντικά και άλλα ασήμαντα και προσπαθούν να ευοδωθούν στην κοινωνία η οποία επιλέγει από αυτά όσα έχει ανάγκη.

_Έτσι από την στιγμή της πράξης μέχρι τη μαζική παραγωγή υπάρχει μεγάλη απόσταση για τις περισσότερες τέχνες.

_ Όταν μια τεχνολογία ξεχωρίσει τότε αυτή απλώνεται εύκολα και φτάνει τελικά να ριζώσει. Μετά έρχεται η βλάστηση, η ανύψωση του δένδρου, τα φυλλώματα, τα άνθη και τέλος

οι καρποί. = τα προσφερόμενα στην κατανάλωση προϊόντα.

Σε μια νέα εποχή πάντα η γέννηση ενός τεχνολογικού δένδρου φέρνει και άλλα δένδρα που όλα μαζί δημιουργούν το δάσος του τρόμου ( στη γη ).

Ο Ερμητισμός έδωσε στα γήινα δένδρα ξεχωριστές δυνάμεις με απόκρυφους συμβολισμούς

όπως

* η Δρυς = το δένδρο του Δια, για τους γήινους = η εφαρμοσμένη τεχνολογία της ραδιενέργειας.

* Η Ελιά = η τεχνολογία που αποφέρει την ειρήνη σε καιρούς βίας.

* Ο Πρίνος = η αειθαλής δρυς, πουρνάρι = σκληρός ως ο πρίνος

= ο θάμνος της Δρυός = τα χαμηλά της δρύινης φωτιάς

Στην ΣΩΣΑΝΝΑ, το 1ο κεφάλαιο του Δανιήλ, τώρα καταλαβαίνουμε τι έγινε !!!!!!!

* Η Ιατρική είναι άλλο δένδρο με πολλά κλαδιά.

* Τα μεταφορικά μέσα στη γη, στο νερό, στον αέρα και στο διάστημα έχουν τα δένδρα τους αρκετά καρποφόρα.

* Σήμερα και το μικρότερο προϊόν παράγεται από κάποιο μεγάλο τεχνολογικό δένδρο.

_ Πριν το 1945 υπήρχαν πολλά ερμητικά δένδρα, έλλειπε όμως ΑΥΤΟ που δίνει γρήγορη τροφή σε όλα τα άλλα. Η ζωή θα προχωρούσε αργά στο δάσος μέχρι τη γέννηση της Δρυός, την πανίσχυρη και σκληρότατη ραδιενέργεια που με τη φωτιά της ανάβει όλα τα κλαδιά, τα δένδρα και τα παρασύρει στο δικό της θανατερό δρόμο.

La verge en main = το ραβδί στο χέρι.

_Αυτό συμβολίζει το μαγικό ξύλο της εφαρμοσμένης τεχνολογίας από όλα της τα δένδρα. Είναι η κυρίαρχη συνιστώσα δύναμις που πάνω της έχουν βάλλει οι άλλες το μέρισμα τους γινόμενες υποτελείς σε όσους κρατάνε τα ραβδιά.

_Όταν κινήσει το χέρι τη μαγική βέργα ενεργοποιούνται τα πάντα προς την αυτή κατεύθυνση.

_ Το 1945 το μαγικό ραβδί ήταν το απόσταγμα της Βιομηχανικής εποχής και είχε ήδη παράγει τη γνωστή βιομηχανία σε μηχανές, Ηλεκτρισμό, αεροναυπηγική, Ναυτιλία, τα συμβατά όπλα, την 7η τέχνη…. κλπ.

_ Ήταν μεγάλο πράγμα ο μαύρος Μάγος με το διαβολικό ραβδί του με ένα δάκτυλο να δίνει στη νύχτα φως, πατώντας μόνο τον Ηλεκτρικό διακόπτη.

* Όλα όσα τεχνούργησε ο άνθρωπος μέχρι το τέλος του 2ου παγκόσμιου πολέμου
δημιούργησαν το…… La verge en main……… που άναψε το φυτίλι στον πυρηνικό
αντιδραστήρα.

* Αμέσως μετά την πυρηνική διάσπαση το….. LA VERGE EN MAIN απέκτησε άλλη
δυναμική και νέα προοπτική τεχνολογικής εξέλιξης,
τέτοια που κανένα προηγούμενο ραβδί δεν είχε ΠΟΤΕ.
Ούτε στα χρόνια των μακρινών προγόνων μας, στην χρυσή εποχή της ΕΔΕΜ και αργότερα στην εποχή του μεγάλου Ασκληπιού, ( 16.000, 11.000 χρόνια πριν αντίστοιχα )

* Μετά την πυρηνική διάσπαση ο επιστημονικός κόσμος δημιούργησε το πιο δυνατό και ερωτικό??? ραβδί!!!!!
από τότε που πάτησε ανθρώπινο πόδι στη γη.


* Η δραστική του δύναμις θα φανεί από τις περεταίρω αναλύσεις μου επί της προφητείας.

*Το προηγούμενο έριχνε τις βόμβες από τα αεροπλάνα, τα κανόνια και τα Τανκς και σκότωνε εκατοντάδες ανθρώπους,

το δικό μας, αυτό που έχει στα χέρια του ο Δράκουλας, ( δράκος + ύλη ), ( ο άνθρωπος της ραδιενέργειας ), εξοντώνει τη γη και τα επάνω σε αυτήν με μια απλή κίνηση!!!!!!


Σελίδα 2η

* Des BRANCHES = τα κλαδιά, παρακλάδια, διακλαδώσεις, κλάδοι.

O άνθρωπος στην αρχή της ατομικής εποχής κρατώντας στα χέρια του το νέο πυρηνικό ραβδί που έβγαζε την φρικαλέα φωτιά, άναψε με αυτήν και τις άλλες επιστήμες και τέχνες και μετέδιδε σε αυτές τη δική της ραδιενεργό δύναμη. Οι προηγούμενες τέχνες της βιομηχανικής εποχής γέμισαν με ραδιενέργεια. Τα τεχνολογικά δένδρα, τα παρακλάδια και οι κλάδοι της επιστήμης δέχτηκαν την ενέργεια από το αναμμένο δρύινο ξύλο.

* mise = η πράξη, η ενέργεια………ραδιενέργεια, έκανε πραγματικότητα το άναμμα των τεχνών σε όλους τους κλάδους της επιστήμης.

* au milieu = στο μέσον, μέσα, μεταξύ, …..δεν επηρέασε απλά τα άλλα τεχνολογικά δένδρα αλλά μπήκε στο κέντρο, έγινε η νέα ρίζα = η αρχή παντός πράγματος και τα πύρινα θεμέλια που άλλαξαν τα πρώτα και τα έσπρωξαν σε γρήγορη ανάπτυξη.

* De l`onde = το κύμα, ο κυματισμός.

Έγινε η πυρηνική δοκιμή και ο κυματισμός της νέας εποχής εξαπλώθηκε παντού και άρχισαν οι χοροί και τα τραγούδια του νέου Τραγοπόδαρου ανθρώπου.

Δεν έμεινε τίποτα από τα παλιά, όπως ήσαν, άλλαξαν τα πάντα. Άχρηστα τα άλογα, τα πρώτα μοντέλα σε αυτοκίνητα, πλοία, αεροπλάνα, μεταφορικά μέσα, οι πόλεις λάμπρυναν και η γη από ασπρόμαυρη έγινε έγχρωμη.

Εγώ και η γενιά μου και η προηγούμενη του πατέρα μου είδαμε την ταχύτητα της μεταβολής, νοιώσαμε το τρέξιμο, τα πόδια μας μάτωσαν, η καρδιά μας ράγισε, το σώμα αρρώστησε από το πολύ τρέξιμο και τον τρόμο του αυξημένου θανάτου.

Αυτό το κύμα δεν άφησε τίποτα παλιό όρθιο, γκρέμισε τις πριν αξίες και τις μόλυνε με τα μεγάλα δαιμόνια που μεταφέρει στα νερά του.

Στις Γραφές ο κυματισμός αναφέρεται ως = οι βόρειοι, βοράς, και τα παλιά = οι Νότιοι, Νότος. Γράφουν πολλά για τον πόλεμο των βορείων κατά των Νοτίων.

Μπορώ να γράψω χιλιάδες σελίδες για τα γεγονότα και τα συναισθήματα που γέννησε ο ραδιενεργός κυματισμός και έφερε τον άνθρωπο από την μία εποχή στην άλλη. Όλοι ένοιωσαν τότε την αλλαγή.

Ο Νοστράδαμος αποκαλύπτει τι επηρέασε ο ραδιενεργός κυματισμός στις επιστήμες, τις τέχνες και στη ζωή μας.

* il moulle = καλούπι, φόρμα.

Το νέο κύμα έφτασε πρώτα στις μητρικές παραγωγές. Οι παλιές φόρμες πετάχτηκαν και άλλα ολοκαίνουργα πρότυπα έκαναν την εμφάνιση τους. Τα παλιά δεν ήσαν ικανά να ακολουθήσουν τους γρήγορους ρυθμούς παραγωγικότητας. Το νεογέννητο ζητούσε άμεση εξέλιξη, έτρεξε τον άνθρωπο και τον τρέχει ακόμα. Ο αέρας από τα selle d`aerain , γέμισε πρωτόγνωρες μυρουδιές και οσμές θανάτου των παλαιών, των αρχαίων, των ανθρώπων, των ζώων και της φύσης.

* & le limbe = LIMBE είναι το πλατύ μέρος του φύλλου, το έλασμα και το άκρο.

Το πλατύφυλλο μας δίνει τα μεγάλα δένδρα με τα πολλά και πλατιά φύλλα, αυτά που βρίσκονται συνήθως στα άγρια δάση. Ο κυματισμός έφτασε γρήγορα στο δάσος = σε ολόκληρο τον επιστημονικό και τεχνολογικό πολιτισμό του νέου ανθρώπου, του γιού της Γερμανίας = στη γενιά μετά τον 2ο παγκ. Πόλεμο.

Άλλαξε ο πολιτισμός, η γη φόρεσε λαμπρά ρούχα αλλά Χάλκινα γιατί στο τέλος η λάμψη χάνεται και μένει η μαυρίλα με την ανθρωπότητα παραδομένη να κοιμάται στο μαύρο δάσος των δαιμόνων.

Το ελατήριο = ελατήρ = ο απομακρύνων, βάζω κάτι σε κίνηση, να κινηθεί μπροστά.

Η ατομική εποχή έδωσε κίνηση στα πάντα και τα πέταξε μπροστά.

Το άκρον = το ύψιστο σημείο, κορυφή, άκρα της γης, ο ύψιστος βαθμός, ο πρώτος, έξοχος, υπέροχος.

Το ραβδί της φωτιάς ύψωσε τον πολιτισμό μας στο ψηλότερο σημείο από τις αρχές του γήινου χρόνου. Τον άπλωσε σε όλη τη γη,

LE DIVIV = Ο ΠΡΩΤΟΣ, Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ, Ο ΕΞΟΧΟΣ

* & le pied = το πόδι

Ο κυματισμός φθάνει και στο πόδι. Είναι δεδομένο ότι ένας μεγάλος πολιτισμός, σαν τον σημερινό, δεν θα στεκόταν όρθιος αν τα στηρίγματα του, οι βάσεις του, ήσαν αδύναμες. Έτσι όσα έχουν σχέση με την στήριξη του γεννημένου Γίγαντα πήραν δυνάμεις από την ραδιενεργό πηγή και έγιναν οι κουτσοί στυλοβάτες, με το σιδερένιο πόδι και το πλατύ χωμάτινο. Ο Σίδηρος της βίας, των όπλων, του εξαναγκασμού και η πλατιά άρρωστη κοινωνία που για ψίχουλα στηρίζει το ΤΕΡΑΣ της συμφοράς της.

Παρατηρούμε ότι αυτά που διαβάζουμε εδώ στον Νοστράδαμο τα βρίσκουμε και στον δίσκο της Φαιστού, σχεδόν αντίγραφα, αλλά και σε άλλους όπως θα δείξω.

* un peur = ένας φόβος!!!!!:?:

Δεν ήρθαν όλα αυτά, για τα οποία πολλοί χαίρονται, χωρίς πόνο, θλίψη, μεγάλο θάνατο και αίμα που τρέχει ασταμάτητα και έβαψε κόκκινα τα ποτάμια. Οι γιατροί και οι Παπάδες δεν προλαβαίνουν τους αρρώστους και τους πεθαμένους. Όσα Νοσοκομεία και Νεκροταφεία αν κτίσουμε δεν φτάνουν γιατί η αρρώστια και ο θάνατος αυξάνουν γεωμετρικά.

Ο φόβος από την Χιροσίμα πέρασε στον ψυχρό πόλεμο, στο μαζικό καρκίνο και στην απορία της αγωνίας για το μέλλον. Ο φόβος ξαναγεννήθηκε το 1945 και σήμερα κατέκτησε την ανθρωπότητα που τρέμει σε κάθε της στιγμή.

Συνεχίζεται:arrow:

* & voix fremissant par les manches
fremissant = τρέμοντας, τρεμουλιάζοντας,
les manches = οι λαβές, χερούλια, μανίκια,…πιάσιμο….οι δυνατοί…οι κρατούντες.

* & voix = και φωνή.:?:
Η φωνή του φόβου από τους δυνατούς που κρατούν το ραδιενεργό ραβδί. Οι κατέχοντες αυτό δεν είναι τώρα αυτοί που ήσαν πριν = οι συνομιλητές, οι διαλλακτικοί, οι διαπραγματευόμενοι,
οι κοινοί άρχοντες του κόσμου. Η δύναμη της φωτιάς τους έκανε αλαζόνες, υπερόπτες, δυνάστες, γίγαντες με θηριώδη φωνή που όταν μιλάνε οι άλλοι παγώνουν στην αδυναμία τους. Έφτασαν και ξεπέρασαν τους διαβολικούς Άτλαντες και η ωστική λαλιά τους έθαψε αρχικά 2 πόλεις, την άκουσαν οι ωκεανοί, τα ζώα οι άνθρωποι….η ΦΥΣΗ.

Τα Λιοντάρια της ζούγκλας βρυχώνται τις νύχτες στο δάσος του Δράκουλα. Οι θυσίες στους δαίμονες δεν σταματούν ούτε για ξεκούραση, δισεκατομμύρια τα θύματα στη γη και η κοινωνία μαυροντυμένη στο αιώνιο πένθος της περιμένει ανήμπορη τον αφανισμό της.


* Splendeur divin.

Splendeur = η μεγαλοπρέπεια, το μεγαλείο, η λαμπρότητα

diviv, divine = θείος, εξαίσιος, έξοχος,


Με το άναμμα των τεχνολογικών κλαδιών ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από μία μακρινή πορεία 11.000 ετών ΗΡΘΕ το ΞΗΜΕΡΩΜΑ της νέας ΛΑΜΠΡΗΣ εποχής.


Η κοιμισμένη ανθρωπότητα, ακίνητη στον τάφο της, ΣΗΚΩΘΗΚΕ, ο Ορφέας φόρεσε τα τριχώδη τραγοπόδαρα του και ανηφόριζε προς την κορυφή του ΒΟΥΝΟΥ.

Τα τραγούδια του ξύπνησαν και τους πιο κοιμισμένους. Οι τραγικοί ήχοι βγαλμένοι από τα πύρινα δένδρα τρέλαναν τον κόσμο που πιάστηκε σε χορωδίες από τη χαρά του πλούτου και της αφθονίας του ΕΥΦΡΑΤΗ.


Τι και αν είναι δηλητηριασμένα:?: Τι και αν από τον ένα τάφο πάνε στον άλλο:?:


Τώρα, 1945 + ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και στόλισε τα γιορτινά Έλατα με αστραφτερά παιχνίδια για παιδιά μικρά και μεγάλα.


* Le divin pres s`assied

pres = κοντά, σύντομα, πλησίον

s`assied = αυτός κάθεται

Δεν πέρασαν δεκαετίες ούτε αιώνες,. Το πείραμα πέτυχε, το ωστικό κύμα άγρια μετάλλαξε τα πάντα και εκεί κοντά γεννήθηκε …..ΙΔΟΥ …Ο


Le divin = O ΑΝΘΡΩΠΟΣ της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ:twisted: …….. :arrow:.μαζί του ο 666

Για το 666 αναλυτικά στον ΙΩΑΝΝΗ σε άλλο θέμα?????

Συνεχίζεται:arrow:


Σελίδα 3η

Σίγουρα αρκετοί θα πουν, μα πως είναι δυνατόν τα κλαδιά, τα ξύλα και τα φύλλα να κρύβουν επιστημονικά μυστικά και γεγονότα που αφορούν τέχνες και άλλα.

Και όμως μεγάλο μέρος της απόκρυφης γραφής βασίζεται στη φυτική δημιουργία. Η δυσκολία της καθαρής ανάγνωσης οφείλεται πρώτιστα στο θάνατο των 2 προφητών.

Ίσως σήμερα να γίνεται η ανάσταση τους. Για τούτο λέγω ότι τα λόγια μου είναι σωστά και δεν τα λέγω μόνον εγώ αλλά και οι παλαιοί του κόσμου, όπως ο

ΙΕΖΕΚΙΗΛ.

* υιέ ανθρώπου, ειπόν προς Φαραώ βασιλέα Αιγύπτου

και τω πλήθει αυτού»

τίνι ωμοίωσας σεαυτόν εν τω ύψει σου?


* ιδού Ασσούρ κυπάρισσος εν τω Λιβάνω και καλός ταις

παραφυάσι και υψηλός τω μεγέθει, εις μέσον νεφελών

εγένετο η αρχή αυτού.


* ύδωρ εξέθρεψεν αυτόν, η άβυσσος ύψωσεν αυτόν, τους

ποταμούς αυτής κύκλω των φυτών ατού και τα συστέματα

αυτής εξαπέστειλεν εις πάντα ξύλα του πεδίου.


* ένεκεν τούτου υψώθη το μέγεθος αυτού παρά πάντα τα ξύλα

του πεδίου, και επλατύνθησαν οι κλάδοι αυτού αφ`ύδατος πολλού.


* εν ταις παραφυάσιν αυτού ενόσσευσαν πάντα τα πτεινά του

Ουρανού, και υποκάτω των κλάδων αυτού εγεννώσαν πάντα τα

θηρία του πεδίου, εν σκιά αυτού κατώκησε παν

πλήθος εθνών.


_ Ποιος είναι ο Φαραώ, η Αίγυπτος, οι Ασσούρ και ο Άρχων Βαβυλώνας, είναι μεγάλη ιστορία για να την πω εδώ.

➡ Αμέτρητες λεπτομέρειες για το 666 υπάρχουν σε όλα τα ιερά κείμενα των λαών!!!!!! ❗

Συνεχίζεται:arrow:

_ Δεν νομίζω οι προφήτες να ασχολήθηκαν με την γνωστή Αίγυπτο και τους βασιλείς της. Οι συμβολισμοί προέρχονται από άλλα πανάρχαια γεγονότα ( 16.000 χρ. πριν ), όταν πρωταγωνιστούσαν ΤΟΤΕ και είναι ίδιοι με τους σημερινούς Γίγαντες – Αιθίοπες και τον λαμπερό Φαραώ.


_ Ο σημερινός Φαραώ και η Αυτοκρατορία της καψαλισμένης κοινωνίας.


_ Τα γραμμένα του ΙΕΖΕΚΙΗΛ λένε αυτά ακριβώς που έγραψα.
Τη θέση της Δρυός πήρε η Κυπάρισσος λόγο του μεγάλου ύψους που την ξεχωρίζει
από τα άλλα γνωστά δένδρα.

_ Η άβυσσος ύψωσε αυτόν = τον Ατομικό Λυκάνθρωπο. …και μ`αυτόν μαζί τον 666

_ Το de l`onde = ήγαγε κύκλω των φυτών και τα συστρέματα αυτής ( ραδιενέργειας ) εξαπέστειλε εις πάντα τα ξύλα.

Όχι μόνον είναι τα ίδια λόγια αλλά καθαρά αντίγραφα. Αντίγραφα που για να τα γράψεις δεν αρκεί να διαβάσεις αλλά πρέπει να στα πεί ο Θεός.

_ Στα ραδιενεργά κλαδιά της κυπαρίσσου γεννήθηκαν τα πετούμενα = αεροπλάνα, πύραυλοι, διαστημόπλοια κλπ

_ Και κάτω από τα ίδια κλαδιά δημιουργούνται τα θηρία της μάχης = τα οπλικά σύγχρονα κατασκευάσματα.


Απίστευτη είναι η αποκάλυψη

Παν πλήθος εθνών σκεπάστηκε με τους φρικώδης χιτώνες των σημερινών Φαραώ.


_Και επλατύνθησαν οι κλάδοι, και τα φύλλα από το ύδωρ της αβύσσου = τη γνώση της ραδιενέργειας.


* ο Άρχων Βαβυλώνας = 666 = ο γιός της καταστροφής, αυτός που θα καταστρέψει τη γη.


* ΑΙΓΥΠΤΟΣ = όσοι έχουν πυρηνικούς εξοπλισμούς, πυρηνικά εργοστάσια, και όποιας μορφής πυρηνικό παράγωγο η προϊόν.

Την εποχή της ΕΔΕΜ γεννήθηκε ο 1ος χρυσός πολιτισμός στη γη. Όσα τότε δημιουργήθηκαν είχαν το δηλητήριο του φιδιού – δράκου – ραδιενέργειας και την ευρύτητα την ανάλογη με εκείνο τον πληθυσμό.

Έφτιαξαν διαστημόπλοια και ανέβηκαν στο διάστημα όπου γνώρισαν τους συγγενείς τους, στη σφαίρα των αστερισμών.

Όμως εκείνος ο Φαραώ είχε ποιότητα αλλά μικρή παραγωγικότητα σε σύγκριση με αυτήν του σημερινού. Σήμερα όλα τα δένδρα, οι κλάδοι και οι παραφυάδες παράγουν την ΑΦΘΟΝΙΑ και την ΠΟΙΚΙΛΙΑ στα πάντα προϊόντα.

Την μεγάλη αυτή διαφορά αποκαλύπτει

ο ΙΕΖΕΚΙΗΛ.

* και εγένετο καλός εν τω ύψει αυτού δια το πλήθος

των κλάδων αυτού, ότι εγενήθησαν αι ρίζαι αυτού εις ύδωρ πολύ.


* κυπάρισσοι τοιαύται ουκ εγενήθησαν εν τω παραδείσω του θεού,

και πίτυες ουχ όμοιαι ταις παραφυάσιν αυτού, και έλαται ουκ

εγένοντο όμοιαι τοις κλάδοις αυτού’ παν ξύλον εν τω παραδείσω

του θεού ουχ ωμοιώθη αυτώ εν τω κάλλει αυτού.


* δια το πλήθος των κλάδων αυτού, και εζήλωσαν αυτόν τα ξύλα

Του παραδείσου της τρυφής του θεού.


_ Ο αναφερόμενος παράδεισος είναι αυτός της ΕΔΕΜ της Αφρικής. Δηλαδή σήμερα μπορεί να έχουμε το χάλκινο μετάλλιο, γιατί εμείς είμαστε στην ερημιά, έξω από τους ουράνιους, όμως τα τεχνολογικά προϊόντα είναι ασύγκριτα πιο πολλά και λαμπερά έτσι που χάζεψαν οι άνθρωποι μπροστά στις βιτρίνες των καταστημάτων, σαν τις κότες μπροστά στα πίτυρα.


* Το 666 δεν είναι ο γιός του διαβόλου που ήρθε η θα έλθει να γεννηθεί στη γη, όπως ο Χριστός.


* Η γέννηση του Χριστού στη γη και η ένδυση του φωτός με την σάρκινη αμαρτία
ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ως το μέγιστο θαύμα και …..εξεπλήτοντο οι ουρανοί ….οι άγιοι, οι άγγελοι
και τα θεώμενα αδέρφια του ΙΗΣΟΥ.


* Μία αντίστοιχη διαβολική γέννηση είναι εντελώς αδύνατη

Στην κόλαση δεν έχουν ανιούσα αγωγή και ο βόθρος δεν κάνει θαύματα, δηλαδή
να δημιουργήσουν κάτι λιγότερο ακάθαρτο από αυτούς που είναι ο άνθρωπος
της γης.

* Μην περιμένετε άλλο τον γιό του διαβόλου.:!:

Ο ΓΙΟΣ της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ είναι ΕΔΩ, 😈 666

τον γέννησαν οι άνθρωποι, απουσία του διαβόλου, είναι ένα μεγάλο μέρος της ίδιας Ατομικής κοινωνίας. Εκεί θα τον βρείτε αν τα μάτια ξεφύγουν από τα κολλημένα σκοτάδια.

* Εγώ όπου συναντώ το 666 θα το φανερώνω, γιατί όλες οι γραφές γράφουν γι αυτόν. Στο τέλος θα αποκαλύψω τα του ΙΩΑΝΝΗ με λεπτομέρειες και θα εξηγήσω τα απόκρυφα μυστικά του 666.

* Τότε τα μάτια θα ανοίξουν και τα χείλη των ανθρώπων θα μιλάνε καινούργια λόγια και θαυμαστά ακούσματα θα φτάνουν στα αφτιά.


flox


2 Σχόλια to “Προφητεία Ν° 2 (666)”

 1. flox Says:

  Le divin = ο ραδιενεργός άνθρωπος και εξ`ατού ο 666

  pres s`assied =

  Λίγο μετά το 1945,πολύ σύντομα ΑΥΤΟΣ- ΟΙ
  κάθησε = γεννήθηκε από την Ατομική γενιά των γήινων.
  Η προφητεία αρχικά αναφέρεται στη γέννηση της νέας εποχής,
  όμως αφού αυτή εκφράζεται κυρίως με τον άνθρωπο της καταστροφής
  ( ραδιενεργός ), τον λεγόμενο και Δράκουλα και Λυκάνθρωπο και φυσικά ο 666

  flox

 2. flox Says:

  ΧΑΛΙΛ ΓΚΙΜΠΡΑΝ

  Πώς τράνεψες στ`αλήθεια, λεγει αυτό
  __ μ`όλα μαζί, που μεγαλώνουν γύρα __
  και φτάνεις ως το μέγα σου εαυτό,
  σ`αυτόν που η γέννησή σου σε είχε κλήρα…666

  Με όλα μαζί, που μεγαλώνουν γύρα = χρειάζεται άλλη μετάφραση????
  Ο Χαλίλ για την εποχή μας?????……. και

  το μεγάλο θηρίο

  ΤΟ 666!!!!!!!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.